Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zato bi bilo pa fajn, da bi vsak napisal zdraven, ZAKAJ mu film ni všeč. Da vidm, ali je res bedn, ali pač oseba nima pojma
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ja! ker orphan je pa res dober film, ocena 7,2 na IMDB-ju ni kar tako da bi bil to lahko najbolj beden film
jaz sem ga gledala v kinu in je ena boljsih grozljivk (pa jih DOSTI gledam)
nekdo ki pa prvic pogleda grozljivko pa po moznosti se krvi ne prenese ali pa totalno sfali poanto pa res ne more ocenjevat =)
tako da ce nekdo napise: film xxxxxx - beden ker ne prenesem krvi, prevec krvi... - bi ga recimo jaz vseeno gledala
ok da ne bom OT: rahlo dolgocasni so mi razne hannah montana, princess protection program in podobni filmi. ker ciljajo na publiko 12-14 jaz pa sem take filme ze prerastla, gledala iz dolgcasa
nekdo ki pa prvic pogleda grozljivko pa po moznosti se krvi ne prenese ali pa totalno sfali poanto pa res ne more ocenjevat =)
tako da ce nekdo napise: film xxxxxx - beden ker ne prenesem krvi, prevec krvi... - bi ga recimo jaz vseeno gledala
ok da ne bom OT: rahlo dolgocasni so mi razne hannah montana, princess protection program in podobni filmi. ker ciljajo na publiko 12-14 jaz pa sem take filme ze prerastla, gledala iz dolgcasa
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
- Nasth_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
red_rose napisal/-a:ja! ker orphan je pa res dober film, ocena 7,2 na IMDB-ju ni kar tako da bi bil to lahko najbolj beden film
LOL Ljubica vsak ma pravico do svojega mnenja in men je Orphan dolgočasna "grozljivka" in sori ker te to moti. In ni treba dobenmu nič sponašat. Ampak nekateri uživajo v tem, tak da, daj si duška
- Nasth_
- Sramežljivka
*mala* napisal/-a:Zato bi bilo pa fajn, da bi vsak napisal zdraven, ZAKAJ mu film ni všeč. Da vidm, ali je res bedn, ali pač oseba nima pojma
Najboljš, da ga pogledaš in boš vidla. Js sm ga gledla zato, ker je biu vsem všeč, full grozn, niso mogle spat, sam men pač ni. Nič se ne dogaja, 2x v celem filmu se zgodi kaj groznega, bedno pač.
In se opravičujem, ker mi ni všeč in sem vse razkurla.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej ni panike, pač ti ni všeč film.
Samo lažje razumeš zakaj ti ni všeč, če oseba zdraven napiše zakaj ji ni všeč. Meni nič ne pomeni seznam filmov, ki so nekomu bedni.
Samo lažje razumeš zakaj ti ni všeč, če oseba zdraven napiše zakaj ji ni všeč. Meni nič ne pomeni seznam filmov, ki so nekomu bedni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
orphan je biu nama s tipom tok grozn film da je blo cist bed. sva ga gledala v kinu. ne vem a sva samo midva tok not padla...jst nism mogla spat. k sva vn prsla sem se jst prou histericno smejala od ciste groze.
najbolj beden (da ne bom mimo) ena kao grozljivka uceri na a kanalu...kr neeeeki! 1000 let stara!
najbolj beden (da ne bom mimo) ena kao grozljivka uceri na a kanalu...kr neeeeki! 1000 let stara!
- Nasth_
- Sramežljivka
SWEETprinces napisal/-a:orphan je biu nama s tipom tok grozn film da je blo cist bed. sva ga gledala v kinu. ne vem a sva samo midva tok not padla...jst nism mogla spat. k sva vn prsla sem se jst prou histericno smejala od ciste groze.
No sej pravim, da ma vsak svoje mnenje.
Se pa definitivno strinjam, da včer a kanal ni bil za gledat
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ja to pa itak...mojmu bratu je bedn . sem kar za njim hodila pa ga sprasevalal ce je zihr isti film. pa pomojem je tud mal odvisno od rapolozenja. drugac pa nisva niti prebrala o cem se gre. tako da je bilo sproti presnecenje. sva bila prepricana da je neki v tem smislu da bo ta mala vidla ksne duhove....tako da je bilo se to pol malo zraven (nepricakovan potek)
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
moj trojček najbolj obupnih, zažilerezat filmov ever:
-reka poje mi
-sprehod v oblakih
-jesenska pripoved
če koga zanima se sprehod v oblakih ravnokar rola na a kanalu, zato sem se tud spomnila na te tri srčke...
-reka poje mi
-sprehod v oblakih
-jesenska pripoved
če koga zanima se sprehod v oblakih ravnokar rola na a kanalu, zato sem se tud spomnila na te tri srčke...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
dva meni bedna filma v bolj zadnem času
*počitnice za odrasle (meni se je film kr zlo vleku, ker se mi je zdel da se sploh nč pomembnega ne dogaja)
* i love you beth cooper (tipičn film o lepi in popularni punci in o grdem in popolnoma nepoznanem sošolco, ki je že celo življenje zaljubljen vanjo. In pol splet okoliščin in že znan konec)
*počitnice za odrasle (meni se je film kr zlo vleku, ker se mi je zdel da se sploh nč pomembnega ne dogaja)
* i love you beth cooper (tipičn film o lepi in popularni punci in o grdem in popolnoma nepoznanem sošolco, ki je že celo življenje zaljubljen vanjo. In pol splet okoliščin in že znan konec)
Don't worry, be happy!!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Nasth_ napisal/-a: Js sm ga gledla zato, ker je biu vsem všeč, full grozn, niso mogle spat, sam men pač ni. Nič se ne dogaja, 2x v celem filmu se zgodi kaj groznega, bedno pač.
Se strinjam. Ga ne bi sicer uvrstila med top 10 worst movies ever, ampak če slediš oglaševanju in poslušaš malo folk (kot sem, neumna jaz, to storila) dobiš vtis, da gre za zelo vredu shrljivko. No, daleč od tega. V filmu ni trohice shrljivosti, ni suspenza, fora na koncu (zakaj je ona taka) je pa tako vsakdanja, da brezveze.
In tudi jaz pogledam ogromno grozljivk in shrljivk (ampak ne grem več v temo Grozljivke ker, brez zamere, ampak babe na tem forumu ste tako far away od pravih grozljivk in vrešite kako so kul neki absolutno podpovprečni filmi, da se mi obrača ko berem temo) pa mi je zmagovalni film v dotično podobni tematiki (spooky kids & stuff) še vedno The Omen. In Orphan se lahko pred takim filmom skrije v vseh kriterijih, začenši pri zgodbi, igranju, glasbi in celostnem ambientu.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov