Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Največji absurd je vsekakor Borat (Bruno pa ne gledam pa če mi plačajo...), House of wax - šla iz dvorane (ni smisla gledat film če tu pa tam pogledaš če NE kažejo nečesa nagravžnega), Meet the Spartans (skrajni idiotizem), pa še se najde
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Večina filmov,kjer se pevke,ali manekenke,poskušajo uveljaviti kot igralke.
Torej skoraj vsi Madonnini filmi,prav tako filmi Britney,pa film Cindy Crawford,Claudie Schiffer...
Izjemi sta Barbra Streisand,ki ie tudi čudovita igralka z vsebinskimi filmi,pa Bodyguard od Whitney je tud zelo lušten.
Torej skoraj vsi Madonnini filmi,prav tako filmi Britney,pa film Cindy Crawford,Claudie Schiffer...
Izjemi sta Barbra Streisand,ki ie tudi čudovita igralka z vsebinskimi filmi,pa Bodyguard od Whitney je tud zelo lušten.
-
Coco.Chanel.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
High School Musical, Helloween 2, Brüno. Bilo jih je še več, a se ne spomnem trenutno.
...ali smejem se, jer tužni se smeju najlepše ♫
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
The New World.
Film o angleških naseljencih v ZDA v 17. stoletju in "bitki" med indijanci in angleži. Film se mi je zdel obetaven, ampak sem skoraj zaspala vmes Skoz se neki sami s sabo pogovarjajo (oz. njihove misli). Js bi zgodbo, ne pa bluzenje samim s sabo. Vleče se k sto hudičev. Beda, v glavnem!
Film o angleških naseljencih v ZDA v 17. stoletju in "bitki" med indijanci in angleži. Film se mi je zdel obetaven, ampak sem skoraj zaspala vmes Skoz se neki sami s sabo pogovarjajo (oz. njihove misli). Js bi zgodbo, ne pa bluzenje samim s sabo. Vleče se k sto hudičev. Beda, v glavnem!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nasth_ napisal/-a:Orphan
O FAK.
Hmm, P***a, nevem.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nič, nič. Ljudje smo si različni.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov