Najbolj bedni filmi ki ste jih gledali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pulp fiction je pa ja najbolj d best film ever.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zakaj vsaka ne napiše razlago, zakaj ji film ni kul?
Ker če katera napiše, da ga ne razume, bom vsaj vedela da je dejansko dobr
Ker če katera napiše, da ga ne razume, bom vsaj vedela da je dejansko dobr
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Zakaj vsaka ne napiše razlago, zakaj ji film ni kul?
To tudi mene zanima. Pr nekterih postih imam obcutek, da avtorce / avtorji filmov sploh niso gledal. Recimo ta:
inaa napisal/-a:- terminator (vseh 5685632 delov)
So tocno trije deli in vsi trije razlicni.
V zadnjem casu se med bedne filme uvrstil Twilight, zaradi izredno bedaste non-existent zgodbe, katastrofalne igre in dialogov. In ker nenadoma vampirji nimajo tezav s svetlobo niti ogledali in hodijo v solo (wtf - tip hodi ze 100 let v solo in se noben ni tega ugotovil?) in u bistvu so na pol supermani - premikajo stvari - to pa se ni vse, so tudi mind readerji. Nikjer razlozeno, zakaj. Nobene logike, zakaj bi drugi "zlobni" vampirji hoteli napast Bello, niti zakaj bi jo "tadobri" hotel zascitit. Meni ej bilo dolgcas za crknit, pa sicer cisto rada pogledam kako neumno najstnisko komedijo ali pa najstniski film. Nad tem sem bila pa se posebej razocarana - saj je tak velik hrup okoli filma in tudi ocen nima slabih.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
kepka napisal/-a:Zakaj vsaka ne napiše razlago, zakaj ji film ni kul?
To tudi mene zanima. Pr nekterih postih imam obcutek, da avtorce / avtorji filmov sploh niso gledal. Recimo ta:inaa napisal/-a:- terminator (vseh 5685632 delov)
So tocno trije deli in vsi trije razlicni.
V zadnjem casu se med bedne filme uvrstil Twilight, zaradi izredno bedaste non-existent zgodbe, katastrofalne igre in dialogov. In ker nenadoma vampirji nimajo tezav s svetlobo niti ogledali in hodijo v solo (wtf - tip hodi ze 100 let v solo in se noben ni tega ugotovil?) in u bistvu so na pol supermani - premikajo stvari - to pa se ni vse, so tudi mind readerji. Nikjer razlozeno, zakaj. Nobene logike, zakaj bi drugi "zlobni" vampirji hoteli napast Bello, niti zakaj bi jo "tadobri" hotel zascitit. Meni ej bilo dolgcas za crknit, pa sicer cisto rada pogledam kako neumno najstnisko komedijo ali pa najstniski film. Nad tem sem bila pa se posebej razocarana - saj je tak velik hrup okoli filma in tudi ocen nima slabih.
to se strinjam s tabo da v filmu nič ni pojasnjeno zakaj se vse to zgodi. če hočeš to razumet pač morš knjigo prebrat.. tem ki so film delali pač ni uspelo vsega v film spravit, oz. bi bil pol predolg.. knjiga je nasploh ful bolša..
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
Smeška. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
- Kraj: KP - LJ
Pulp Fiction mi je beden film, ker sem od njega pričakovala, da mi bo najmanj spremenil življenje... Od igralcev, režiserja in vseh pohval sem pač dobila vtis, da mi bo res dober.. Samo mi je bil dolgovezen, cel honey bunny pa streljanje, preveč brezsmiselnega nasilja, sicer nekaj zanimivih dialogov in preobratov, drugače pa totalno overrated in z totalno šibkim koncem.
EVO MOJE SKROMNO MNENJCE.
EVO MOJE SKROMNO MNENJCE.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ne bi bil tarantino, ce ne bi blo cel kup brezveznega nasilja. Kill Bill je se hujsi in se bolj poden.Smeška. napisal/-a:preveč brezsmiselnega nasilja, sicer nekaj zanimivih dialogov in preobratov,
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
nazadnje videno: pride and glory
glede na to, da v njem igra moj favourite igralec farrel, sem res mislila, da bo superca film. še dobro, da ga nisem gledala v kinu, ker sem zraven 2krat zaspala. sama drama in cel film se skoraj nič ne dogaja. joj, sovražim take filme!
glede na to, da v njem igra moj favourite igralec farrel, sem res mislila, da bo superca film. še dobro, da ga nisem gledala v kinu, ker sem zraven 2krat zaspala. sama drama in cel film se skoraj nič ne dogaja. joj, sovražim take filme!
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Step brothers - adijooooo koja beda!
You want me to be something I can never ever be.
-
Limonca.ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
- Kraj: Mb.*
kiss kiss bang bang. Nisem zaštekala zgodbe...
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
I got nothing for you to gain
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Men je bil pa tale precej všeč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov