Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^se norca delajo iz vseh in vsega
Glih zato.
Glih zato.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
kepka napisal/-a:Zakaj vsaka ne napiše razlago, zakaj ji film ni kul?
To tudi mene zanima. Pr nekterih postih imam obcutek, da avtorce / avtorji filmov sploh niso gledal. Recimo ta:inaa napisal/-a:- terminator (vseh 5685632 delov)
So tocno trije deli in vsi trije razlicni.
p.
narobe si me razumela. VEM da so samo trije deli (nism pisala u smislu nanizanke al cesa podobnga) samo arni mi najeda pa ful se vlecejo zato taka cifra
Zivljenje je piskotek!
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
inaa napisal/-a:narobe si me razumela. VEM da so samo trije deli (nism pisala u smislu nanizanke al cesa podobnga) samo arni mi najeda pa ful se vlecejo zato taka cifra
Pomoje te nisem cit nc narobe razumela. Me pa zanima, zakaj si gledala 2. in 3. ce ti je bil ze 1. zanic in ce ti arni najeda. Trenutno so pa ze 4 deli, ne vec sam 3 ha ha.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
to j prblizn tak uprasanje kt zakaj ste usi gledal big brotherja al pa kej tazga pol pa na tem forumu cez 300 str razpredate kako neumno je vse to in kako ne morete gledat pr tem da veste kasne barve gate so udelezenci nosil vsak dan posebi
seznamu dodajam se Scary movie in Petelinji zajtrk
seznamu dodajam se Scary movie in Petelinji zajtrk
Zivljenje je piskotek!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Bednih filmov je... huh, maljon. Jih pa po večini kar formatiram s svojega cerebralnega diska. Mi je pa posebej v spominu ostal Van Helsing (2004). Pogledala sem ga vsekakor iz dveh razlogov, ker mi je taka tematika zanimiva in ker sem fenica Jackmana. No, film se je izkazal kot toalna polomija. Zgodba tako ponesrečeno zmiskana skupaj, da glava peče. Malo Frankensteina, malo Drakule, ni da ni. Glede na to, da sem brala tako Stokerja kot Shelleyjevo in sta mi originalni zgodbi zelo všeč, sem zaradi same zgodbe občutila največjo zgago. Kot drugo bi morali casting directorja fajn pretepst, ker razen Jackmana tiste spake ne spadajo niti v najbolj mizerno povprečje. Beckinsale mi je drugače čisto prebavljiva igralka, ampak tu je zmagala s svojim super fejk naglasom.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
*Umetna intiligenca-razvlečen film,ki ne pove ničesar
*Butterfly effect - film brez vsebine,brez repa in glave
*pa Mrk se mi zdi,da je naslov,igra pa Claudia Schiffer-še en brez vsebine
*Pa še en čisto nov Mega Shark vs. Giant Octopus-poleg tega,da je obupna igralska zasedba je film poln pretiravanj-ogromen morski pes recimo,napade letalo med letenjem....
*Butterfly effect - film brez vsebine,brez repa in glave
*pa Mrk se mi zdi,da je naslov,igra pa Claudia Schiffer-še en brez vsebine
*Pa še en čisto nov Mega Shark vs. Giant Octopus-poleg tega,da je obupna igralska zasedba je film poln pretiravanj-ogromen morski pes recimo,napade letalo med letenjem....
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Definitivno Mamma mia.
Ker že tko nisem tip za mjuzikle (vsaj ne filmske) in niti nisem pretirana oboževalka Abbe. Ker mi določene scene sploh niso ble jasne (why the heck se morjo ljudje kr naenkrat vsi pojavit na pomolu v plavutkah in začet pet .. aja, ja, mjuzikl, pa vseen). Ker se (usaj če se prou spomnim) ene pesmi not kr večkrat ponovijo. Ker je blo veeelik več petja, kot sem pričakovala. Ker sem si po polovici filma po vsaki pesmi oddahnila in še preden sm trikrat vdihnla, so spet pel. Ker sem pol še en mesec preklinjala Abbo, sam da sem jo kje slišala.
Ker že tko nisem tip za mjuzikle (vsaj ne filmske) in niti nisem pretirana oboževalka Abbe. Ker mi določene scene sploh niso ble jasne (why the heck se morjo ljudje kr naenkrat vsi pojavit na pomolu v plavutkah in začet pet .. aja, ja, mjuzikl, pa vseen). Ker se (usaj če se prou spomnim) ene pesmi not kr večkrat ponovijo. Ker je blo veeelik več petja, kot sem pričakovala. Ker sem si po polovici filma po vsaki pesmi oddahnila in še preden sm trikrat vdihnla, so spet pel. Ker sem pol še en mesec preklinjala Abbo, sam da sem jo kje slišala.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
the hottie & the nottie - ojoj! sicer nisem celega pogledala, ker mi ga ni uspelo. sva se s fantom družno odločila da se prenehava poneumljati in dolgočasiti
Zgodba govori o tem, da če hočeš povrebati paris moraš najprej osvojiti njeno prijateljico (?). Te prijateljice pa niso mogli narediti normalno grde ampak ji tečejo smrklji iz nosu,.. zabito.. da jih ni sram da kaj takega dajo v javnost..
evo jo
Zgodba govori o tem, da če hočeš povrebati paris moraš najprej osvojiti njeno prijateljico (?). Te prijateljice pa niso mogli narediti normalno grde ampak ji tečejo smrklji iz nosu,.. zabito.. da jih ni sram da kaj takega dajo v javnost..
evo jo
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uf ja, "Burn after reading", cist nesmiseln film.
Pa se en ... "Michael Clayton". Ceu film sm cakala, da bo dubu nek smisel pa ga zame zou ni. Sm sklenila, da ga bom se enkat pogledala pa skusala dojet ampak se nism uspela zbrat volje.
Pa se en ... "Michael Clayton". Ceu film sm cakala, da bo dubu nek smisel pa ga zame zou ni. Sm sklenila, da ga bom se enkat pogledala pa skusala dojet ampak se nism uspela zbrat volje.
Live. Love. Surf.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ne, jih ne. Mogoce kvantni misticizem, oziroma to kar ti in boris imenujeta kvantna mehanika, a z njo nima nobene veze.g00fy_qa napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:The Secret ga zmaga.
Ker si oseba, ki za to, da nečemu verjame, rabi to zadevo prijet in vsaj 3x pošnofat, bo mogoče zanimiv podatek, da (med drugim tudi) kvantna mehanika podpira navedbe filma.
Mamma mia je tako blesav film, obup. Jst ga sploh nisem gledal, sem pa videl daljse prizore iz njega. Obup od petja in igranja in zgodba je zelo neumna. Res...miikena napisal/-a:Definitivno Mamma mia.
Ful mi je smesno, da imajo zgodbo, da je mat na hcerkino poroko
povabla 3 tipe iz svoje preteklosti, ker ne ve kdo je oce in potem to ugotavljajo kdo je pravi oce njene hcerke etc...in to hocejo predstavit kot nekaj ful romanticnega, neki da bi clovek rekel awww how cute.
Ampak kaj to v resnici pomeni? Da je ta mat fukala 3 razlicne tipe brez kontracepcije v enem mesecu. Kaksna kurba. In to je osnova za romanticen musical. To lahko samo hollywood pogrunta...neodgovorno fukarjenje = romanticno.
Ampak hej...to je v teh casih druzbeno aktualna tema, glede na to da 10% moskih v UK ni bioloskih ocetov pamzev, ki jih futrajo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Mahagonij napisal/-a:Ne, jih ne. Mogoce kvantni misticizem, oziroma to kar ti in boris imenujeta kvantna mehanika, a z njo nima nobene veze.g00fy_qa napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:The Secret ga zmaga.
Ker si oseba, ki za to, da nečemu verjame, rabi to zadevo prijet in vsaj 3x pošnofat, bo mogoče zanimiv podatek, da (med drugim tudi) kvantna mehanika podpira navedbe filma.Mamma mia je tako blesav film, obup. Jst ga sploh nisem gledal, sem pa videl daljse prizore iz njega. Obup od petja in igranja in zgodba je zelo neumna. Res...miikena napisal/-a:Definitivno Mamma mia.
Ful mi je smesno, da imajo zgodbo, da je mat na hcerkino poroko
povabla 3 tipe iz svoje preteklosti, ker ne ve kdo je oce in potem to ugotavljajo kdo je pravi oce njene hcerke etc...in to hocejo predstavit kot nekaj ful romanticnega, neki da bi clovek rekel awww how cute.
Ampak kaj to v resnici pomeni? Da je ta mat fukala 3 razlicne tipe brez kontracepcije v enem mesecu. Kaksna kurba. In to je osnova za romanticen musical. To lahko samo hollywood pogrunta...neodgovorno fukarjenje = romanticno.
Ampak hej...to je v teh casih druzbeno aktualna tema, glede na to da 10% moskih v UK ni bioloskih ocetov pamzev, ki jih futrajo.
wrong! hčera je povabila te tri tipe na poroko, da bi izvedela kater je njen oče.
drugače pa podpis, se strinjam, da je film naravnost beden.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
densy napisal/-a:the hottie & the nottie - ojoj! sicer nisem celega pogledala, ker mi ga ni uspelo. sva se s fantom družno odločila da se prenehava poneumljati in dolgočasiti
evo jo
nisi gledala do konca tip na koncu ugotovi da je bil v resnici ves čas (že od malega) zaljubljen v njo, pa še polepšajo jo z raznimi operacijami tako da sta na koncu skupaj, paris pa ostane sama haha
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov