Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Nov. 2009 20:25

Zato bi bilo pa fajn, da bi vsak napisal zdraven, ZAKAJ mu film ni všeč. Da vidm, ali je res bedn, ali pač oseba nima pojma :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 03. Nov. 2009 20:29

ja! ker orphan je pa res dober film, ocena 7,2 na IMDB-ju ni kar tako da bi bil to lahko najbolj beden film :D

jaz sem ga gledala v kinu in je ena boljsih grozljivk (pa jih DOSTI gledam) :cool:

nekdo ki pa prvic pogleda grozljivko pa po moznosti se krvi ne prenese ali pa totalno sfali poanto pa res ne more ocenjevat =)

tako da ce nekdo napise: film xxxxxx - beden ker ne prenesem krvi, prevec krvi... - bi ga recimo jaz vseeno gledala :D

ok da ne bom OT: rahlo dolgocasni so mi razne hannah montana, princess protection program in podobni filmi. ker ciljajo na publiko 12-14 jaz pa sem take filme ze prerastla, gledala iz dolgcasa :lach:
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Nasth_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Nasth_ » 03. Nov. 2009 20:55

red_rose napisal/-a:ja! ker orphan je pa res dober film, ocena 7,2 na IMDB-ju ni kar tako da bi bil to lahko najbolj beden film :D

jaz sem ga gledala v kinu in je ena boljsih grozljivk (pa jih DOSTI gledam) :cool:

nekdo ki pa prvic pogleda grozljivko pa po moznosti se krvi ne prenese ali pa totalno sfali poanto pa res ne more ocenjevat =)

tako da ce nekdo napise: film xxxxxx - beden ker ne prenesem krvi, prevec krvi... - bi ga recimo jaz vseeno gledala :D

ok da ne bom OT: rahlo dolgocasni so mi razne hannah montana, princess protection program in podobni filmi. ker ciljajo na publiko 12-14 jaz pa sem take filme ze prerastla, gledala iz dolgcasa :lach:

LOL :) Ljubica vsak ma pravico do svojega mnenja in men je Orphan dolgočasna "grozljivka" in sori ker te to moti. In ni treba dobenmu nič sponašat. Ampak nekateri uživajo v tem, tak da, daj si duška :flehan:
Nasth_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nasth_ » 03. Nov. 2009 20:59

*mala* napisal/-a:Zato bi bilo pa fajn, da bi vsak napisal zdraven, ZAKAJ mu film ni všeč. Da vidm, ali je res bedn, ali pač oseba nima pojma :D

Najboljš, da ga pogledaš in boš vidla. Js sm ga gledla zato, ker je biu vsem všeč, full grozn, niso mogle spat, sam men pač ni. Nič se ne dogaja, 2x v celem filmu se zgodi kaj groznega, bedno pač.

In se opravičujem, ker mi ni všeč in sem vse razkurla. :oops:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Nov. 2009 21:04

Sej ni panike, pač ti ni všeč film.
Samo lažje razumeš zakaj ti ni všeč, če oseba zdraven napiše zakaj ji ni všeč. Meni nič ne pomeni seznam filmov, ki so nekomu bedni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 03. Nov. 2009 22:39

orphan je biu nama s tipom tok grozn film da je blo cist bed. sva ga gledala v kinu. ne vem a sva samo midva tok not padla...jst nism mogla spat. k sva vn prsla sem se jst prou histericno smejala od ciste groze.

najbolj beden (da ne bom mimo) ena kao grozljivka uceri na a kanalu...kr neeeeki! 1000 let stara!
Nasth_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nasth_ » 03. Nov. 2009 22:49

SWEETprinces napisal/-a:orphan je biu nama s tipom tok grozn film da je blo cist bed. sva ga gledala v kinu. ne vem a sva samo midva tok not padla...jst nism mogla spat. k sva vn prsla sem se jst prou histericno smejala od ciste groze.

najbolj beden (da ne bom mimo) ena kao grozljivka uceri na a kanalu...kr neeeeki! 1000 let stara!

No sej pravim, da ma vsak svoje mnenje.

Se pa definitivno strinjam, da včer a kanal ni bil za gledat :)
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 03. Nov. 2009 22:52

ja to pa itak...mojmu bratu je bedn :eek: . sem kar za njim hodila pa ga sprasevalal ce je zihr isti film. pa pomojem je tud mal odvisno od rapolozenja. drugac pa nisva niti prebrala o cem se gre. tako da je bilo sproti presnecenje. sva bila prepricana da je neki v tem smislu da bo ta mala vidla ksne duhove....tako da je bilo se to pol malo zraven (nepricakovan potek)
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 06. Nov. 2009 21:07

moj trojček najbolj obupnih, zažilerezat filmov ever:

-reka poje mi
-sprehod v oblakih
-jesenska pripoved

če koga zanima se sprehod v oblakih ravnokar rola na a kanalu, zato sem se tud spomnila na te tri srčke...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 07. Nov. 2009 7:08

dva meni bedna filma v bolj zadnem času
*počitnice za odrasle (meni se je film kr zlo vleku, ker se mi je zdel da se sploh nč pomembnega ne dogaja)
* i love you beth cooper (tipičn film o lepi in popularni punci in o grdem in popolnoma nepoznanem sošolco, ki je že celo življenje zaljubljen vanjo. In pol splet okoliščin in že znan konec)
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 07. Nov. 2009 13:46

Nasth_ napisal/-a: Js sm ga gledla zato, ker je biu vsem všeč, full grozn, niso mogle spat, sam men pač ni. Nič se ne dogaja, 2x v celem filmu se zgodi kaj groznega, bedno pač.

Se strinjam. Ga ne bi sicer uvrstila med top 10 worst movies ever, ampak če slediš oglaševanju in poslušaš malo folk (kot sem, neumna jaz, to storila) dobiš vtis, da gre za zelo vredu shrljivko. No, daleč od tega. V filmu ni trohice shrljivosti, ni suspenza, fora na koncu (zakaj je ona taka) je pa tako vsakdanja, da brezveze.

In tudi jaz pogledam ogromno grozljivk in shrljivk (ampak ne grem več v temo Grozljivke ker, brez zamere, ampak babe na tem forumu ste tako far away od pravih grozljivk in vrešite kako so kul neki absolutno podpovprečni filmi, da se mi obrača ko berem temo) pa mi je zmagovalni film v dotično podobni tematiki (spooky kids & stuff) še vedno The Omen. In Orphan se lahko pred takim filmom skrije v vseh kriterijih, začenši pri zgodbi, igranju, glasbi in celostnem ambientu.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 07. Nov. 2009 14:28

The Omen je tudi men hud film, čeprav me ni tako prestrašil, kot sem mislila, da me bo.. :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 12. Nov. 2009 15:46

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 12. Nov. 2009 16:58

^^men pa ravno zaključek ni bil všeč pri The Ugly Truth. tista osladna scena na balonu...joj :heul:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 12. Nov. 2009 17:00

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov