Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Moji najlepši: 50 First Dates, A Cinderella Story, Catch and Release, Dirty Dancing, If Only, Imagine Me & You, Just Like Heaven, Love Don't Cost a Thing, Made Of Honor, P.S. I Love You, Pride & Prejudice, Serendipity, Something New, The Lake House, The Notebook, The Wedding Date, Tuck Everlasting...
Bo dovolj ?
Bo dovolj ?
- luckyme000
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 1. 2009
hej vsem! sicer tole ni čist povezano s temo...ampak vidim da kr dost filmov poznate pa me zanima če ve katera kok je ime filmu v katerem igrata dve sestri ki se ne marata-ena je priljubljena, razvajena, ima fanta, s prijateljicami imajo dogovor da fanta pustijo po nekaj dnevih...druga pa se bolj drži nazaj in je bolj romantična duša, in je zaljubljena v sestrinega fanta. potem se pa zgodi preobrat in ne vem kok točn ampak zamenjata ''duši''. prva sestra se preseli v drugo in obratno...zgledata pa še vedn enako in vednar so prijatelji ful presenečeni kako spremenita vedenje. ena se popolnoma razživi...tadruga pa uživa s fantom svojih sanj in ne upošteva dogovora s frendicami, ni več ošabna...ta film sm gledla že ful dolg nazaj ampak res stoletja nazaj...zato plis če kir ve, al se mu vsaj mal svetlika o čem mislim...napište!!!!!!
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
ni sicer romantika... je pa jokanje I'm Sam... trikrat gledla trikrat jokala...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
luckyme000 napisal/-a:hej vsem! sicer tole ni čist povezano s temo...ampak vidim da kr dost filmov poznate pa me zanima če ve katera kok je ime filmu v katerem igrata dve sestri ki se ne marata-ena je priljubljena, razvajena, ima fanta, s prijateljicami imajo dogovor da fanta pustijo po nekaj dnevih...druga pa se bolj drži nazaj in je bolj romantična duša, in je zaljubljena v sestrinega fanta. potem se pa zgodi preobrat in ne vem kok točn ampak zamenjata ''duši''. prva sestra se preseli v drugo in obratno...zgledata pa še vedn enako in vednar so prijatelji ful presenečeni kako spremenita vedenje. ena se popolnoma razživi...tadruga pa uživa s fantom svojih sanj in ne upošteva dogovora s frendicami, ni več ošabna...ta film sm gledla že ful dolg nazaj ampak res stoletja nazaj...zato plis če kir ve, al se mu vsaj mal svetlika o čem mislim...napište!!!!!!
Wish Upon a Star??
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Edinstvena napisal/-a:ni sicer romantika... je pa jokanje I'm Sam... trikrat gledla trikrat jokala...
Jaz tudi! Je film, ki te ne pusti ravnodušnega. Sean Pean pa je odlično odigral svojo vlogo, ker kaj takega verjetno ni ravno preprosto.
- luckyme000
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 1. 2009
FreakChiq@ ja ja wish upon a star ful hvala ti...nism si misla da bo kdo odgovoru
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Hm... Meni najlepši filmi ..
- PS I love you
- Love Actually
- Notebook
- A walk to remember
- Message in a bottle (ja, sparks je zakon:)
- August Rush
- My Sassy Girl (vreden ogleda. Še eden film ki ni tipičn)
- Sweet november
- The Lake house
- The Holiday
- Love and other disasters (odbit film:)
...
Se najde kar nekaj teh romantičnih komedij/dram, ki niso le navadni cmerasti filmčki, ampak zares lepe življenske zgodbe, ki me pripravijo do tega, da jim dejansko verjamem
- PS I love you
- Love Actually
- Notebook
- A walk to remember
- Message in a bottle (ja, sparks je zakon:)
- August Rush
- My Sassy Girl (vreden ogleda. Še eden film ki ni tipičn)
- Sweet november
- The Lake house
- The Holiday
- Love and other disasters (odbit film:)
...
Se najde kar nekaj teh romantičnih komedij/dram, ki niso le navadni cmerasti filmčki, ampak zares lepe življenske zgodbe, ki me pripravijo do tega, da jim dejansko verjamem
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
O ja, Love Actually je definitivno na vrhu mojega seznama.
Sicer pa blazno rada gledava tudi Music and Lyrics. Pa ne, ker je realen, ampak zato, ker je zabaven. Prve pol filma ima neverjetno zabavne dialoge.
Sicer pa še An Ideal Husband in The Importance of being Ernest - vse po igrah Oscarja Wilda.
Sicer pa blazno rada gledava tudi Music and Lyrics. Pa ne, ker je realen, ampak zato, ker je zabaven. Prve pol filma ima neverjetno zabavne dialoge.
Sicer pa še An Ideal Husband in The Importance of being Ernest - vse po igrah Oscarja Wilda.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
-Gin in čokolada (lep ljubezenski film z žalostnim koncem)
-City of angels (še vedno jočem ko ga gledam)
-Seven pounds (dvakrat že gledala in dvakrat jokala, prav seže mi v srce)
-Vanilla sky (itak moj najljubši film, zaradi Penelope Cruz, Toma Cruisa in seveda Cameron Diaz!)
-Correlijeva mandolina
-Legend of the fall
-If only (zelooo lep ljubezenski film!)
-the premonition (recimo da je tut romantičen, js sem jokala k dojenček)
-in seveda še The notebook in A walk to remember
-City of angels (še vedno jočem ko ga gledam)
-Seven pounds (dvakrat že gledala in dvakrat jokala, prav seže mi v srce)
-Vanilla sky (itak moj najljubši film, zaradi Penelope Cruz, Toma Cruisa in seveda Cameron Diaz!)
-Correlijeva mandolina
-Legend of the fall
-If only (zelooo lep ljubezenski film!)
-the premonition (recimo da je tut romantičen, js sem jokala k dojenček)
-in seveda še The notebook in A walk to remember
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
*Kobilica* napisal/-a:O ja, Love Actually je definitivno na vrhu mojega seznama.
zadnje dva moram pogledat upam, da najdem..
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- sportqueen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2009
Autum in New York
A walk to remember
Pearl Harbor
za jokat
The notebook sem gledala prvič na busu, tako da mi je tisto bedno vzdušje čist film pokvarlo.
A walk to remember
Pearl Harbor
za jokat
The notebook sem gledala prvič na busu, tako da mi je tisto bedno vzdušje čist film pokvarlo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov