Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
red_rose napisal/-a:Summer055 napisal/-a:spread
zakaj beden?
to je meni in vsem ki sem jim ga priporocala eden boljsih. je malo drugacen, ampak ima zgodbo, in ogromno za razmisljat poleg filma...se strinjam da ce ga gledas kar tako za zabavo in pricakujes kaj drugega pa res zna delovat beden.
Meni je bil tudi všeč. Drugačen, ampak v dobrem smislu. Da pa o glavnem igralcu niti ne govorimo
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
Ksenija Zupanc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rimske Toplice
paranolrmal activity
scarry movie
scarry movie
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
I hate valentine's day
Valentine's Day
Date movie
Dear John
sami obupni filmi...
Valentine's Day
Date movie
Dear John
sami obupni filmi...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Meni je bil obupen.Totalno predvidljiv. Že vnaprej sem znala celo zgodbo povedat. Nicholas Sparks (pisatelj, ki napisal) bi res lahko postal malce bolj izviren, ker se vsa dela že ponavljajo.
Edino Amanda (glavna igralka) mi je delno simpatična, medtem ko ne vem kako je Channing Tatum sploh lahko igralec, ker je čist neprepričljiv. Res, kr neki je bil cel film zame. Pa naj si že nehajo vsi ta pisma 1 leto pošiljat. Jou.
Dioniz- sej nismo plačal. Mamo torrente
Dodajam:
* 18 year old virgin
* Couples Retreat
* Love Happens
* The invention of Lying (prvih 30-40 min izvzetih)
* What happens in Vegas
* G-Force
* American Pie Presents: The Book of Love
* Four Christmases
Edino Amanda (glavna igralka) mi je delno simpatična, medtem ko ne vem kako je Channing Tatum sploh lahko igralec, ker je čist neprepričljiv. Res, kr neki je bil cel film zame. Pa naj si že nehajo vsi ta pisma 1 leto pošiljat. Jou.
Dioniz- sej nismo plačal. Mamo torrente
Dodajam:
* 18 year old virgin
* Couples Retreat
* Love Happens
* The invention of Lying (prvih 30-40 min izvzetih)
* What happens in Vegas
* G-Force
* American Pie Presents: The Book of Love
* Four Christmases
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ne pogledam vedno za vsak film oceno na IMDB Pa tudi pogosto mi zapašejo komedije (katerih je pa precej malo dobrih), tako da nekak "nimam izbire".
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ja, dobrih komedij je res malo. se posebej take, ki bi mele ocene nad 7. Jaz polek ocene dosti tud dam na komentarje na imdb. In, ce je veliko ljudi komentiralo, da je film dober pa smesen (ce gre za komedijo) pol ga tud pogledam ne glede na malo nizjo oceno. Ampak filmov z oceno pod 6 vseeno ne gledam.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Nikoli ne gledam ocen, ker se hočem sama prepričat kakšen je film. Bedasto se mi zdi, da ne bi gledala nekega filma, samo zato ker so ga drugi ocenili z manj kot deset. Rajši pogledam in si usvarim svoje mnenje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov