Kritike filmov! 2#
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
floribunda napisal/-a:Včeraj sem končno pogledala Inception, priznam da se mi ni zdel vreden ogleda v kinu in sem čakala na DVD izdajo...in sem mela kar prav.
Ne vem al so bila moja pričakovanja previsoka, zaradi vsega pompa, ki se je okoli tega filma dogajal al je ta film čisto zares navaden crap.
Polno lukenj in nesmislov v zgodbi, prenapihjenosti in sploh nobenega zaresnega scenarija.
Kot da bi en navdušenec nad psihologijo, ki si je glih eno knjigo prebral, in Freuda zgooglau (pa še to bolj površno) napisal scenarij za film.
Da o tem da ultranadarjena študentka arhitekture očitno še v življenju ni slišala za Escherja, sploh ne govorim.
Igralska zasedba zelo všečna, vse ostalo totalno prenapihnjeno.
Se strinjam, nmeni tudi ni bil všeč.
Sem pa včeraj pogledala The tourist in sem razočarana nad Johnnyem. Vsak film, v katerem on igra mi je bil do zdaj fajn, čeprav me sprav ni pritegnil, pri tem pa je ravno obratno. Manjka mu waw faktor, če se lahko tako izrazim. Ocena 5/10
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
haley napisal/-a:^^Jaz sem ga gledala kak mesec in pol nazaj in se mi scene tudi še zmeraj odvijajo v glavi. Po eni strani mi je film bolan do konca, po drugi strani je pa ful zanimiv.
Saj, to je to.Kolikor je zanimiv, je sprevržen.Ni film, ki bi si ga človek hotel ogledati še drugič.Sprevržena umetnost?
The world is as you are.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Taki filmi niso zame, niti jim sploh ne bi rekla umetnost Ce pa so vam kul, pa priporocam Cannibal Holocaust (po 10 min mi je blo slab in sem letela iz sobe)
Unthinkable, nisem vedela nic o filmu ko sem zacela gledat, pricakovala bolj akcijo in pa dobro igralsko zasedbo. Akcije ni, je pa film res dobra psiholoska grozljivka (vsaj meni) lahko bi rekli triler, ki se sprasuje, kaj je fer in kaj ni fer pri doseganju ciljev, s cim opravicimo nacin doseganja ciljev itd. Priporocam 7/10
Buried - Wow, Ryan Reynolds! Nisem vedla, da se delajo take filme Vse se dogaja v zakopani krsti in edini igralec, ki ga sploh vidimo je Ryan. Mene je cist navdusil! 8/10
Skoda, da taki filmi ne pridejo k nam v kino.
Unthinkable, nisem vedela nic o filmu ko sem zacela gledat, pricakovala bolj akcijo in pa dobro igralsko zasedbo. Akcije ni, je pa film res dobra psiholoska grozljivka (vsaj meni) lahko bi rekli triler, ki se sprasuje, kaj je fer in kaj ni fer pri doseganju ciljev, s cim opravicimo nacin doseganja ciljev itd. Priporocam 7/10
Buried - Wow, Ryan Reynolds! Nisem vedla, da se delajo take filme Vse se dogaja v zakopani krsti in edini igralec, ki ga sploh vidimo je Ryan. Mene je cist navdusil! 8/10
Skoda, da taki filmi ne pridejo k nam v kino.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
kepka - Cosmofrik
9 - simpaticno, mal prevec me je sicer na Terminatorja spominjal (lahko bi se kak drug desig)n spomnil za "the machine") ampak vseeno inovativno in zabavno. Zarad konca, ki nekako ni bil del celote dam 7/10
Mad Max - klasika, ogled obvezen Ce pohtite, lahko se 3 del ujamete v Kinoteki (sam 3. del je precej beden po mojem mnenju).
Mad Max - klasika, ogled obvezen Ce pohtite, lahko se 3 del ujamete v Kinoteki (sam 3. del je precej beden po mojem mnenju).
-
kepka - Cosmofrik
Morning glory - kar simpaticno naiven film, za dezeven vecer, ko se nimas kam dat in v kinu ni drugega. Mal netipicna vloga Harrisona Forda, ampak je kar prepricljiv. Ne pricakujte prevec, pa vas bo film cisto zabaval (sploh zabavni so dueli Diane Keaton - Harrison Ford). 5.5/10 znotraj zanra, seveda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Seven pounds - čistka 10ka! Pretresljiva zgodba, res me je prevzela, sploh glasba (Angelo Milli, ki spominja na Thomas Newmana).
Revolver - gledala sva ga skupaj z mojim, drugače se ta film verjetno ne bi znašel v mojem repertoarju. Ni me prepričal, je pa bila vsaj glasba tista, ki me je pritegnila. Neka srednja žalost... 5/10
Revolver - gledala sva ga skupaj z mojim, drugače se ta film verjetno ne bi znašel v mojem repertoarju. Ni me prepričal, je pa bila vsaj glasba tista, ki me je pritegnila. Neka srednja žalost... 5/10
-
kepka - Cosmofrik
True grit - dober film, meni je bil vsec. Tezko ga je primerjat z originalom, ker je prevec casa vmes minilo, ne morem rec ali je boljsi ali slabsi - lahko pa recem da je Jeff Bridges boljsi kot John Wayne v vlogi Roosterja Cogburna, vsaj meni. Pa Matt Damon in Hailee Steinfeld sta tudi dobra. Priporocam! 7.5/10
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Se kar strinjam z oceno.kepka napisal/-a:Morning glory - kar simpaticno naiven film, za dezeven vecer, ko se nimas kam dat in v kinu ni drugega. Mal netipicna vloga Harrisona Forda, ampak je kar prepricljiv. Ne pricakujte prevec, pa vas bo film cisto zabaval (sploh zabavni so dueli Diane Keaton - Harrison Ford). 5.5/10 znotraj zanra, seveda
The Switch - ehm. Ideja je sicer mal blesava (dejansko celo nelegalna?), ampak "ker je itak samo film" naj jim bo; je pa zato tolk bolj gledljivo zarad Jasona, zarad katerega sem se sploh lotila gledat film (I sorta have a star-crush on him ) in pa vse njegove scene s tamalim frockom.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
The Tourist - sem si ga ogledala pred nekaj dnevi. Angelina in Johnny Deep sta kar dobro odigrala svoji vlogi (Johnny še za odtenek boljše-s tistimi svojimi "facami" in smislom za humor), tako da sem zadovoljna s pogledanim.
The mechanic - tudi ta film me je navdušil..Ja seveda če igra glavno vlogo Jason Statham. Dosti akcije, kot jo je bilo za pričakovati, nekaj malce grozljivih prizorov, drugače pa fajn film..To mi je všeč, ko je polno dogajanja skozi celoten film.
The mechanic - tudi ta film me je navdušil..Ja seveda če igra glavno vlogo Jason Statham. Dosti akcije, kot jo je bilo za pričakovati, nekaj malce grozljivih prizorov, drugače pa fajn film..To mi je všeč, ko je polno dogajanja skozi celoten film.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ful dobra kritika, film je dober pa igralci so lepi
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- nikki™
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2011
ampak to je res... enkrat me je družba tipov vzela s sabo v kino gledat Ironmana 2... zehhhhh... če ne bi bil Ironman tako hud, js bi umrla od dolgčasa... tko da to je res pomembno včasih
. Fall in Love with yourself - and Live happily ever after ;] .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov