Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
girl55 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Love actually
The holiday
A cinderella story
Pearl harbour
Message in a bottle
Tuck everlasting
Becoming Jane
Pride and Prejudice
A walk to remember
P.S:I love you
Notebook
Eight below...to ni ljubeznski film, sam pa ful jokaš
The holiday
A cinderella story
Pearl harbour
Message in a bottle
Tuck everlasting
Becoming Jane
Pride and Prejudice
A walk to remember
P.S:I love you
Notebook
Eight below...to ni ljubeznski film, sam pa ful jokaš
Bitch don't try to impress me by telling me what color his boxers are. I know. I bought them & don't try to impress me by telling me how good is he in bed. Sweety I know. I tought him.
- Livi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2007
Punce, rabim pomoč. Vse hvalite film A walk to remember pa bi ga sama res zelo rada pogledala. Imam pa en problem, da v videoteki Metulj še niso slišali za ta film .
Mogoče katera ve, kakšen je bil slovenski prevod tega naslova, da bi ga potem mogoče le lažje našla, prosim za pomoč.
Hvala
Mogoče katera ve, kakšen je bil slovenski prevod tega naslova, da bi ga potem mogoče le lažje našla, prosim za pomoč.
Hvala
- Livi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2007
Punce, rabim pomoč. Vse hvalite film A walk to remember pa bi ga sama res zelo rada pogledala. Imam pa en problem, da v videoteki Metulj še niso slišali za ta film .
Hvala
Hvala
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
Livi napisal/-a:Punce, rabim pomoč. Vse hvalite film A walk to remember pa bi ga sama res zelo rada pogledala. Imam pa en problem, da v videoteki Metulj še niso slišali za ta film .
Hvala
jst sm tud hotla pogledat ta film, ker ga vse hvalite. pa sm ga že 3x downloadala in vsakič je film z napako, blokira ali pa je brez glasa? hm. kje dobim kak torrent, ki dela? (jaz sm vedno iskala na mininovi)
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
roxy* napisal/-a:Livi napisal/-a:Punce, rabim pomoč. Vse hvalite film A walk to remember pa bi ga sama res zelo rada pogledala. Imam pa en problem, da v videoteki Metulj še niso slišali za ta film .
Hvala
jst sm tud hotla pogledat ta film, ker ga vse hvalite. pa sm ga že 3x downloadala in vsakič je film z napako, blokira ali pa je brez glasa? hm. kje dobim kak torrent, ki dela? (jaz sm vedno iskala na mininovi)
na partisu.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Gledala ta čuveni Notebook in oči so bile suhe kot poper.
Film je bil za moje pojme totalen polom ker že dolgo nisem videla tako za lase privlečene zgodbe. Dobro, okvirna zgodba je mogoče še fajn, ves balast retrospektive iz mladosti vmes je pa navaden generični bulšit.
In to rečem jaz, ki sem jokala že pri ANTM in reklami za Merci
Film je bil za moje pojme totalen polom ker že dolgo nisem videla tako za lase privlečene zgodbe. Dobro, okvirna zgodba je mogoče še fajn, ves balast retrospektive iz mladosti vmes je pa navaden generični bulšit.
In to rečem jaz, ki sem jokala že pri ANTM in reklami za Merci
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Se strinjam, men film sploh ne potegne. Še vedno mi je en boljših romantičnih the bridges of madison county. Pa še enih par. Sam Notebook pa res ne, ubistvu mi je bil nadležen.
Pa a walk to remember tud pade v to kategorijo neprebavljivih romantičnih filmov. Sm vmes ene 10x rpestavla, ampak nakonc še vseen pogledala do konca.
Pa a walk to remember tud pade v to kategorijo neprebavljivih romantičnih filmov. Sm vmes ene 10x rpestavla, ampak nakonc še vseen pogledala do konca.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]