Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
black napisal/-a:Sisterhood of the travelling pants - priporočam
meni je bla knjiga ful dobra in bi rada pogledala še film pa ga nikjer ne dobim .. pa je še 3 leta zunej 2 je pa tudi že, ja (letos je prišu se mi zdi) .. ...
Let's swim to the moon .....
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
bluoka napisal/-a:Predlagam dva čudovita (osebno mnenje) filma. Prvi je Sprehod nad oblaki, drugi pa Nesmrtno ljubljena. 100x videno, nikoli se ju ne naveličam.
Immortal beloved je film o Beethovnu, ne? Tega sem tudi jaz že tisočkrat gledala in mi je ful lep.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Romantika? Mene (naju) je zadnje čase najbolj prepričal Music & Lyrics. Sem se ravno spomnila, ker je baje na HBO.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst pa iščem naslov enega filma ki sm ga nekoč gledala ... ženska spozna enega tipa (mislim da v diskoteki) in on ji med pogovorom nekako pove kdaj in kje se njegov brat poroči ... in pol ga ona hoče spet videt in jo kolegica prepriča da gresta na to poroko od njegovega brata (v enem kraju ful daleč stran) ... in ko prideta tja ugotovita da ubistvu ni poroka od brata ampak njegova ... aja še vmes se ustavita v eni trgovini da bi si kupli obleke za poroko .. ena čudna trgovina .. pa ta kolegica njena napiše v knjigo gostov od te ženske in od unga tipa ime v srčku ... to je nekako vse kar se spomnim iz filma ful bi rada vedla naslov, če mi kera lahko pomaga!!
Let's swim to the moon .....
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Libido. napisal/-a:black napisal/-a:Sisterhood of the travelling pants - priporočam
meni je bla knjiga ful dobra in bi rada pogledala še film pa ga nikjer ne dobim .. pa je še 3 leta zunej 2 je pa tudi že, ja (letos je prišu se mi zdi) .. ...
jap 2-ja je zuni glih dva dni nazaj pogledala priporočam, čeprov mogoče ne spada med najbolj romantične filme je pa vsekakor vreden ogleda
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
soncica21 napisal/-a:Mogoče si misla tole: A Walk in the Clouds -
http://www.planetdivx.com/gen/film.neclani.php?id=4119
Verjetno je to ta film... nisem vedela prevoda, po naslovu sodeč pa se mi je zdel zanimiv. Si ga bom ogledala v kratkem.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
O ja!! A Walk to Remember je tudi zelo lušten film. Naključja so fajn ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov