Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Daj si Lake house poglej...
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
lolitaa napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Dejte mi povedat ker je še kak tak film ala Notebook.Ker zadnje čase se mi luštajo cmeravi romantični filmi.
Anyone?
P.S. I love you - menda zelo cmerav (meni se ni zdel)
Sisterhood of the traveling pants ni čist cmerav film ampak meni je bil vsekakor bl kot Notebook.
Moulin Rouge ni čist tipičen romantičen film ampak lep.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Foxy-lady napisal/-a:Moj najljubsi solzavi film vseh casov do zdaj je P.S. I love you. Ce bi ga sama gledala, bi jokala kak dez, ampak ga nisem gledala sama. Pa me je bilo sram se jokati ob filmu
Jaz sem ga tud gledala v kinu in jokala.
Drugace sem pa vceraj gledala Pod toskanskim soncem in mi je bil ful vsec.
-
Sm si učeraj pogledala P.S. I love you...sm prejokala pol filma...tok ganljivo narjen film...res, vredno ogleda
-
Evo, pravkar pogledala The notebook...res lep film. Enostavno: lep. In res se že do duše...
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
^^Mene pa ubistvu sploh nista tolk se dotaknila ta dva filma da bi jokala. So ful formantiko zganjal samo mi pa ni blo za jokat zravn
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- Gost
lolitaa napisal/-a:Js sem pri Notebook tko jokala k pomoje še pr nobenmu filmu nism.
Meni Notebook ni všeč. Nič posebnega. P.S. I love you pa je bil čisto jokast, ja, ampak to samo zato, ker tip umre ...
-
Question: A obstala še kšn tak leeeep film ala Notebook in P.S. I love you? Ta dva sm nazadnje pogledala in sta oba fenomenalna...Sm mal prečitala nazaj po forumu in sm praktično vidla skor že čist use filme k jih kle omenjate A še sploh obstala kšn tak "neodkrit biser" kt je Notebook?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov