Nadaljevanka: Nip/tuck (Pod nožem lepote)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
A kera gledala?
Ena nadeljevanka, baje zlo dobra, ampak me zanima zakaj se sploh gre.
naslov popravljen ... bejbika
naslov popravljen ... bejbika
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
A joj, mar bi napisala Nip/Tuck!
Obožujem to serijo! Pri nas je je pred kratkim končala 3. sezona, sm pa že za naprej počekirala in se snema že 5. sezona...na kratko sem že seznanjena za kaj se bo šlo...Ful rada gledam to serijo, 3. sezona je bla še posebi napeta! Christian je noro sexy - totalno za polizat
Kera sezona se pa na hrvaškem vrti??
Obožujem to serijo! Pri nas je je pred kratkim končala 3. sezona, sm pa že za naprej počekirala in se snema že 5. sezona...na kratko sem že seznanjena za kaj se bo šlo...Ful rada gledam to serijo, 3. sezona je bla še posebi napeta! Christian je noro sexy - totalno za polizat
Kera sezona se pa na hrvaškem vrti??
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Na RTL hrvaškem se mi zdi da je lani blo to, pol pa so danes meli reklamo za dvd-je za to nanizanko - ko je šokirala hrvaško pa me je zanimalo. Mi lahko kdo kaj opiše v čem je fora tu?
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Jah vrti se okoli dveh lepotnih kirurgov, ki sta že od nekdaj prijatelja in družini enega. En izmed njih je bolj narcističen, podira vse "lepotice", ki pridejo mimo, drugi je pa bolj moralen, družinski človek, ki ima pa tudi svoje probleme. Ampak se sčasoma liki spreminjajo in razvijajo.
Nadaljevanka je polna kontraverznosti. Vedno, ko sem videla kakšen del, je bilo kaj takega...
Nadaljevanka je polna kontraverznosti. Vedno, ko sem videla kakšen del, je bilo kaj takega...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
×××CarTiKa××× napisal/-a:A kera gledala?
Te zanima za kaj se gre? Ja zato da sem kam pride
Sej je Tyra že bistvo napisala, sam če nisi gledla od začetka, pol ne morš razumet čist za kaj se gre...Sicer je nanizanka, ampak se zgodbe glavnih igralcev precej povezujejo in nadaljujejo, tudi iz sezone u sezono. Čez celo tretjo sezono se je pojavljala zgodba o "Carver-ju" in šele v zadnjem delu se je vse razkrilo. Tko da...nanizanka je ful gledljiva, ampak ti predlaga da si zlowdaš use sezone kar še nisi gledala, da prideš na tekoče
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
I love it, predvsem Christiana
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Seveda jo gledam Najprej sem jo zvesto gledala na A kanalu(sukali so sam prvi 2. sezoni), potem sem pa letos pogledala še 3. in 4. s pomočjo uTorrenta , 5. si pa sproti nalagam "še vroče" dele nanizanke, ker jo še snemajo Včeri sem gledala 5.sezona 10.del in komaj čakam, da bodo 11. del posneli
Če bi morala izbirati med Christianom in Seanom, bi izbrala Seana. Že res, da je Christian tudi hot, samo Sean mi je pa še 10x bolj. Da ne omenjam Eden (pojavi se šele v 5. sezoni) Ko bi js tk zgledla
Za tiste, ki ne vejo, o čem se gre:
Sean Mc Namara in Christian Troy sta najboljša prijatelja že iz študentskih časov. Sean je poročen z Julijo, imata 2 otroka(zdaj že 3).Sean je družinski človek.Christian je večni ženskar, na lovu za trofejami. Skupaj vodita kliniko za plastično kirurgijo v Miamiju-sta seveda med najboljšimi(in najdražjimi) plastičnimi kirurgi. Poleg sila nenavadnih pacientov in zapletov v službi jima ne manjka težav v zasebnem življenju....več o seriji pa tule in tule.
Če bi morala izbirati med Christianom in Seanom, bi izbrala Seana. Že res, da je Christian tudi hot, samo Sean mi je pa še 10x bolj. Da ne omenjam Eden (pojavi se šele v 5. sezoni) Ko bi js tk zgledla
Za tiste, ki ne vejo, o čem se gre:
Sean Mc Namara in Christian Troy sta najboljša prijatelja že iz študentskih časov. Sean je poročen z Julijo, imata 2 otroka(zdaj že 3).Sean je družinski človek.Christian je večni ženskar, na lovu za trofejami. Skupaj vodita kliniko za plastično kirurgijo v Miamiju-sta seveda med najboljšimi(in najdražjimi) plastičnimi kirurgi. Poleg sila nenavadnih pacientov in zapletov v službi jima ne manjka težav v zasebnem življenju....več o seriji pa tule in tule.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
prinzessin rabla bi mickeno pomoc Zanima me, ce velja tole:
* 1. sezona ma 13 epizod
* 2. sezona ma 16 epizod
* 3. sezona ma 15 epizod
* 4. sezona ma 15 epizod
* 5. sezona - do zdej je blo 10 epizod
Si namrec tud sama snemam dol, pa ne bi rada kaksen del pozabla
* 1. sezona ma 13 epizod
* 2. sezona ma 16 epizod
* 3. sezona ma 15 epizod
* 4. sezona ma 15 epizod
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ja, prov je. Mam vse dele. Super nadaljevanka. Christian je hot.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
bouhica napisal/-a:prinzessin rabla bi mickeno pomoc Zanima me, ce velja tole:
* 1. sezona ma 13 epizod
* 2. sezona ma 16 epizod
* 3. sezona ma 15 epizod
* 4. sezona ma 15 epizod
Ja, čist prav je. Men je blo na začetku tut mal čudn, ker sem navajena, da ma nanizanka 22-24 epizod
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov