Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Rabim vsašo pomoč
Moja frendica ima kmalu rojstni dan. Ne poznam kakšnega bolj romantičnega bitja, kot je ona, zato bi ji rada podarila komplet pbl. 10 filmov (homemade seveda), in to najbolj romantičnih, ljubezenskih, pocukranih filmov. Prosim za ideje! Aja, obvezno mora bit happy end, zato kak Moulin rouge ali Cold mountain odpade.
Tenx
Moja frendica ima kmalu rojstni dan. Ne poznam kakšnega bolj romantičnega bitja, kot je ona, zato bi ji rada podarila komplet pbl. 10 filmov (homemade seveda), in to najbolj romantičnih, ljubezenskih, pocukranih filmov. Prosim za ideje! Aja, obvezno mora bit happy end, zato kak Moulin rouge ali Cold mountain odpade.
Tenx
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pa zakaaaaaj hepi end.
Bom vseeno povedala. Meni je eden najlepših Anna and the king (Jodie Foster igra), zgodovinska drama, ampak lepše ljubezni jz nism še našla v filmih...
Potem itak ne smeš pozabit Gone with the wind (V vrtincu), ta je legenda...
The Notebook (Beležnica), posneto po knjigi...relativno srečen konec.
Hmmm...še napišem, če e kaj spomnem.
Bom vseeno povedala. Meni je eden najlepših Anna and the king (Jodie Foster igra), zgodovinska drama, ampak lepše ljubezni jz nism še našla v filmih...
Potem itak ne smeš pozabit Gone with the wind (V vrtincu), ta je legenda...
The Notebook (Beležnica), posneto po knjigi...relativno srečen konec.
Hmmm...še napišem, če e kaj spomnem.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
jooooj Romeo in Julija....
js sm ta film nevemkokrat gledala, pa sem vsakič po tihem upala, da se je konc kej spremenu
js sm ta film nevemkokrat gledala, pa sem vsakič po tihem upala, da se je konc kej spremenu
- krfjolca
- Kofetarica
tjaska napisal/-a:jooooj Romeo in Julija....
Sem rekla happy end
Drgač pa men ta film sploh ni bil nevemkako všeč ... Ful je bilo moteče, ko so govorili v verzih ...
- FemmeFatal
- Kofetarica
The bridges of Madison county pa the Horse whisperer. Dva krasna konca (grenko-sladka).
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Pretty Woman
Notting Hill
Pobegla nevesta
Štiri poroke in pogreb
Notting Hill
Pobegla nevesta
Štiri poroke in pogreb
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ne morem se spomnit naslova filma....gre za fanta in dekle, mislim, da sta bila en crn, drugi bel, skupaj sta se prijavila na plesno tekmovanje, starsi so oporekali vezi, no na koncu sta zmagala, itd.... potem kaksen dirty dancing....
potem tisti film kjer je will smith ucitelj za pecanje,
pa kjer je jennifer lopez sobarica...
potem tisti film kjer je will smith ucitelj za pecanje,
pa kjer je jennifer lopez sobarica...
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
zaljubljeni shakespeare
nezvesta (unfatihful) ->to je u bistvu dokaj erotičn film... ne pokaže kej dost, sam je sexy...
nezvesta (unfatihful) ->to je u bistvu dokaj erotičn film... ne pokaže kej dost, sam je sexy...
LOVE hurts
- ledena čajka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Jochie napisal/-a:ne morem se spomnit naslova filma....gre za fanta in dekle, mislim, da sta bila en crn, drugi bel, skupaj sta se prijavila na plesno tekmovanje, starsi so oporekali vezi, no na koncu sta zmagala, itd.... potem
mislim da je to film save the last dance
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ledena čajka napisal/-a:Jochie napisal/-a:ne morem se spomnit naslova filma....gre za fanta in dekle, mislim, da sta bila en crn, drugi bel, skupaj sta se prijavila na plesno tekmovanje, starsi so oporekali vezi, no na koncu sta zmagala, itd.... potem
mislim da je to film save the last dance
AHA! je vreden kinoteke???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]