Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 20. Maj. 2009 21:42

purple_rain napisal/-a:^^Men je bil pa tale precej všečsam me. :D

dej mi razloži zakaj ... mogoče ga nisem štekala :P
sem na koncu prav slabo ostala...se norca delajo iz vseh in vsega :roll:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Maj. 2009 20:07

^^se norca delajo iz vseh in vsega
Glih zato. :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 21. Maj. 2009 21:14

kepka napisal/-a:
Zakaj vsaka ne napiše razlago, zakaj ji film ni kul?

To tudi mene zanima. Pr nekterih postih imam obcutek, da avtorce / avtorji filmov sploh niso gledal. Recimo ta:
inaa napisal/-a:- terminator (vseh 5685632 delov)

So tocno trije deli in vsi trije razlicni.
p.

narobe si me razumela. VEM da so samo trije deli (nism pisala u smislu nanizanke al cesa podobnga) samo arni mi najeda pa ful se vlecejo zato taka cifra :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 21. Maj. 2009 22:54

inaa napisal/-a:narobe si me razumela. VEM da so samo trije deli (nism pisala u smislu nanizanke al cesa podobnga) samo arni mi najeda pa ful se vlecejo zato taka cifra :lol:

Pomoje te nisem cit nc narobe razumela. Me pa zanima, zakaj si gledala 2. in 3. ce ti je bil ze 1. zanic in ce ti arni najeda. Trenutno so pa ze 4 deli, ne vec sam 3 ha ha. :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 22. Maj. 2009 14:19

to j prblizn tak uprasanje kt zakaj ste usi gledal big brotherja al pa kej tazga pol pa na tem forumu cez 300 str razpredate kako neumno je vse to in kako ne morete gledat pr tem da veste kasne barve gate so udelezenci nosil vsak dan posebi :wink:

seznamu dodajam se Scary movie in Petelinji zajtrk
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Maj. 2009 15:41

Bednih filmov je... huh, maljon. Jih pa po večini kar formatiram s svojega cerebralnega diska. Mi je pa posebej v spominu ostal Van Helsing (2004). Pogledala sem ga vsekakor iz dveh razlogov, ker mi je taka tematika zanimiva in ker sem fenica Jackmana. No, film se je izkazal kot toalna polomija. Zgodba tako ponesrečeno zmiskana skupaj, da glava peče. Malo Frankensteina, malo Drakule, ni da ni. Glede na to, da sem brala tako Stokerja kot Shelleyjevo in sta mi originalni zgodbi zelo všeč, sem zaradi same zgodbe občutila največjo zgago. Kot drugo bi morali casting directorja fajn pretepst, ker razen Jackmana tiste spake ne spadajo niti v najbolj mizerno povprečje. Beckinsale mi je drugače čisto prebavljiva igralka, ampak tu je zmagala s svojim super fejk naglasom.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 25. Maj. 2009 18:05

*Umetna intiligenca-razvlečen film,ki ne pove ničesar
*Butterfly effect - film brez vsebine,brez repa in glave
*pa Mrk se mi zdi,da je naslov,igra pa Claudia Schiffer-še en brez vsebine
*Pa še en čisto nov Mega Shark vs. Giant Octopus-poleg tega,da je obupna igralska zasedba je film poln pretiravanj-ogromen morski pes recimo,napade letalo med letenjem.... :roll:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 25. Jul. 2009 17:29

Definitivno Mamma mia.

Ker že tko nisem tip za mjuzikle (vsaj ne filmske) in niti nisem pretirana oboževalka Abbe. Ker mi določene scene sploh niso ble jasne (why the heck se morjo ljudje kr naenkrat vsi pojavit na pomolu v plavutkah in začet pet .. aja, ja, mjuzikl, pa vseen). Ker se (usaj če se prou spomnim) ene pesmi not kr večkrat ponovijo. Ker je blo veeelik več petja, kot sem pričakovala. Ker sem si po polovici filma po vsaki pesmi oddahnila in še preden sm trikrat vdihnla, so spet pel. Ker sem pol še en mesec preklinjala Abbo, sam da sem jo kje slišala.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 25. Jul. 2009 19:12

the hottie & the nottie - ojoj! sicer nisem celega pogledala, ker mi ga ni uspelo. sva se s fantom družno odločila da se prenehava poneumljati in dolgočasiti :D
Zgodba govori o tem, da če hočeš povrebati paris moraš najprej osvojiti njeno prijateljico (?). Te prijateljice pa niso mogli narediti normalno grde ampak ji tečejo smrklji iz nosu,.. zabito.. da jih ni sram da kaj takega dajo v javnost.. :roll:

evo jo :roll:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 26. Jul. 2009 17:53

Uf ja, "Burn after reading", cist nesmiseln film.

Pa se en ... "Michael Clayton". Ceu film sm cakala, da bo dubu nek smisel pa ga zame zou ni. Sm sklenila, da ga bom se enkat pogledala pa skusala dojet ampak se nism uspela zbrat volje.
Live. Love. Surf.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Jul. 2009 16:59

g00fy_qa napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:The Secret ga zmaga.

Ker si oseba, ki za to, da nečemu verjame, rabi to zadevo prijet in vsaj 3x pošnofat, bo mogoče zanimiv podatek, da (med drugim tudi) kvantna mehanika podpira navedbe filma.
Ne, jih ne. Mogoce kvantni misticizem, oziroma to kar ti in boris imenujeta kvantna mehanika, a z njo nima nobene veze.

miikena napisal/-a:Definitivno Mamma mia.

Ker že tko nisem tip za mjuzikle (vsaj ne filmske) in niti nisem pretirana oboževalka Abbe. Ker mi določene scene sploh niso ble jasne (why the heck se morjo ljudje kr naenkrat vsi pojavit na pomolu v plavutkah in začet pet .. aja, ja, mjuzikl, pa vseen). Ker se (usaj če se prou spomnim) ene pesmi not kr večkrat ponovijo. Ker je blo veeelik več petja, kot sem pričakovala. Ker sem si po polovici filma po vsaki pesmi oddahnila in še preden sm trikrat vdihnla, so spet pel. Ker sem pol še en mesec preklinjala Abbo, sam da sem jo kje slišala.
Mamma mia je tako blesav film, obup. Jst ga sploh nisem gledal, sem pa videl daljse prizore iz njega. Obup od petja in igranja in zgodba je zelo neumna. Res...

Ful mi je smesno, da imajo zgodbo, da je mat na hcerkino poroko
povabla 3 tipe iz svoje preteklosti, ker ne ve kdo je oce in potem to ugotavljajo kdo je pravi oce njene hcerke etc...in to hocejo predstavit kot nekaj ful romanticnega, neki da bi clovek rekel awww how cute.
Ampak kaj to v resnici pomeni? Da je ta mat fukala 3 razlicne tipe brez kontracepcije v enem mesecu. Kaksna kurba. In to je osnova za romanticen musical. :roll: To lahko samo hollywood pogrunta...neodgovorno fukarjenje = romanticno.

Ampak hej...to je v teh casih druzbeno aktualna tema, glede na to da 10% moskih v UK ni bioloskih ocetov pamzev, ki jih futrajo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *amber* » 27. Jul. 2009 17:57

Mahagonij napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:The Secret ga zmaga.

Ker si oseba, ki za to, da nečemu verjame, rabi to zadevo prijet in vsaj 3x pošnofat, bo mogoče zanimiv podatek, da (med drugim tudi) kvantna mehanika podpira navedbe filma.
Ne, jih ne. Mogoce kvantni misticizem, oziroma to kar ti in boris imenujeta kvantna mehanika, a z njo nima nobene veze.

miikena napisal/-a:Definitivno Mamma mia.

Mamma mia je tako blesav film, obup. Jst ga sploh nisem gledal, sem pa videl daljse prizore iz njega. Obup od petja in igranja in zgodba je zelo neumna. Res...

Ful mi je smesno, da imajo zgodbo, da je mat na hcerkino poroko
povabla 3 tipe iz svoje preteklosti,
ker ne ve kdo je oce in potem to ugotavljajo kdo je pravi oce njene hcerke etc...in to hocejo predstavit kot nekaj ful romanticnega, neki da bi clovek rekel awww how cute.
Ampak kaj to v resnici pomeni? Da je ta mat fukala 3 razlicne tipe brez kontracepcije v enem mesecu. Kaksna kurba. In to je osnova za romanticen musical. :roll: To lahko samo hollywood pogrunta...neodgovorno fukarjenje = romanticno.

Ampak hej...to je v teh casih druzbeno aktualna tema, glede na to da 10% moskih v UK ni bioloskih ocetov pamzev, ki jih futrajo.

wrong! hčera je povabila te tri tipe na poroko, da bi izvedela kater je njen oče. :P
drugače pa podpis, se strinjam, da je film naravnost beden.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 27. Jul. 2009 18:12

Miss March pa 18-year old virgin.... preprosto glupe komedije, usaj men...
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 27. Jul. 2009 19:04

densy napisal/-a:the hottie & the nottie - ojoj! sicer nisem celega pogledala, ker mi ga ni uspelo. sva se s fantom družno odločila da se prenehava poneumljati in dolgočasiti :D
Zgodba govori o tem, da če hočeš povrebati paris moraš najprej osvojiti njeno prijateljico (?). Te prijateljice pa niso mogli narediti normalno grde ampak ji tečejo smrklji iz nosu,.. zabito.. da jih ni sram da kaj takega dajo v javnost.. :roll:

evo jo :roll:

nisi gledala do konca :P tip na koncu ugotovi da je bil v resnici ves čas (že od malega) zaljubljen v njo, pa še polepšajo jo z raznimi operacijami tako da sta na koncu skupaj, paris pa ostane sama :P haha
Let's swim to the moon .....
Petricia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2009
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Petricia » 28. Jul. 2009 11:59

bruno :roll:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov