Kritike filmov! 2#

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 28. Dec. 2009 10:54

Dorian Gray simpatičen filmček, če nisi prevelik ljubitelj knjige in če te ne moti, da so ene stvari posnete drugače kot napisane... konec ne ravno po pričakovanjih ampak glede na celoten film še kar sprejemljiv (drugačen kot v knjigi seveda) vse u svemu, za preganjanje dolgčasa je več kot odličen, jaz mu dam 6/10

Coraline zlo simpatična risanka z mal scary podtona, o punčki, ki me je noro fascinirala, saj je za svoja leta zelo neustrašna in neodvisna. konec je "srečen", vendar me vseskozi bega mačka na koncu... med boljšimi risankami v zadnjem času... 8/10
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 28. Dec. 2009 22:25

Keith - film sm že v temi o romantičnih filmih komentirala. Uglavnem ni neki waw, me ni ganlo. Mi deluje preveč najstniški brez kakega (globjega) pomena. Pač za ga gledat ko ti je dolgčas. Zdi se mi, da je blo preveč poudarka na brezveznih stvareh in manj poudarka na tistih bolj pomembnih. Konec se je za moje pojme prehitro odvil, vmes pa se je preveč vleklo (kot sm že omenla - poudarek na takih stvareh k niso bli bistvenega pomena). Nežne duše bojo sigurno ganjene, tiste k rabijo malo "več", pa ne. 5/10
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 29. Dec. 2009 9:05

Tudi jaz sem si pogledala Avatarja. Film mi je všeč. Pandora je čudovita. Grafični učinki so res :eek: . Zgodba kot taka mi je všeč- najbolj pa srečen konec ( iz nekega razloga sem mislila, da ne bo tako, kot je). Najbolj so me fascinirale oči domorodcev :) . Sicer pa se mi zdi, da je film malce predolg. Ocena 8/10
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 29. Dec. 2009 20:57

am, je katera že gledala it's complicated (Ljubezen, ločitev in nekaj vmes).komentarji?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Dec. 2009 22:08

The last house on the left 6.5/10
Na trenutke precej "strašljiv" film, za osebe, ki nismo navajene tega žanra. Zgodba o tem, kako "tolpa" zločincev al kako naj se izrazim, ugrabi 2 dekleti. Nebi rada preveč povedala, ker potem ne bo zanimivo. Igrajo solidno, konec pričakovan. Gledljivo!

G-Force 2/10
Animirani film o akcijskih morskih prašičkih :D Ko se ti ne da gledati kakega drugega filma. Sicer imam zelo rada animirane, ampak ta je razočaranje, sem se pa ene 3× iskreno nasmejala. Konec je čisto beden. Bolj za dejanske otroke, kot otroke po duši :D

American Pie Presents: The Book of Love 0/10
Definitivno spada med top 5 najbolj bednih filmov, ki jih gledala v življenju. Medtem ko je bila prva Ameriška pita še gledljiva, je res vsaka naslednja bolj ogabna in zanič. Še zmeri ne morem verjet, da celega pogledala, ampak sem hotla veredostojno vedt, če je bedn :D nikoli več!

Me pa v prihodnjih dneh čakajo še Keith, Dnevnik nimfomanke, Dorian Gray in od njih obetam same dobre kritike :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 29. Dec. 2009 23:32

*mala* napisal/-a:G-Force 2/10
Animirani film o akcijskih morskih prašičkih :D Ko se ti ne da gledati kakega drugega filma. Sicer imam zelo rada animirane, ampak ta je razočaranje, sem se pa ene 3× iskreno nasmejala. Konec je čisto beden. Bolj za dejanske otroke, kot otroke po duši :D

Se strinjam, čeprav ga nisem pogledala do konca (prej zaspala). :D Imam zelo rada animirančke, ampak tale je bil kaar nekaaaaj, čist stil filmov iz 90ih. Ampak, cenim redke trenutke pristnega humorja! In potencial, ki bi se iz tega animirančka lahko razvil.

Planet 51: Trailer je bil res kul, potem pa ugotoviš, da so vse smešno kul scene bile pač v trailerju in da kaj dosti drugega ni za videti. Bahh. Ideja je bila sicer dobra, izvedba bi bila lahko dosti boljša. 3/10

Up: Tudi animiranček. FUL DOBER! :) Primerno za otroke in za odrasle. Ekstistencializem je močno prisoten (kar je nenavadno za animirančka) in dobro razvit. Vprašanja smrti, življenja, življenjskega smisla in sanj se prepletajo skozi celoten film in ti dajejo dobro življenjsko lekcijo. Zelo zadovoljna. Pa še nasmeje te. 8/10
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 30. Dec. 2009 21:53

The blind side.. full priporočam, men je bil zlo ušeč, je pa po resnični zgodbi ;)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 31. Dec. 2009 2:58

Mlada luna - men osebno čist brezvezn in dolgočasn film, na koncu sploh nism bla več pozorna na dogajanje, ker mi je blo tk bedno. Prvi del je bil velik boljši, tole je pa kr neki. Vampirji, volkodlaki ... whatever. Ni več zanimivo. Ma ajde, mu dam 3/10.

Avatar - kul film, mogoč se mal vleče, ampak okej, nikol ne rata dolgočasno. Nimam pripomb, ampak najboljši film kar sm jih kdaj gledla mi pa tud ni. :) Sicer pa take vrste filmov ne maram preveč, tale je res izjema. Dam mu 9/10.

Ljubezen, ločitev in nekaj vmes - solidno, par scen je res zabavnih, rata pa tud mal dolgočasno na trenutke. Na koncu se mi je že mal vleklo vse skupi, pa konec je tud mal brezvezn. Razn tega pa mi je ful za lase privlečena celotna zgodba - ženska in njen bivši mož sta narazn 10 let, pol pa kr naenkrat spet prideta skup in on spozna da jo še vedno ljubi in jo je ves ta čas ljubil ... yeah right. 6/10.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 31. Dec. 2009 9:47

Year One - taka malo butasta komedija, z butastimi forami, ampak mi je bila všeč. Snov je iz Svetega pisma. Za sprostitev je čist dobra. 6/10
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 31. Dec. 2009 17:23

purple_rain napisal/-a:
*mala* napisal/-a:(500) Days of Summer 9/10
Zelo luštn film. Kakor se film začne: "This is a story of boy meets girl." Super način prikazovanja zgodbe, zelo netipičen. Js sm se kar zaljubila v ta film in ga bom definitivno še kdaj pogledala. Romatična komedija/drama. Pa simpatična glavna igralca. ZELO priporočam!
hehe, cela obsesija na forumu postala :), jz tud tega pogledala, moram rečt, res mi je bil všeč..mal drugačna ljubezenska zgodba.

To sploh ni ljubezenska zgodba, kar ti že tkoj na začetku filma povejo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Dec. 2009 17:28

^^ma ne, a res, ker itak verjamemo vsemu, kar nam mediji povejo, al kaj?

Spregledana si pomemben del teksta - "drugačna".

Nimajo vse ljubezenske zgodbe "klasičnih, happy-ever-after" koncev.

Jao..
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 01. Jan. 2010 14:17

To je zgodba o ljubezni, ne pa ljubeznska zgodba, tko da tisti "drugačna" prou nč ne pomaga. On je bil zaljubljen, ona ne. Ni vse kar ma veze z moškim in žensko že tkoj ljubezenska zgodba. Sam ok, vsak si razlaga posvoje.

Jennifer's body - nič posebnega. Ne preveč izvirna zgodba z en par napetimi (in predvsem želodcu neprijaznimi) prizori. 6/10
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Jan. 2010 14:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 01. Jan. 2010 16:05

^^ ne, samo napačno razlaganje res dobrih filmou mi ni všeč :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov