Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Speer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2013
Verjetno se večina ne strinja ampak Pain & Gain je taka cvetka za na tole listo. Skalca je edini, ki drži povprečje dokler enostavno ne gre več. Čeprav sm huge fan Michaela Baya in občasni fan Wahlberga pa mi ta movie, iz meni neznanega razloga ni gledljiv.
Neutral men are the devil's allies.
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
trust napisal/-a:Srpski film, bog pomagaj tistemu, ki je režiser filmu
oja, po temu filmu sem se pomoje še eno uro držala za glavo, pa razmišlala kaj sem js lihkar gledala
Dručace pa movie 43
Ubistvu gre film tko, da se vrti več krajših zgodb, ki so popolnoma nepovazena med sabo in delujejo tako, kokr da bi bile plod domišlije enga 13 letnega mulca, tko krneki, ura pa pou, ki je nebom dobila nazaj
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ O ja
Posneli so ga tako da je bila Winslet dolžna neko uslugo, in so potem vse ostale privabili na to da je ona v temu filmu, posneli vsako sceno v enemu dnevu, da noben ni mogel uiti .
Posneli so ga tako da je bila Winslet dolžna neko uslugo, in so potem vse ostale privabili na to da je ona v temu filmu, posneli vsako sceno v enemu dnevu, da noben ni mogel uiti .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Razocaranje na polni crti.. Imelo je vse elemente, ki jih naravnost obozujem.. Od roaring 20's tematike, Adriena Brodyja, Marion Cotillard, Toma Hiddlestona; res pricakovala dober Allenov film. Nope, slabi glavni igralci, cheap dialogi, mlacna zgodba.. 4/10
-
http://www.rottentomatoes.com/m/aloha_2015/
res me je razočaral, Crowe, Stone, Murray...kako je lahko šlo tole tako narobe?
res me je razočaral, Crowe, Stone, Murray...kako je lahko šlo tole tako narobe?
-
Vam pravim, Rachel unici vsak film
-
-
RAZEN v mean girls, ta film je zakon
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
nekogirl napisal/-a:vsi novi filmi, dobr narjeni, ampak slabe zgodbe, oziroma ponovljene.
Deadpool pa The hateful eight sta bla fain
drugač pa Meet the parents, že tko film sam po seb ni nevem kaj in pol se še konstantno ponavlja in use fore, ki že prej niso ble nevem kaj smešne postanejo še bl bedne
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov