Life Unexpected
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Televizijska hiša CW ima novo nadaljevanko.
Zgodba govori o 15-letni punci Lux, ki se po letih življenja v rejništvu odloči poiskati svoja starša, da se osamosvoji.
Promo prvega dela:
Meni je zaenkrat precej všečna, čeprav zunaj šele 3 deli.
Kako se pa vam zdi? Spremljate?
Zgodba govori o 15-letni punci Lux, ki se po letih življenja v rejništvu odloči poiskati svoja starša, da se osamosvoji.
Promo prvega dela:
Meni je zaenkrat precej všečna, čeprav zunaj šele 3 deli.
Kako se pa vam zdi? Spremljate?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Sicer sama uporabljam torrente, je pa tudi na Youtube.
EPISODE 1:
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
EPISODE 2:
part 1
part 2
part 3
part 4
Sicer so pa že 4 deli zunaj.
A nobena ne spremlja?
EPISODE 1:
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
EPISODE 2:
part 1
part 2
part 3
part 4
Sicer so pa že 4 deli zunaj.
A nobena ne spremlja?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz sem to glih zadnič prečekirala (boring mi je blo te pa pač.. you know hehe). Se je luškana serija, samo ni pa tud ne neki wow, ki bi ga človek mogo obvezno spremljat. Jaz bom menda z nadaljnim ogledom počakala, dokler mi ne bo spet kdaj boring. Pridejo take serije prav takrat. 

.: Living is easy with eyes closed :.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
A še to spremlja katera?
Jst sem ravnokar pogledala prvo sezono in moram priznat, da sem presenečena. Nisem namreč pričakovala, da je ta nadaljevanka kaj posebnega. Se mi je pa že s prvim delom zdela zelo simpatična, čeprav nič kaj "pretresljivega", potem pa iz dela v del boljša. Najbolj všeč mi je, da so liki tako realistični, prav tako zgodba (vsaj meni se zdi). Po moje se marsikdo lahko v komu od njih najde. Da ne omenjam, da sem menda na koncu vsakega dela jokala kot dež
Pa glavni igralci so mi tud zelo všeč
Zdej pa 2. sezona
Drugač pa škoda, da ni bolj gledana in da ji ne posvečajo več pozornosti.

Zdej pa 2. sezona

Use your head and follow your heart.
-
*mala* - Cosmopsiho
Js gledam, kdo pa drug
Meni je tud dost simpatična nadaljevanka s kul liki.
1. del 2. sezone je fajn. Mogoče se bo pa povečala gledanost z mixom One Tree Hill/Life Unexpected. Sicer pa gledanost ni tako slaba , včeraj 1,72 miljona gledalcev, OTH pa 2,16 (pa še trenutno istočasno kot LU na programu America's Got talent s skoraj 15 miljonov), še GG imela prejšnji dan le 1,92. CW ima res slabo gledanost.
Še promo za 2. del:
Kje je že ta učitelj še igral? Se ne morem spomnit za nobeno ceno
EDIT: Melrose Place, že najdla

1. del 2. sezone je fajn. Mogoče se bo pa povečala gledanost z mixom One Tree Hill/Life Unexpected. Sicer pa gledanost ni tako slaba , včeraj 1,72 miljona gledalcev, OTH pa 2,16 (pa še trenutno istočasno kot LU na programu America's Got talent s skoraj 15 miljonov), še GG imela prejšnji dan le 1,92. CW ima res slabo gledanost.
Še promo za 2. del:
Kje je že ta učitelj še igral? Se ne morem spomnit za nobeno ceno

EDIT: Melrose Place, že najdla

-
joy23 - Cosmofrik
Men so tud liki ful všeč
Novega dela pa še nisem pogledala, pride jutri na vrsto
Ja, sem nekje prebrala, da upajo, da bodo s OTH/LUX crossover pritegnili gledalce OTH-ja, da bi začeli spremljati LUX. Pa kaj pa vem glede gledanosti, OTH je imel včeraj res več gledalcev kot premiera GG in tudi 90210 (sem presenečena), ampak npr. v prvi sezoni jih je imel v povrečju 3.5, v drugi pa celo 4.3, zato se mi to zdi tako malo
Sej vem, da je normalno, da je iz sezone v sezono čedalje manj gledalcev, sploh pa če gre kdo od glavnih igralcev ven, samo vseeno ... Škoda je. Glede LUX sem pa mislila da nima velike gledanosti, ker so jo komaj izbrali za naslednjo sezono.

Ja, sem nekje prebrala, da upajo, da bodo s OTH/LUX crossover pritegnili gledalce OTH-ja, da bi začeli spremljati LUX. Pa kaj pa vem glede gledanosti, OTH je imel včeraj res več gledalcev kot premiera GG in tudi 90210 (sem presenečena), ampak npr. v prvi sezoni jih je imel v povrečju 3.5, v drugi pa celo 4.3, zato se mi to zdi tako malo

-
*mala* - Cosmopsiho
Ja, zaenkrat je potrjenih le 12-13 epizod
Letos ima CW dobri premieri Hellcats in Nikita (obe skoraj 4 miljone, vprašanje kako bo naprej), ter VD isto.

Letos ima CW dobri premieri Hellcats in Nikita (obe skoraj 4 miljone, vprašanje kako bo naprej), ter VD isto.
-
joy23 - Cosmofrik
Iz promota za naslednji del:
Ryan: »Tell me you didn't sleep with my sister!«
Cate: »Of course he slept with your sister, he sleeps with everybody's sister!«
Baze: »I didn't know she was anybody's sister!«

Ryan: »Tell me you didn't sleep with my sister!«
Cate: »Of course he slept with your sister, he sleeps with everybody's sister!«
Baze: »I didn't know she was anybody's sister!«

Kdo je na strani