Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
na podlagi te tvoje super teorije lahko torej sklepamo, da si ti teleban?
z enako točnostjo kot ti sklepaš o gej konotaciji tip guna
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Dirty Dancing in pa Notebook - definitivno moja dva najljubša ljubezenska filma...
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
floribunda napisal/-a:na podlagi te tvoje super teorije lahko torej sklepamo, da si ti teleban?
Ne... to pa že ne.
Pa ko odbojko igrajo... vsi mastni... pa avioni pa ... pa po parih so ... že filmu je ime top gun... gay... saj to ni nič tazga.
- floribunda
- Cosmopsiho
amark31 napisal/-a:floribunda napisal/-a:na podlagi te tvoje super teorije lahko torej sklepamo, da si ti teleban?
Ne... to pa že ne.
Pa ko odbojko igrajo... vsi mastni... pa avioni pa ... pa po parih so ... že filmu je ime top gun... gay... saj to ni nič tazga.
ne štekaš. vsi filmi narejeni izključno za žensko populacijo (film prestar, da bi bili geji ciljni gledalci, čeprav priznam da je malo gejiš) so isti kot gay filmi samo brez striktno seksualnih for!
itak da morejo bit v velikih letali,, z velikimi pištolami, avti, pnevmatsimi kladivi...vsekar pač simbolizira velike faluse.
vsi mastni, prešvicani, kako tečejo z odpetimi majicami po vstu. kar tako.
zato, da ženske množično derejo v kino. po tvoji teoriji je tudi twilight gej film (sicer nisem gledala ampak baje v nekem momentu en od protagonistov slče majico in cela dvorana zavzdihne in pusti lužico na zicu). pa vemo, da cilna publika niso geji, ampak najstnice z nepotešenimi romantičnimi dušicami.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
floribunda napisal/-a:amark31 napisal/-a:floribunda napisal/-a:na podlagi te tvoje super teorije lahko torej sklepamo, da si ti teleban?
Ne... to pa že ne.
ne štekaš. vsi filmi narejeni izključno za žensko populacijo (film prestar, da bi bili geji ciljni gledalci, čeprav priznam da je malo gejiš) so isti kot gay filmi samo brez striktno seksualnih for!
itak da morejo bit v velikih letali,, z velikimi pištolami, avti, pnevmatsimi kladivi...vsekar pač simbolizira velike faluse.
vsi mastni, prešvicani, kako tečejo z odpetimi majicami po vstu. kar tako.
zato, da ženske množično derejo v kino. po tvoji teoriji je tudi twilight gej film (sicer nisem gledala ampak baje v nekem momentu en od protagonistov slče majico in cela dvorana zavzdihne in pusti lužico na zicu). pa vemo, da cilna publika niso geji, ampak najstnice z nepotešenimi romantičnimi dušicami.
Top gun je zelooo gejish.
Prestar, da bi bil narejen za gay populacijo!? A gayi so neki novga potem?
Verjetno cikaš, na to, da marketing še ni bil tako specializiran na tržne niše.
Top gun je narejen izključno za žensko populacijo?
Povej mi še za te filme, sam tok, da bom vedu.
Enter the dragon
Debbie does Dallas
Bruno
...
Res sem Top Gun gledal samo enkrat, ker se mi je zdel tolk gey, da bi se lahko še kaj nalezel. (takrat še nisem bil tako razgledan kot zdaj)
Let's just agree, that we disagree.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Pogledala film Keith in sem povsem razočarana.Film je vse prej kot romantičen,ali zanimiv.Prva polovica filma,se ti v nadvse dolgočasnih prizorih sploh ne sanja zakaj gre,v drugi polovici,pa se ti posveti,da si z obema polovicama izgubljal čas....
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
Non ti muovere
Najboljši in najlepši film kar sem jih kdaj gledala, močno priporočam, predvsem osebam, ki znajo uživati tudi v filmih, ki niso klasično holivudski.
Najboljši in najlepši film kar sem jih kdaj gledala, močno priporočam, predvsem osebam, ki znajo uživati tudi v filmih, ki niso klasično holivudski.
- floribunda
- Cosmopsiho
amark31 napisal/-a:Kaj pa Salo od Pasollinija?
To je tut neke vrste ljubezen, ne.
Salo je čisto kul film. lahko ga daš med temo o zgodovinskih/filmih za razmišljanje.
ziher nobenemu ne bo škodu ogled.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Strašna ljubezen, res.amark31 napisal/-a:Ampak, saj vsak USA film je tud ljubezenski... junak premaga vse in dobi za sexat...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov