Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 18. Jun. 2008 19:34

Miss N. napisal/-a:
nanyka napisal/-a:
*inkica* napisal/-a:hej! en film je fejst lep, samo nažalost neje vem naslova. Če bo mogoče kera vedla, gre se zato, da se dva zaljubita in se zmenita, da se bosta čez ne vem koliko časa dobila na vrhu empire state buildinga. Potem pa njo povozi avto in ne more priti tja na tisti datum, ko sta se zmenila. Mislim, da gre za podobni film kot An Affair to Remember, samo, da je novejši.

eden lepših je še Gone with the wind

mislim da je ta film
http://www.imdb.com/title/tt0031593/

^^ ta je iz leta 1939

ta pa iz 1994 - ja pa isti naslov http://www.imdb.com/title/tt0110391/

ja, ja to je to :D hvala obema
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cacao. » 20. Jun. 2008 9:10

Še čisto svež film...My blueberry nights. Razlogi? Jude Law, Jude Law, Jude Law(:...Krasne barve, prisrčna zgodba, Super igralska zasedba. In na koncu prav posebej romantičen prizor, ko glavna junaka končno pristaneta skupaj. Všeč mi je bila tudi glasba (Norah Jones). Skratka film 1A. Ker je bila ta četrtek v kinu na Viču premiera, nas je po predstavi čakala še mizica, polna borovničevih sokov in piškotkov(:

Lepo!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Jun. 2008 13:11

The Notebook. Še ob nobenem filmu nisem tako jokala kot pri tem... :cry: Res se te dotakne. :(
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 26. Jun. 2008 19:56

jooooj meni je pa daleč najbolši film ....samo ne vem naslova,je pa glavna igralka Demi Moore in zraven nje še en blondinec,gre se pa o tem,kako ta par kasneje spozna enega miljonara in ta Demi gre potem z njim....in na koncu gresta narazen(z tistim blodincem)...mogoče kera ve kako je naslov? bi lepo prosila...ker bi si ga rada dol potegnila in še in še gledala....mi je taka zanimiva ljubezenska zgodba :)
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cacao. » 26. Jun. 2008 23:30

Demi je definitivno ena izmed tistih energičnih igralk, ki se tako vživi v vlogo, da te ne more pustiti hladnega(:
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 27. Jun. 2008 0:09

* Najini mostovi. ( žal se ne spomnim prevoda v ang.)

Z mami sve ga gledale, nakonc vse razpacane od maskare, pa cela dnevna zakajena :) hihi
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 27. Jun. 2008 5:34

LoveLy* napisal/-a:jooooj meni je pa daleč najbolši film ....samo ne vem naslova,je pa glavna igralka Demi Moore in zraven nje še en blondinec,gre se pa o tem,kako ta par kasneje spozna enega miljonara in ta Demi gre potem z njim....in na koncu gresta narazen(z tistim blodincem)...mogoče kera ve kako je naslov? bi lepo prosila...ker bi si ga rada dol potegnila in še in še gledala....mi je taka zanimiva ljubezenska zgodba :)

Naslov filma je indecent proposal (nespodobno povabilo), kjer poleg Demi igrata se Woody Harrelson in Robert Redford. Super film, ja.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Jun. 2008 8:58

Zanimiv je tudi My blueberry nights. :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 27. Jun. 2008 9:01

**majcy** napisal/-a:* Najini mostovi. ( žal se ne spomnim prevoda v ang.)

Z mami sve ga gledale, nakonc vse razpacane od maskare, pa cela dnevna zakajena :) hihi

Naslov je The Bridges of Madison County. Meni tudi eden lepših ljubezenskih filmov. Pa Notebook seveda :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 29. Jun. 2008 10:19

včeraj gledla A walk to remember.. pa mi je bil res všeč (čeprav nisem ravno neki frik na ljubezenske filme) dans bom pa še ta notebook, ki ga tak hvalite :D (čeprav mi je bila že knjiga čist preveč pocukrana)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 29. Jun. 2008 17:57

Dejte mi povedat ker je še kak tak film ala Notebook.Ker zadnje čase se mi luštajo cmeravi romantični filmi.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
ena_ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ena_ena » 29. Jun. 2008 20:40

zame definitivno sweet home alabama in how to lose a guy in 10 days
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 30. Jun. 2008 17:58

rachka_ napisal/-a:včeraj gledla A walk to remember.. pa mi je bil res všeč (čeprav nisem ravno neki frik na ljubezenske filme) dans bom pa še ta notebook, ki ga tak hvalite :D (čeprav mi je bila že knjiga čist preveč pocukrana)

nisi ti že tega obojnega pri meni gledla enkrat ? :eek: :?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 30. Jun. 2008 19:12

Kasiopeia napisal/-a:Gora Brokeback - še vedno jokam kot dež. Se mi zdi zelo realna...
Amelie - tak sladek film...
Zvesti vrtnar - čeprav v osnovi ni ravno ljubezenski film
Plešem sama - spet, ni samo ljubezenski film, ampak meni je prečudovit
Moulin Rouge! - no comment
Stanje zamaknjenosti - čudovit, topel, domačen film...
Hladni vrh- just because

Joj meni pa niti eden od teh ni fajn - sploh pa ne Brokeback mountain. Bljak. Gej kultura mi nekako še vedno ne sede na velikih platnih. Mi je ćou kolkr mam las na glavi da sm šla gledat ta film. Bljak še enkrat. Pa še Heath Ledger se mi je zameru k sm ga gledala v tem filmu :nein:
No razn Cold Mountain je lep...sm nekako prežvečla film kljub temu da igra Nicole Kidman...

Sicer pa je daaaleč najbolj romantičen film Love Actually. Me navdaja s pozitivno energijo...Pa takoj za njim seveda Pride & Prejudice. Tukaj pa samo: Aaaaah
Sicer pa mi je luškan tut How to lose a guy in 10 days, pa Just like heaven, pa Lake House - vse 3 priporočam nepoboljšljivim romantikom...

Sm si pa učeri dol povlekla take Notebook k ga tok hvalte - tko da si ga bom dons pogledala :P
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 02. Jul. 2008 20:19

lolitaa napisal/-a:Dejte mi povedat ker je še kak tak film ala Notebook.Ker zadnje čase se mi luštajo cmeravi romantični filmi.

Anyone?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov