Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
To je drugače U. nekateri filmi z visoko oceno so tud pač preveč kompleksni ali pa pač niso po tvojem okusu, da bi ti lahko bli vsi všeč in tud meni nekateri niso bli. Sam recimo nisem vido prave lepote Mullholand Dr. čeprav bi naj baje bil ful dober pa vem, da je ampak je prekompleksen za mene. Pa tud še nekaj drugih filmov. Ampak iiiiiiiizjemno malo filmov mi je všeč, če ma oceno nižjo od 6 in to je fakt. Samo nekateri so mi všeč pa še to zato, ker sem jih gledal kot otrok, ko sem si jih snemal pa sem gledal, ker drugega ni blo. Ti mi pač nekaj pomenijo zaradi tega ne pa da so nekaj bolj kvalitetni in mi zdaj ne bi bli všeč, če bi jih pogledal. Mogoče bi bli samo nostalgično dobri.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
JustThatGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Koper
Definitivno:
The bounty hunter in podobne plehke komedije leta 2010 - niso več smešne
Sleepover
- wtf,skoraj sm bruhala od osladnosti tega filma
Somebody help me - sej sploh nevem kaj bi rekla
Wrong turn 2,3 - nagravžno,enostavno nagravžno
Nigtmare on elm street(2010) - niti enkrat nism skočla od straha,ma kaj,niti trznila nism
Splice
nism vedla al da se smejem al jočem
Popstar(al neki takega) - hahahahhahahaha v slabem smislu
Camp rock in podobni disney filmi - osladni,brezvezne zgodbe
Boat trip - popolnoma nepotreben film
+ dodajam Teeth
Katastrofa,sploh,ehhh,bolano do konca no.
The bounty hunter in podobne plehke komedije leta 2010 - niso več smešne
Sleepover

Somebody help me - sej sploh nevem kaj bi rekla
Wrong turn 2,3 - nagravžno,enostavno nagravžno
Nigtmare on elm street(2010) - niti enkrat nism skočla od straha,ma kaj,niti trznila nism
Splice

Popstar(al neki takega) - hahahahhahahaha v slabem smislu
Camp rock in podobni disney filmi - osladni,brezvezne zgodbe
Boat trip - popolnoma nepotreben film
+ dodajam Teeth

-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Waterworld..thanks a lot Kevin Costner

- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
The dinner for Schmuks: http://www.imdb.com/title/tt0427152/
Kao komedija, jaz se nisem niti enkrat zasmejala v 90minutah. Totalno beden film
Kao komedija, jaz se nisem niti enkrat zasmejala v 90minutah. Totalno beden film
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008

It was forever..but it didnt last long..
-
incognita - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 1. 2011
The Time Traveler's Wife http://www.imdb.com/title/tt0452694/ogledala sem si trailer in izgledal mi je res kul film. kritike so bile tudi dobre zato sem se odločila za ogled filma.
film me enostavno zaročaral. pravijo da je knjiga boljša...ampak film bi vam res odsvetovala
film me enostavno zaročaral. pravijo da je knjiga boljša...ampak film bi vam res odsvetovala

-
Dioniz - Cosmo moderator
to je res en primer filma, ki knjigi ne seže niti do kolen. Treba res prebrat knjigo, ker v filmu so kr nekatere pomembne dele zgodbe kr spustli.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ti si prebral to knjigo?
Si nebi mislna.
Meni film ni bil slab, knjiga je pa res fajn. Imam secret crush na Rachel
Je pa na splošno zelo težko obsežno knjigo spravit v film.
Meni je bil pa A walk to remember eden najslabših. Sem ga poskušala vzljubit, pa se mi preveč slinasto zdelo

Meni film ni bil slab, knjiga je pa res fajn. Imam secret crush na Rachel

Meni je bil pa A walk to remember eden najslabših. Sem ga poskušala vzljubit, pa se mi preveč slinasto zdelo

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dioniz - Cosmo moderator
Nisem je prebral ampak sem se pogovarjal z eno, ki jo je. Zakaj pa si ne bi mislila, da bi jaz to prebral? Berem ful knjig drugače, še posebej, ko je toplo vreme rad kje zunaj v naravi berem. Rad berem/gledam romantične knjige/filme pa tud fascinira me potovanje skozi čas. In ta knjiga je idealna za oboje. Sicer bom približno vedo kaj se bo dogajalo v njej, ker sem pogledal film ampak me sploh ni tak pritegno pa ziher se sploh opazlo ne bo glede na to kolko obširnejša je knjiga.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Že tak poznam malo fantov, ki sploh radi berejo, ne poznam pa nobenega, ki bi kaj v takem smislu bral (so vsi bolj za kriminalke v stilu Browna, fantazijske, nič romantične
). Pač, presenečena. Knjiga je drugače res dobra!

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov