Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
nism prow točno vedla kam uvrstit...bom kar vprašala...
že pred časom sm gledla en film...bolj romantična zadevca...vem pa da je bla reklama neki v smislu...truly, madly, deeply... ne spomnem se niti igralcev...takod a če ker ve....
drugače pa...sm nekje zasledila filma Sisterhood of traveling pants 1&2...sicer mi je prvi del boljši...mi je pa tak...za pogledat...
že pred časom sm gledla en film...bolj romantična zadevca...vem pa da je bla reklama neki v smislu...truly, madly, deeply... ne spomnem se niti igralcev...takod a če ker ve....
drugače pa...sm nekje zasledila filma Sisterhood of traveling pants 1&2...sicer mi je prvi del boljši...mi je pa tak...za pogledat...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Miss N. napisal/-a:drugače pa...sm nekje zasledila filma Sisterhood of traveling pants 1&2...sicer mi je prvi del boljši...mi je pa tak...za pogledat...
Ja, neki časa nazaj sm si še dvojko pogledala, pa morm rečt da je enka res veliko boljša. Simpatičn filmček
**
Me zanima če je katera gledala Dear Frankie? Nevem če je ravno ljubezenski, oz. je na nek način bolj drama.. je katera gledala? Men je bil to čudovit film, res, poglejte si, če mate rade ne-tipične drame... za zjokat
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Pride&Prejudice
Sem ga že tako večkrat gledala, pa še ga bom, ker je letos ta knjiga na maturi.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
Poison Girl napisal/-a:Pride&Prejudice
ija pa tui od jane austen sense and sensibility. lep film. pa tui hugh laurie igra not
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Včeri sem prvič sploh gledala V vrtincu ( Gone with the wind) in se mi je še celo noč sanjalo o filmu, čist me je zadel res super film
I am not an enigma, just a contradiction!
-
lil_tjashy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
A walk to remember
pa morm zmer gledat sama, da se loh fajn zjokam zravn
pa morm zmer gledat sama, da se loh fajn zjokam zravn
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
"You're like my own personal brand of heroin"
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
Poison Girl napisal/-a:Pride&Prejudice
ja sm lih pogledala spet ta film...kr ok-sense in sensibility mi je bolš, sm tut knjigi prebrala pa mi je slednja bl ušeč.
Aja pa ne prenesm Keire Knightley kle not
-
La_Stella - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
Marley & me
Ne gre za romantično komedijo, ampak bolj za dramo s prvinami komičnih vložkov. Zelo lep film.
In the Land of Women
Zgodba se me je dotaknila, čeprav nisem najbolj prepričana, da se dve osebi dveh popolnoma različnih generacij lahko tako zbližata. Je pa vsekakor ganljiva zgodba.
Ne gre za romantično komedijo, ampak bolj za dramo s prvinami komičnih vložkov. Zelo lep film.
In the Land of Women
Zgodba se me je dotaknila, čeprav nisem najbolj prepričana, da se dve osebi dveh popolnoma različnih generacij lahko tako zbližata. Je pa vsekakor ganljiva zgodba.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov