Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jullia_ napisal/-a:Gledala ta čuveni Notebook in oči so bile suhe kot poper.
Film je bil za moje pojme totalen polom ker že dolgo nisem videla tako za lase privlečene zgodbe. Dobro, okvirna zgodba je mogoče še fajn, ves balast retrospektive iz mladosti vmes je pa navaden generični bulšit.
In to rečem jaz, ki sem jokala že pri ANTM in reklami za Merci
true. pa naceloma z lahkot prebavljam neumne romanticne komedije, pa še očem ko dež zraven.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
floribunda napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Gledala ta čuveni Notebook in oči so bile suhe kot poper.
Film je bil za moje pojme totalen polom ker že dolgo nisem videla tako za lase privlečene zgodbe. Dobro, okvirna zgodba je mogoče še fajn, ves balast retrospektive iz mladosti vmes je pa navaden generični bulšit.
In to rečem jaz, ki sem jokala že pri ANTM in reklami za Merci
Se ne bi mogla bolj strinjat. kr neki.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, nej povem, da sm šla polet brat knjigo, povod je blo pa naudušenje kr parih punc tle gor ...
In sm prebrala. Prvič se je zgodil, da sm jst, čustvena preobčutljiuka, jokica na kvadrat, oseba, k verjame u brezpogojno ljubezen, izjaula, da mi ta zgodba sploh ne potegne in mi je preveč (!) pocukrana. Presenetla sm sabo sebe.
Zanč sm pa šaltala in vidla še film ... Ustrajala sm pou ure in preklopla. Neki mi ni pa konc .
In sm prebrala. Prvič se je zgodil, da sm jst, čustvena preobčutljiuka, jokica na kvadrat, oseba, k verjame u brezpogojno ljubezen, izjaula, da mi ta zgodba sploh ne potegne in mi je preveč (!) pocukrana. Presenetla sm sabo sebe.
Zanč sm pa šaltala in vidla še film ... Ustrajala sm pou ure in preklopla. Neki mi ni pa konc .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
g00fy_qa napisal/-a:Najlepši ljubezenski film je definitivno Notebook.
Hjoo ... sem jokala. :knuddel:
enakoooooooo..najlepš evr
res se spravmo tri babe pred tv da pogledamo ta film, ker sm samo tukej slišala kako dobr film je, pa trailer me je ganil, sam ne morm verjet da smo USE 3 jokale ko nore..
mi ni žal da sm gledala pa da sm jokala..pa še ene 100x ga bom! zihr..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
In the Land of Women Sicer ni čisto ljubezenski film, vendar je zgodba res lepa. Tudi Finding Neverland me je prepričal. Zelo ganljiv film.
- vivida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2005
Sandraaa napisal/-a:Meni pa še vedno Titanik.
ni mi sicer najljubši, je pa v redu.
dons je vsakič k je, ga gledam in vedno znova me nasmeji in seveda...zmeri se tut zjokam
Drgač mi je pa tut Duh ful dobr, obvezno!
The greatest thing, You´ll ever learn, is just to love, and be loved in return
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Preseneča me, da še nobena ni omenila When Harry met Sally. Odlična igra Meg Ryan (ki je kljub prepoznavnosti po romantičnih dramah/komedijah nekako stopila ven iz povprečja njenih ostalih filmov iz istega žanra in tokrat prepričala) in Billyja Crystala. Zanimiv potek zgodbe in še lepši razplet. To je eden redkih filmov (poleg The Notebooka in Shawshank Redemption) pri katerem sem na koncu jokala. Res ganljiv film.
-
Limonca.ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
- Kraj: Mb.*
If only,the notebook & a walk to remember.
Ti so mi najlepši.
Ti so mi najlepši.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
I got nothing for you to gain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov