Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 09. Jan. 2009 21:30

Moji najlepši: 50 First Dates, A Cinderella Story, Catch and Release, Dirty Dancing, If Only, Imagine Me & You, Just Like Heaven, Love Don't Cost a Thing, Made Of Honor, P.S. I Love You, Pride & Prejudice, Serendipity, Something New, The Lake House, The Notebook, The Wedding Date, Tuck Everlasting...

Bo dovolj :D?
luckyme000
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a luckyme000 » 14. Jan. 2009 21:59

hej vsem! sicer tole ni čist povezano s temo...ampak vidim da kr dost filmov poznate pa me zanima če ve katera kok je ime filmu v katerem igrata dve sestri ki se ne marata-ena je priljubljena, razvajena, ima fanta, s prijateljicami imajo dogovor da fanta pustijo po nekaj dnevih...druga pa se bolj drži nazaj in je bolj romantična duša, in je zaljubljena v sestrinega fanta. potem se pa zgodi preobrat in ne vem kok točn ampak zamenjata ''duši''. prva sestra se preseli v drugo in obratno...zgledata pa še vedn enako in vednar so prijatelji ful presenečeni kako spremenita vedenje. ena se popolnoma razživi...tadruga pa uživa s fantom svojih sanj in ne upošteva dogovora s frendicami, ni več ošabna...ta film sm gledla že ful dolg nazaj ampak res stoletja nazaj...zato plis če kir ve, al se mu vsaj mal svetlika o čem mislim...napište!!!!!!
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 15. Jan. 2009 22:55

ni sicer romantika... je pa jokanje :cry: I'm Sam... :cry: :cry: trikrat gledla trikrat jokala...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 15. Jan. 2009 23:54

luckyme000 napisal/-a:hej vsem! sicer tole ni čist povezano s temo...ampak vidim da kr dost filmov poznate pa me zanima če ve katera kok je ime filmu v katerem igrata dve sestri ki se ne marata-ena je priljubljena, razvajena, ima fanta, s prijateljicami imajo dogovor da fanta pustijo po nekaj dnevih...druga pa se bolj drži nazaj in je bolj romantična duša, in je zaljubljena v sestrinega fanta. potem se pa zgodi preobrat in ne vem kok točn ampak zamenjata ''duši''. prva sestra se preseli v drugo in obratno...zgledata pa še vedn enako in vednar so prijatelji ful presenečeni kako spremenita vedenje. ena se popolnoma razživi...tadruga pa uživa s fantom svojih sanj in ne upošteva dogovora s frendicami, ni več ošabna...ta film sm gledla že ful dolg nazaj ampak res stoletja nazaj...zato plis če kir ve, al se mu vsaj mal svetlika o čem mislim...napište!!!!!!

Wish Upon a Star??
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Jan. 2009 8:56

Edinstvena napisal/-a:ni sicer romantika... je pa jokanje :cry: I'm Sam... :cry: :cry: trikrat gledla trikrat jokala...

Jaz tudi! Je film, ki te ne pusti ravnodušnega. Sean Pean pa je odlično odigral svojo vlogo, ker kaj takega verjetno ni ravno preprosto. :wink:
luckyme000
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a luckyme000 » 16. Jan. 2009 22:44

FreakChiq@ ja ja wish upon a star ful hvala ti...nism si misla da bo kdo odgovoru
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 17. Jan. 2009 14:36

luckyme000 napisal/-a:FreakChiq@ ja ja wish upon a star ful hvala ti...nism si misla da bo kdo odgovoru

No problemos :)
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursa7 » 29. Jan. 2009 14:08

A katera ve, kje bi se dalo kupiti ta Notebook na DVD-ju? Naj bi bilo za darilo, tako da filma ne bi ravno rada potegnila dol iz neta in ga zapekla na CD, pač pa bi rada imela neko spodobno embalažo:)
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 29. Jan. 2009 14:36

v big bangu npr.
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *amber* » 29. Jan. 2009 16:13

Moj najljubši film ever je Notebook. Sta mi pa zelo dobra tudi Pride and prejudice in The lake.
Uporabniški avatar
grejpfrut
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a grejpfrut » 31. Jan. 2009 20:06

Hm... Meni najlepši filmi ..

- PS I love you
- Love Actually
- Notebook
- A walk to remember
- Message in a bottle
(ja, sparks je zakon:)
- August Rush
- My Sassy Girl (vreden ogleda. Še eden film ki ni tipičn)
- Sweet november
- The Lake house
- The Holiday
- Love and other disasters (odbit film:)
...

Se najde kar nekaj teh romantičnih komedij/dram, ki niso le navadni cmerasti filmčki, ampak zares lepe življenske zgodbe, ki me pripravijo do tega, da jim dejansko verjamem :)
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kobilica* » 05. Feb. 2009 8:46

O ja, Love Actually je definitivno na vrhu mojega seznama.

Sicer pa blazno rada gledava tudi Music and Lyrics. Pa ne, ker je realen, ampak zato, ker je zabaven. Prve pol filma ima neverjetno zabavne dialoge.

Sicer pa še An Ideal Husband in The Importance of being Ernest - vse po igrah Oscarja Wilda.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 05. Feb. 2009 12:36

-Gin in čokolada (lep ljubezenski film z žalostnim koncem)
-City of angels (še vedno jočem ko ga gledam)
-Seven pounds (dvakrat že gledala in dvakrat jokala, prav seže mi v srce)
-Vanilla sky (itak moj najljubši film, zaradi Penelope Cruz, Toma Cruisa in seveda Cameron Diaz!)
-Correlijeva mandolina
-Legend of the fall
-If only (zelooo lep ljubezenski film!)
-the premonition (recimo da je tut romantičen, js sem jokala k dojenček)
-in seveda še The notebook in A walk to remember
Uporabniški avatar
grejpfrut
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a grejpfrut » 05. Feb. 2009 16:43

*Kobilica* napisal/-a:O ja, Love Actually je definitivno na vrhu mojega seznama.

Sicer pa blazno rada gledava tudi Music and Lyrics. Pa ne, ker je realen, ampak zato, ker je zabaven. Prve pol filma ima neverjetno zabavne dialoge.

Sicer pa še An Ideal Husband in The Importance of being Ernest - vse po igrah Oscarja Wilda.

zadnje dva moram pogledat ;) upam, da najdem..:)
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
sportqueen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sportqueen » 06. Feb. 2009 13:07

Autum in New York
A walk to remember
Pearl Harbor
za jokat
The notebook sem gledala prvič na busu, tako da mi je tisto bedno vzdušje čist film pokvarlo. :x

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov