Kritike filmov! 2#

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 23. Feb. 2011 14:45

^^Jaz sem ga gledala kak mesec in pol nazaj in se mi scene tudi še zmeraj odvijajo v glavi.

Po eni strani mi je film bolan do konca, po drugi strani je pa ful zanimiv. Tudi jaz težko podam oceno. :)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 23. Feb. 2011 15:53

floribunda napisal/-a:Včeraj sem končno pogledala Inception, priznam da se mi ni zdel vreden ogleda v kinu in sem čakala na DVD izdajo...in sem mela kar prav.

Ne vem al so bila moja pričakovanja previsoka, zaradi vsega pompa, ki se je okoli tega filma dogajal al je ta film čisto zares navaden crap.
Polno lukenj in nesmislov v zgodbi, prenapihjenosti in sploh nobenega zaresnega scenarija.
Kot da bi en navdušenec nad psihologijo, ki si je glih eno knjigo prebral, in Freuda zgooglau (pa še to bolj površno) napisal scenarij za film.

Da o tem da ultranadarjena študentka arhitekture očitno še v življenju ni slišala za Escherja, sploh ne govorim.

Igralska zasedba zelo všečna, vse ostalo totalno prenapihnjeno.

Se strinjam, nmeni tudi ni bil všeč.

Sem pa včeraj pogledala The tourist in sem razočarana nad Johnnyem. Vsak film, v katerem on igra mi je bil do zdaj fajn, čeprav me sprav ni pritegnil, pri tem pa je ravno obratno. Manjka mu waw faktor, če se lahko tako izrazim. Ocena 5/10
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Feb. 2011 18:07

haley napisal/-a:^^Jaz sem ga gledala kak mesec in pol nazaj in se mi scene tudi še zmeraj odvijajo v glavi. Po eni strani mi je film bolan do konca, po drugi strani je pa ful zanimiv.

Saj, to je to.Kolikor je zanimiv, je sprevržen.Ni film, ki bi si ga človek hotel ogledati še drugič.Sprevržena umetnost? :?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 23. Feb. 2011 20:22

Taki filmi niso zame, niti jim sploh ne bi rekla umetnost :heul: Ce pa so vam kul, pa priporocam Cannibal Holocaust (po 10 min mi je blo slab in sem letela iz sobe)

Unthinkable, nisem vedela nic o filmu ko sem zacela gledat, pricakovala bolj akcijo in pa dobro igralsko zasedbo. Akcije ni, je pa film res dobra psiholoska grozljivka (vsaj meni) lahko bi rekli triler, ki se sprasuje, kaj je fer in kaj ni fer pri doseganju ciljev, s cim opravicimo nacin doseganja ciljev itd. Priporocam 7/10

Buried - Wow, Ryan Reynolds! Nisem vedla, da se delajo take filme :D Vse se dogaja v zakopani krsti in edini igralec, ki ga sploh vidimo je Ryan. Mene je cist navdusil! 8/10

Skoda, da taki filmi ne pridejo k nam v kino.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 24. Feb. 2011 16:30

Se strinjam za Buried. Sem prvo mislila, cel film gledat kako je zakopan v krsto .. boring! Napaka :D Čist me je not potegnlo, res dober film, tud jaz priporočam :top:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 24. Feb. 2011 20:47

9 - simpaticno, mal prevec me je sicer na Terminatorja spominjal (lahko bi se kak drug desig)n spomnil za "the machine") ampak vseeno inovativno in zabavno. Zarad konca, ki nekako ni bil del celote dam 7/10
Mad Max - klasika, ogled obvezen :D Ce pohtite, lahko se 3 del ujamete v Kinoteki (sam 3. del je precej beden po mojem mnenju).
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 28. Feb. 2011 14:02

Morning glory - kar simpaticno naiven film, za dezeven vecer, ko se nimas kam dat in v kinu ni drugega. Mal netipicna vloga Harrisona Forda, ampak je kar prepricljiv. Ne pricakujte prevec, pa vas bo film cisto zabaval (sploh zabavni so dueli Diane Keaton - Harrison Ford). 5.5/10 znotraj zanra, seveda
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 28. Feb. 2011 14:11

Seven pounds - čistka 10ka! Pretresljiva zgodba, res me je prevzela, sploh glasba (Angelo Milli, ki spominja na Thomas Newmana).

Revolver - gledala sva ga skupaj z mojim, drugače se ta film verjetno ne bi znašel v mojem repertoarju. Ni me prepričal, je pa bila vsaj glasba tista, ki me je pritegnila. Neka srednja žalost... 5/10
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 02. Mar. 2011 23:54

True grit - dober film, meni je bil vsec. Tezko ga je primerjat z originalom, ker je prevec casa vmes minilo, ne morem rec ali je boljsi ali slabsi - lahko pa recem da je Jeff Bridges boljsi kot John Wayne v vlogi Roosterja Cogburna, vsaj meni. Pa Matt Damon in Hailee Steinfeld sta tudi dobra. Priporocam! 7.5/10
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Mar. 2011 15:33

kepka napisal/-a:Morning glory - kar simpaticno naiven film, za dezeven vecer, ko se nimas kam dat in v kinu ni drugega. Mal netipicna vloga Harrisona Forda, ampak je kar prepricljiv. Ne pricakujte prevec, pa vas bo film cisto zabaval (sploh zabavni so dueli Diane Keaton - Harrison Ford). 5.5/10 znotraj zanra, seveda
Se kar strinjam z oceno.

The Switch - ehm. Ideja je sicer mal blesava (dejansko celo nelegalna?), ampak "ker je itak samo film" naj jim bo; je pa zato tolk bolj gledljivo zarad Jasona, zarad katerega sem se sploh lotila gledat film (I sorta have a star-crush on him :D) in pa vse njegove scene s tamalim frockom.
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 10. Mar. 2011 15:39

The Tourist - sem si ga ogledala pred nekaj dnevi. Angelina in Johnny Deep sta kar dobro odigrala svoji vlogi (Johnny še za odtenek boljše-s tistimi svojimi "facami" in smislom za humor), tako da sem zadovoljna s pogledanim.

The mechanic - tudi ta film me je navdušil..Ja seveda če igra glavno vlogo Jason Statham. Dosti akcije, kot jo je bilo za pričakovati, nekaj malce grozljivih prizorov, drugače pa fajn film..To mi je všeč, ko je polno dogajanja skozi celoten film.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 10. Mar. 2011 16:53

po dolgem času spet pogledal Pearl harbor in se spet spomnila kako supr je :) Pa vsi igralci so tako lepi :D
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Mar. 2011 16:58

^^ful dobra kritika, film je dober pa igralci so lepi :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 10. Mar. 2011 17:55

glavne stvari, ki jih rabiš vedet :lol:
Don't worry, be happy!!
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 10. Mar. 2011 18:01

:lach: ampak to je res... enkrat me je družba tipov vzela s sabo v kino gledat Ironmana 2... zehhhhh... če ne bi bil Ironman tako hud, js bi umrla od dolgčasa... tko da to je res pomembno včasih :D :twisted:
. Fall in Love with yourself - and Live happily ever after ;] .

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov