Nadaljevanka: Nip/tuck (Pod nožem lepote)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
ma mogoče kera podnapise...? nikjer jih ne najdem...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Največ podnapisov boš našla na podnapisi.net al pa kar v googla vpiši nip tuck in sezono ter epizodo, pa boš dobila.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Evo, zdaj (Kanal A - 18:30) sem jo pa še jaz začela gledati. Noro dobra serija. Sem si ogledala že nekaj epizod in me čedalje bolj vleče. 

...Gonna fuck up your ego...
- asdfghjklčćž
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2008
oj,mene pa zanima kva je blo na konc z Mesarjam,ker sm zamudla zadnjih par delou, tko d če kšna ve nj mi prosm na hitr pove
kdo je biu, pa če so ga zaprl pa to....
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul hvala
kdo je biu, pa če so ga zaprl pa to....
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul hvala

-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hehe, sej zdej je ponovitev te sezone mislm da na a kanalu...
Anyway...nakonc se valda zve kdo je ta mesar in to je un tip k se k jocker smeje (sej ne vem kako mu je ime); Pa neki mu sestra njegova pomaga in na konc u glavnem obema uspe uidet in gresta nekam u mehiko al španijo al kan...in pol tm dalje iščeta svoje "nove" žrtve...pa nek wierd odnos mata...tko že mal meji na incest...u glavnem tolk se spomnim no
Anyway...nakonc se valda zve kdo je ta mesar in to je un tip k se k jocker smeje (sej ne vem kako mu je ime); Pa neki mu sestra njegova pomaga in na konc u glavnem obema uspe uidet in gresta nekam u mehiko al španijo al kan...in pol tm dalje iščeta svoje "nove" žrtve...pa nek wierd odnos mata...tko že mal meji na incest...u glavnem tolk se spomnim no

- asdfghjklčćž
- Sramežljivka
ful hvala d si potešila mojo firbčnost

-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jst sm gledala že nekej časa nazaj,ko je blo na tv,zdej pa spet
pa sm že mal pozabla par stvari in bi prosila če mi mal razjasnite določene zadeve...
se mi zdi,da je Matt v resnici Christianov sin?mam prav?samo kako,da sta potem Sean in Julia še skupaj?pa onadva mata tud eno punčko,sam jest se je sploh ne spomnim,da bi jo prej kej kazalo.mah,preveč sm že pozabla
pa sm že mal pozabla par stvari in bi prosila če mi mal razjasnite določene zadeve...
se mi zdi,da je Matt v resnici Christianov sin?mam prav?samo kako,da sta potem Sean in Julia še skupaj?pa onadva mata tud eno punčko,sam jest se je sploh ne spomnim,da bi jo prej kej kazalo.mah,preveč sm že pozabla
- asdfghjklčćž
- Sramežljivka
softTouch napisal/-a:jst sm gledala že nekej časa nazaj,ko je blo na tv,zdej pa spet
ja Matt je Christianov sin, sam sta se Sean inJUlia že pobotala po tem (Sean je odpustu Julii). Punčki je pa ime Annie pa zdj nj bi bla stara ene 11,12 let.... Je pa res d se u filmu bl redko pojavlja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov