Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Miss N. napisal/-a:nanyka napisal/-a:*inkica* napisal/-a:hej! en film je fejst lep, samo nažalost neje vem naslova. Če bo mogoče kera vedla, gre se zato, da se dva zaljubita in se zmenita, da se bosta čez ne vem koliko časa dobila na vrhu empire state buildinga. Potem pa njo povozi avto in ne more priti tja na tisti datum, ko sta se zmenila. Mislim, da gre za podobni film kot An Affair to Remember, samo, da je novejši.
eden lepših je še Gone with the wind
mislim da je ta film
http://www.imdb.com/title/tt0031593/
^^ ta je iz leta 1939
ta pa iz 1994 - ja pa isti naslov http://www.imdb.com/title/tt0110391/
ja, ja to je to hvala obema
- cacao.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
- Kraj: Lj
Še čisto svež film...My blueberry nights. Razlogi? Jude Law, Jude Law, Jude Law(:...Krasne barve, prisrčna zgodba, Super igralska zasedba. In na koncu prav posebej romantičen prizor, ko glavna junaka končno pristaneta skupaj. Všeč mi je bila tudi glasba (Norah Jones). Skratka film 1A. Ker je bila ta četrtek v kinu na Viču premiera, nas je po predstavi čakala še mizica, polna borovničevih sokov in piškotkov(:
Lepo!
Lepo!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
The Notebook. Še ob nobenem filmu nisem tako jokala kot pri tem... Res se te dotakne.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
jooooj meni je pa daleč najbolši film ....samo ne vem naslova,je pa glavna igralka Demi Moore in zraven nje še en blondinec,gre se pa o tem,kako ta par kasneje spozna enega miljonara in ta Demi gre potem z njim....in na koncu gresta narazen(z tistim blodincem)...mogoče kera ve kako je naslov? bi lepo prosila...ker bi si ga rada dol potegnila in še in še gledala....mi je taka zanimiva ljubezenska zgodba
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
LoveLy* napisal/-a:jooooj meni je pa daleč najbolši film ....samo ne vem naslova,je pa glavna igralka Demi Moore in zraven nje še en blondinec,gre se pa o tem,kako ta par kasneje spozna enega miljonara in ta Demi gre potem z njim....in na koncu gresta narazen(z tistim blodincem)...mogoče kera ve kako je naslov? bi lepo prosila...ker bi si ga rada dol potegnila in še in še gledala....mi je taka zanimiva ljubezenska zgodba
Naslov filma je indecent proposal (nespodobno povabilo), kjer poleg Demi igrata se Woody Harrelson in Robert Redford. Super film, ja.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zanimiv je tudi My blueberry nights.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
**majcy** napisal/-a:* Najini mostovi. ( žal se ne spomnim prevoda v ang.)
Z mami sve ga gledale, nakonc vse razpacane od maskare, pa cela dnevna zakajena hihi
Naslov je The Bridges of Madison County. Meni tudi eden lepših ljubezenskih filmov. Pa Notebook seveda
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
včeraj gledla A walk to remember.. pa mi je bil res všeč (čeprav nisem ravno neki frik na ljubezenske filme) dans bom pa še ta notebook, ki ga tak hvalite (čeprav mi je bila že knjiga čist preveč pocukrana)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
rachka_ napisal/-a:včeraj gledla A walk to remember.. pa mi je bil res všeč (čeprav nisem ravno neki frik na ljubezenske filme) dans bom pa še ta notebook, ki ga tak hvalite (čeprav mi je bila že knjiga čist preveč pocukrana)
nisi ti že tega obojnega pri meni gledla enkrat ?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kasiopeia napisal/-a:Gora Brokeback - še vedno jokam kot dež. Se mi zdi zelo realna...
Amelie - tak sladek film...
Zvesti vrtnar - čeprav v osnovi ni ravno ljubezenski film
Plešem sama - spet, ni samo ljubezenski film, ampak meni je prečudovit
Moulin Rouge! - no comment
Stanje zamaknjenosti - čudovit, topel, domačen film...
Hladni vrh- just because
Joj meni pa niti eden od teh ni fajn - sploh pa ne Brokeback mountain. Bljak. Gej kultura mi nekako še vedno ne sede na velikih platnih. Mi je ćou kolkr mam las na glavi da sm šla gledat ta film. Bljak še enkrat. Pa še Heath Ledger se mi je zameru k sm ga gledala v tem filmu
No razn Cold Mountain je lep...sm nekako prežvečla film kljub temu da igra Nicole Kidman...
Sicer pa je daaaleč najbolj romantičen film Love Actually. Me navdaja s pozitivno energijo...Pa takoj za njim seveda Pride & Prejudice. Tukaj pa samo: Aaaaah
Sicer pa mi je luškan tut How to lose a guy in 10 days, pa Just like heaven, pa Lake House - vse 3 priporočam nepoboljšljivim romantikom...
Sm si pa učeri dol povlekla take Notebook k ga tok hvalte - tko da si ga bom dons pogledala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov