Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 766 prispevkov
• Stran 3 od 52
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52
Naslednja
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
tiasha napisal/-a:Sweet home Alabama moreeeeešššššššš dat nottt ressssss ker je toookkk hud da adijoooooooo in Uptown girls tut ... vrjem mennnnnnnn ... jst sm pomoje naaajjboljjjjjjj pocukrano, cmeravo, romantično bitje na tem svetu ...
Nisem gledala, bomo preverli, že loadam
- krfjolca
- Kofetarica
Jochie napisal/-a:ves kateri film moras se dati noter??? par njih je z isto vsebino....ampak naslova ne vem nobenega....
torej dogaja se v soli, najbolj zgoljav tip se zaljubi v najlepso navijacico....seveda pred koncem filma, ko sta ze skupaj, sledi se stilski izziv, fant se znebi ocal, frizuro spremeni ter postane lepotec in pol! ne vem zakaj, ampak jaz sem take filme fuuuuuuuul rad gledal.....
Meni je bila boljša obratna različica (za punčke ) ... Največja očalarka se zatreska v največjega frajerja. Primer - Chad Michael Murray v Cinderella storry (2004).
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
tamala82 napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Joj... Kaj je že naslov unga k angelček postane človek zarad ženske... Ta mi je pa res fuuuuuuul lep in žalosten...
Aja, ne sme bit žalosten... Ja taki pa navadno ful čar zgubijo, se men zdi. Ja, bedno, ampak res...
City Of Angels mogoče?
Men je tut ta kjut..
Ja ja ja ja ja.
Edin ljubezenski, da so mi res skor solze prtekle...
Ne, lažem, so mi.
Ker navadno jokam sam zarad kakšnih živalc...
Ful sem začutla to vez med njima, se mi zdi super narjen film.
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 26. Nov. 2005 22:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
krfjolca napisal/-a:
Meni je bila boljša obratna različica (za punčke ) ... Največja očalarka se zatreska v največjega frajerja. Primer - Chad Michael Murray v Cinderella storry (2004).
tako, tako, tudi taksni filmi so bili zeloooooooooo lepi! ocalarka z zobnim aparatom....
- krfjolca
- Kofetarica
Joj sej se sploh odločit ne bom mogla ... Ji bom nazadnje 50 filmov privlekla
S tem, da moram prej še jaz prečekirat nekater, ki ste jih našteli, pa jih ne poznam, se pravi, da bom tudi jaz kak mesec plavala kak meter nad tlemi vsa zasanjana ...
S tem, da moram prej še jaz prečekirat nekater, ki ste jih našteli, pa jih ne poznam, se pravi, da bom tudi jaz kak mesec plavala kak meter nad tlemi vsa zasanjana ...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
_Lydia_ napisal/-a:- The Notebook
Jooooooj, ta film je čiiiiist prelep, jz ga prou obožujem in sm ga že najmanj 1000x gledala
Drugače so mi bili pa še zlo všeč Music from another room, While you were sleeping, Emma, Dirty dancing, Love actually, Message In a Bottle, English patient, A Walk to Remember, The Bridges Over Madison County, Moulin Rouge, ... Pa kaj če nimajo vsi srečnega konco ... Lepi so vseen
Tamala82 slikce nism zmanjšala, ker se mi je že tko al tko zdela zlo mejhna
Zadnjič spremenil Naughty grl, dne 26. Nov. 2005 22:34, skupaj popravljeno 3 krat.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
love actually je tko lep film!!!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Prvi neprebran prispevek • 766 prispevkov
• Stran 3 od 52
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov