Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- cometGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2007
Sicer malo drugačna od mega filmov kot je notebook, walk to remember in podobni, vendar sta bila meni vseeno zanimiva za pogledat Silk ter Love in the time of cholera.
Drugače pa sta mi v zadnjem času bila všeč tudi filma Made of Honor ter The other Boleyn girl. Priporočam!
Drugače pa sta mi v zadnjem času bila všeč tudi filma Made of Honor ter The other Boleyn girl. Priporočam!
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
Včerej sem si pogledala Love basketball ...kr uredu romantičen film
če ne pa za vse tiste k znaste italjansko (filma ni u ang...pa tuid podnapisou nism zasledila)... tre metri sopra il cielo in scusa ma ti chiamo amore
če ne pa za vse tiste k znaste italjansko (filma ni u ang...pa tuid podnapisou nism zasledila)... tre metri sopra il cielo in scusa ma ti chiamo amore
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
moi T napisal/-a:Meni je bil pa 27 dresses ušeč .
Jaz sem tudi tega gledala to poletje... Eden boljših novodobnih romantičnih dram/komedij. Saj mislim, da sem že v tej ali kateri drugi temi pokomentirala ta film, ko sem ga pogledala.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jagodka85 napisal/-a:Ravnokar sm končala z ogledom filma Definitely, Maybe in sm mela kr orosene okice ob koncu filma Res lep film
Tale film je bil meni tolk hud. Jz sem cel film za April navijala.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Včeraj sem gledala A walk to remember, pa mi je biu prav predvidljiv. Že vmes, ko mu je rekla 'promise me that you won't fall in love with me', sem vedla, da je bolana. Razlika je sam v tem, da sm jst predvidevala AIDS, ona je mela pa levkemijo.
Pa preveč sta oba tipično 'lepa', tko da jim sploh ne morš verjet.
Mi je velik bl všeč The Notebook
Pa preveč sta oba tipično 'lepa', tko da jim sploh ne morš verjet.
Mi je velik bl všeč The Notebook
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Sweet Princess napisal/-a:Question: A obstala še kšn tak leeeep film ala Notebook in P.S. I love you?
Sweet November ce se nisi gledala
Poleg P.S. I Love You zame najboljsi movie!
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Presenečam sama sebe! Večinoma mi ljubezenski filmi niso všeč, ker so mi preveč pocukrani, cmeravi ... (razen kakšne dobre romantične komedije in Titanic, ki je izjema ). A Walk To Remember recimo mi ni bil všeč. Danes pa sem si končno ogledala The Notebook in priznam, da sem jokala dobesedno cel film! Najlepši film kar sm jih vidla in definitivno edn mojih najljubših!
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov