Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Ko ste vse tko pohvalile The Notebook in A walk to remember, sem si oba zloadala. Joj, kok sem se včeri jokala, ko sem gledala Notebook To prov ni film, ki bi ga jst lahko gledala, ko mam PMS, ker lohk nastane poplava v moji sobi Drugač pa sta oba reeeeees lepa filma.
-
BaByKa89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
prvo kar mi je padlo na pamet je čaka te pošta
je pa en film ki mi je res bil ful všeč...če kera pozna tiste indijske filme(mislim da so jih predvajali na pro7) no vglavnem indian love story (kal ho naa ho) sicer nima srečniga konca ampak je super film! (meni vsaj) samo ga žal nikjer ne najdem (ne v videotekah, ne na netu...)
je pa en film ki mi je res bil ful všeč...če kera pozna tiste indijske filme(mislim da so jih predvajali na pro7) no vglavnem indian love story (kal ho naa ho) sicer nima srečniga konca ampak je super film! (meni vsaj) samo ga žal nikjer ne najdem (ne v videotekah, ne na netu...)
bodi kar si, ostalih je tako ali tako že preveč...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sej mogoče sem tle notr že pisala, ampak bom še enkrat se ne spominm
no prvi je itaq Titanic-zame ne obstaja lepšiga in bolj romantičnega pa jokajočega filma...preprosto najboljši...Pa še Leo igra notr
ma sej drugega se itaq ne spomnm, ker titanic vse prekaša in prekrije
no prvi je itaq Titanic-zame ne obstaja lepšiga in bolj romantičnega pa jokajočega filma...preprosto najboljši...Pa še Leo igra notr
ma sej drugega se itaq ne spomnm, ker titanic vse prekaša in prekrije
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
U petk bo Pearl Harbor - wiiiiiiiii, men je tok lep filmck
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
legally blonde napisal/-a:U petk bo Pearl Harbor - wiiiiiiiii, men je tok lep filmck
men tut
uh sm ga sigurno že ene 5krat gledala pa se ga še nism naveličala in zmer me sprav v jok
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
legally blonde napisal/-a:U petk bo Pearl Harbor - wiiiiiiiii, men je tok lep filmck
meni enako...jaz sem se odpovedala kranski noči v petk da ga bom lahko gledala....lubi mi prau da mi bo videokaseto kupu sam nej ga ne gledm ravn v petk...je kar zavijou z učmi k sm zagledala reklamo...seveda brez tega da sm ga že 3 mmiljonkrat gledala ni šlo....ah bo že potpel....jz sm pa mogla 1 mesc fuzbal gledat
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov