Najlepši ljubezenski filmi vseh časov + Romantični filmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
satisfaction - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
notebook- defenitivno
mesto angelov
čedno dekle
mesto angelov
čedno dekle
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
Moulin rouge
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Ta tema bi lahko tudi sla med Ne prezri, kaj menite?
Drugace pa meni ful romantičen film: Click!
A mi lahko katera pomaga pri naslovu enega filma, ki ga iscem ze ful cajta? Zelo malo se spomnem, ker sem ga ze zelo dosti casa nazaj gledala po tv. Vem da se je neki vrtelo o usodi. Pac sta bila en moski in zenska, pa sta se stalno srecevala in potem se mi zdi da je zenska neki napisala v eno knjigo in da ce bo prisla ta knjiga nekoc k temu moskemu, da potem sta si res usojena. Malo zmedeno sem napisala, ker se sama nevem kaj tocno se je dogajalo. No, ce se kateri posveti za kateri film gre ali pa vsaj kdo igra v njemu bi bila res zeeelo hvalezna.
Drugace pa meni ful romantičen film: Click!
A mi lahko katera pomaga pri naslovu enega filma, ki ga iscem ze ful cajta? Zelo malo se spomnem, ker sem ga ze zelo dosti casa nazaj gledala po tv. Vem da se je neki vrtelo o usodi. Pac sta bila en moski in zenska, pa sta se stalno srecevala in potem se mi zdi da je zenska neki napisala v eno knjigo in da ce bo prisla ta knjiga nekoc k temu moskemu, da potem sta si res usojena. Malo zmedeno sem napisala, ker se sama nevem kaj tocno se je dogajalo. No, ce se kateri posveti za kateri film gre ali pa vsaj kdo igra v njemu bi bila res zeeelo hvalezna.
-
^Tajca^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
^^ mislm da iščš film Serendipity (http://www.imdb.com/title/tt0240890/)
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Zmaga Notebook, drugac pa se Titanik, pa film od Tine Turner (ceprav je to bolj resnicna zgodba)
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
*Love Actually
*Glasba in besedilo (Music and lyrics)
*Good Luck Chuck (Predzakonske zdrahe) - duhovit film z Jessico Albo v glavni vlogi
pa še kaj bi se našlo ...
*Glasba in besedilo (Music and lyrics)
*Good Luck Chuck (Predzakonske zdrahe) - duhovit film z Jessico Albo v glavni vlogi
pa še kaj bi se našlo ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov