najboljši božični filmi, risanke in pravljice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
princes semika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
ho ho ho...
zanima me, kateri božični filmi so vam najbolj pri srcu in si jih z veseljem pogledate na božični večer, božični jutro...
katere filme si pogledate skupaj z dragim, otrokom, starši...seveda štejejo tudi božične risanke...pravljice
Ko sem sama razmišljala o svojih najljubših božičnih filmih in risankah sem se jih domislila kar nekaj...
Home alone 1,2,3 Bad SantaThe Santa Claus 1,2 The Christmas Story Christmas Vacation How The Grinch Stole Christmas Christmas with the Kranks Love Actually The Family Man The Holiday Miracle on The 34th StreetThe Polar Express Jelenček Rudolf...
Katere božične pravljice so vam ostale posebej v srcu....
zanima me, kateri božični filmi so vam najbolj pri srcu in si jih z veseljem pogledate na božični večer, božični jutro...
katere filme si pogledate skupaj z dragim, otrokom, starši...seveda štejejo tudi božične risanke...pravljice
Ko sem sama razmišljala o svojih najljubših božičnih filmih in risankah sem se jih domislila kar nekaj...
Home alone 1,2,3 Bad SantaThe Santa Claus 1,2 The Christmas Story Christmas Vacation How The Grinch Stole Christmas Christmas with the Kranks Love Actually The Family Man The Holiday Miracle on The 34th StreetThe Polar Express Jelenček Rudolf...
Katere božične pravljice so vam ostale posebej v srcu....
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
preveč barv uporabljaš, poprav predem ti kera "šefica" to vid.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
men je pa bla ful lepa ena risanka o novoletnem okrasku, mislim da mu je blo ime Srečko...
sm jo gledla v otroštvu in se ne spomnem lih najbolj... vem, da je na koncu bil že zelo star in je končal tako, da je padel iz novoletne jelke in se razbil še zdej se spomnem, kok sm bla žalostna, ko sm to gledala...
A ktera mogoče ve, ktero risanko mislim ?
sm jo gledla v otroštvu in se ne spomnem lih najbolj... vem, da je na koncu bil že zelo star in je končal tako, da je padel iz novoletne jelke in se razbil še zdej se spomnem, kok sm bla žalostna, ko sm to gledala...
A ktera mogoče ve, ktero risanko mislim ?
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
- sarita
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Jst se spomnim Srečkota. "Ime mi je Srečko in prinašam srečo." Ko se je razbil, je pa rekel: "Ime mi je Srečko in prinašam... Ne! jaz sem Sreča!"
Drugače meni naj božična je sigurno Disneyeva verzija Dickensovega romana A Christmas Carol. Ko je Skopušnik igral Ebenezerja Scrooga, stiskaškega bogataša, ki mu Božič nič ne pomeni.
Drugače meni naj božična je sigurno Disneyeva verzija Dickensovega romana A Christmas Carol. Ko je Skopušnik igral Ebenezerja Scrooga, stiskaškega bogataša, ki mu Božič nič ne pomeni.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
sarita napisal/-a:Jst se spomnim Srečkota. "Ime mi je Srečko in prinašam srečo." Ko se je razbil, je pa rekel: "Ime mi je Srečko in prinašam... Ne! jaz sem Sreča!"
Ta risanka je bla zmeeeeri na SLO1 za božič in js sm jo zmeri gledala. Joj, zdej me je prav nostalgija zagrabla. Pa Narnija je bla tut vsako leto - ful sem se bala snežne kraljice, pri tistem prizoru, ko ponuja turški med sem se zmeri ful jokala
Pa še par je blo teh božičnih risank, sam se jih ne spomnim.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
^^ Mal OT: jst sm se je tudi bala, jokala sm pa pri tistem prizoru, ko levu obrije grivo, ker se mi je smilil
Spomnim pa se še ene risanke, ki so jo tudi vsako leto vrteli na SLO, o deklici in njenem plišastem zajčku, ki ga izgubila v veleblagovnici. Se spomni kdo?
Drgač pa men tud Home Alone 1 in 2 rulata, pa Love Actually mi je lep. Drugih se trenutno ne spomnim.
Spomnim pa se še ene risanke, ki so jo tudi vsako leto vrteli na SLO, o deklici in njenem plišastem zajčku, ki ga izgubila v veleblagovnici. Se spomni kdo?
Drgač pa men tud Home Alone 1 in 2 rulata, pa Love Actually mi je lep. Drugih se trenutno ne spomnim.
Use your head and follow your heart.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
men je bla ful lepa risanka slonček benjamin in ledena princeska
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Decembra bo spet 'na programu' Love Actually - najmanj 3x
Obožujem ta film
Obožujem ta film
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
omg, jst obožujem božične risanke in filme! med moje najljubše sodi film čudež na 34. ulici in pa risanka srečko. če kdo najde to risanko, se zelo priporočam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]