Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
La_Stella - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
sportqueen napisal/-a:Autum in New York
A walk to remember
The notebook sem gledala prvič na busu, tako da mi je tisto bedno vzdušje čist film pokvarlo.
Misliš Autumn in New York, kjer igrata Richard Gere in Winona Ryder? Ful lep film ja, pa tudi druga dva, ki si ju naštela. The Notebook sem gledala že nekaj časa nazaj in je eden redkih filmov, kjer sem jokala.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Mene je pa ganil The Luzhin Defence (Lužinova obramba). Sicer ljubezen ni postavljena v ospredje filma, a je vseeno žalosten konec. Pa tudi igralska zasedba je odlična!
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Je kera tu gledla Twilight , kolikor slišim od enih oseb ženskega spola jim je bil ful vredu film.
____AniMaLisTik____
- Fallen_angel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Done sm gledala film THE READER in mej totalno fasciniru...zanima me če kera pozna še kej na to temo...recmo take ljubezni kt je u temu filmu...tud všeč mje blo k se dogaja u preteklosti in ne u teh časih...najlepši film res
-
Raj glejte " My Sassy Girl " , ampak korejsko orginalno verzijo , ameriška kopija ni tako dobra , zgodba je na bazi resničnih pisem ki jih je nekdo pisal na internet in opisoval zvezo z svojo punco , se splača pogledat res..
Ima odlično kombinacijo komedije/drame in hitro preskakuje med obema , pa tudi igralci predvsem punca so bili odlični.
Ima odlično kombinacijo komedije/drame in hitro preskakuje med obema , pa tudi igralci predvsem punca so bili odlični.
____AniMaLisTik____
-
joy23 napisal/-a:^^ Jst sm gledala ameriško verzijo in mi je bla ful ušeč.
Glej še korejsko , ne bo ti žal.
____AniMaLisTik____
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Once
Ni zdej neke kičaste romantike notr ampak meni je ful lep + muska je super fajna.
Ni zdej neke kičaste romantike notr ampak meni je ful lep + muska je super fajna.
- embalaza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2009
zdravo!
pozna mogoče katera še kakšen filem, podoben kot FIRED UP, da gre za srednješolsko,študentsko življenje in se pač fant in punca spoznata,družita, zaljubita... z raznimi zapleti vmes itd.
Prosim za predloge takih filmov!
Hvala,LP
pozna mogoče katera še kakšen filem, podoben kot FIRED UP, da gre za srednješolsko,študentsko življenje in se pač fant in punca spoznata,družita, zaljubita... z raznimi zapleti vmes itd.
Prosim za predloge takih filmov!
Hvala,LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov