Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
lolitaa napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Dejte mi povedat ker je še kak tak film ala Notebook.Ker zadnje čase se mi luštajo cmeravi romantični filmi.
Anyone?
a walk to remember !
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Love actually, Pretty woman, Nothing hill, Dirty dancing 1, Step up, Titanic, Pearl Harbour pa še ogromno jih je...
Zdaj si bom potegnila z neta še P.S. I love you, Notebook in A walk to remember, ko vidim da jih vse tolk hvalite
Zdaj si bom potegnila z neta še P.S. I love you, Notebook in A walk to remember, ko vidim da jih vse tolk hvalite
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
porcelain napisal/-a:lolitaa napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Dejte mi povedat ker je še kak tak film ala Notebook.Ker zadnje čase se mi luštajo cmeravi romantični filmi.
Anyone?
a walk to remember !
Sem gledla in itak mi je biu ful všeč.Zdej mam doma P.S. I love you in ga moram čimprej pogledat.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Včeraj spet gledala Here on Earth, ker je bil po tv in moram reči, da me še vedno gane.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Včeri sm gledla tale indijski film: http://www.imdb.com/title/tt0449999/. Traja precej dolgo; najprej sem se smejala, ker mi je bil čudaški film, v drugi polovici filma pa sem samo jokala.
Worship me or walk away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov