Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Sej se. ampak zgolj kot moralni poduk, da se tega ne dela, če hočeš zajahati svojega princa na belem konju.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Veronica decides to die. Sicer na trenutke mogoče malce nedodelan (za moj okus), da bi mu lahko dala 10ko, in četudi mi bo mogoče po mesecu ali dveh ušel iz spomina, se mi zdi zanimiva ljubezenska zgodba (čeprav bi film mogel biti postavljen v slovensko okolje, tako kot v knjigi).
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Katarina Ribnikar napisal/-a:The graduate
na IMDB piše, da je film timeless masterpiece. in je res. meni dustin sicer ne potegne, ampak to je stvar osebnih preferenc.
fotografija super, muzika še boljša, happy ending z malim twistom (ali se je to meni le dozdevalo).
neklasična ameriška žajfica. priporočam.
timeless masterpiece res super opiše ta film. to je to. krasna igra, zgodba, glasba je pa itak večna. res film, ki je vreden vsakega nadaljnega ogleda. [/quote]
Ribnikarjeva... eto... zdele ga grem še enkrat gledat.
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
Amark; vredno ogleda, kajne?
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
Shakespeare in love (Zaljubljeni Shakespeare)
Meni je to tako dober film, da bi ga lahko kar naprej gledala... Pritegne me predvsem zgodba o razlikah med bogataši in "navadnimi smrtniki"... ta film je dokaz, da ljubezen ne pozna razlik, mej in da zaradi ljubezni včasih počnemo nore stvari... Meni je lep film in ga bom ravno zdajle še enkrat gledala, pa mi je čisto vseeno, kaj si o njem mislijo drugi... Meni je fajn!
Meni je to tako dober film, da bi ga lahko kar naprej gledala... Pritegne me predvsem zgodba o razlikah med bogataši in "navadnimi smrtniki"... ta film je dokaz, da ljubezen ne pozna razlik, mej in da zaradi ljubezni včasih počnemo nore stvari... Meni je lep film in ga bom ravno zdajle še enkrat gledala, pa mi je čisto vseeno, kaj si o njem mislijo drugi... Meni je fajn!
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Kraj: Goriče
Tina ta film je res ljubek. ga rada pogledam.
sicer ste jih pa veliko tudi že naštele. jaz sem ogromnokrat pogledala The Holiday. iiiii <3
sicer ste jih pa veliko tudi že naštele. jaz sem ogromnokrat pogledala The Holiday. iiiii <3
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
Love Actually. Meni je grozno simpatičen
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Tina Verbič napisal/-a:Shakespeare in love (Zaljubljeni Shakespeare)
Jaaaaa. The best film. Sem ga gledala že 3x, pa me vedno znova preseneti....
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Engel and Joe je luškan, simpatičen film.
It was forever..but it didnt last long..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
..Evelyn.. napisal/-a:Engel and Joe je luškan, simpatičen film.
Trailer se mi je zdel kar zanimiv, ampak ne najdem nikjer tega filma. Kje si ga ti našla? Lahko tudi po zs, če ni tu dovoljeno pisat.
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
mary.prva napisal/-a:walk to remember -------------------------> najlepši film ever, lahko i ga gledala 100krat pa se ga ne bi naveličala. ni lih hapy end je pa zlo pretresljiv in ob njem se lahko zjokaš kar mi je super.
se popolnoma strinjam
+klasika:
The notebook
P.S. I love u
Love actually
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^pod klasiko imava verjetno rezlične definicije, moj najljubši klasični ljubezenski film je Gone With the Wind
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov