Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
- dragon_fly
- Komunikatorka
sofia83 napisal/-a:anna_k napisal/-a:Wuthering Heights- sam roman je boljši (Emily Bronte)
Anna Karenina
Jaaaaaaaaaaa, ta dva sta men tok lepa!![]()
Sploh Wuthering Heights, jst sm tok jokala ...
waw, me veseli, da nisem edina k pali na klasike

PS ja to je Viharni Vrh

I forgive you after all
moram priznat, da je tole ena najboljših tem kar sem jih jst kdaj vidla na temle forumu-mam vsaj kaj koristi od nje
sem ravnokar gledala a walk to remember in moram rečt, da je to eden najbolj luškanih filmov kar sem jih jst kdaj vidla, sicer žalosten, a vseeno super

sem ravnokar gledala a walk to remember in moram rečt, da je to eden najbolj luškanih filmov kar sem jih jst kdaj vidla, sicer žalosten, a vseeno super

It looks like we could have made it baby...me and you!
uf, tega je tolk, da se sploh ne spomnem vseh...
*love actually (ker govori o vseh oblikah ljubezni in ker se ob enem odlomku vedno takooo jočem...)- čudovit film!
*pearl harbour (to je nekako srečen konec, film je pa tumač lep in čustven (itak), poleg tega je not josh hartnett in ben affleck v svoji dobrih časih)
*dirty dancing 1 (evo srečn konc... )
*down with love (mal drugačn, simpatičn)
*elizabethtown (novejši, luškan film, mal kičast)
*the big heat (starejši film)
*two can play that game (mal igre in ljubezni zmešane skup)
*love actually (ker govori o vseh oblikah ljubezni in ker se ob enem odlomku vedno takooo jočem...)- čudovit film!
*pearl harbour (to je nekako srečen konec, film je pa tumač lep in čustven (itak), poleg tega je not josh hartnett in ben affleck v svoji dobrih časih)
*dirty dancing 1 (evo srečn konc... )
*down with love (mal drugačn, simpatičn)
*elizabethtown (novejši, luškan film, mal kičast)
*the big heat (starejši film)
*two can play that game (mal igre in ljubezni zmešane skup)
Waiting in the queue oh whoopee doo
*Sparks* napisal/-a:steLLcy napisal/-a:uf, tega je tolk, da se sploh ne spomnem vseh...
Men je Love actually iz čist istga razloga the best! K so vse oblike ljubezni...
Ob kerem delu pa jokaš?
jojjj, zdej mi je hudo, ko sm se spomnala na njega (itak je ceuuu film lep, ampak ta pa je nekaj posebnega)...
ne poznam poimensko, pa bo mogoče mal smešno razloženo...
ko pride tipo za božič na vrata z plakatki k ženi od najboljšga prjatla... ooo moj bog...

Waiting in the queue oh whoopee doo
steLLcy napisal/-a:ko pride tipo za božič na vrata z plakatki k ženi od najboljšga prjatla... ooo moj bog...... pol ko pa ona za njim prihiti, tam me pa ni več, sm pa v transu! nasplošno mi je njun odnos v celem filmu najlepši in mogoče tud najbolj resničn (mogoče zarad lastnih izkušenj
)!
čist hud film!
Se mi je kr zdel da boš ta del napisala... K je res ful kjut. Men je ful luškan še un del u cerkvi ko so onedva poročita, pa jima zaigrajo uno Love, love, love od Beatlov

Drgač mi je kul še Notting hill, pa Pretty woman. Ampak Love actually ga sigurno zmaga!!