Kritike filmov! 2#
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
The Tourist a.k.a. remejk Anthony Zimmer. NE gledat! Za nikamor ni, da jih ni sram posnet tako brezveznega posnetka odličnega originala!! Obup.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
JustThatGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Koper
Praukar pogledala 127 hours waah sploh nevem kaj bi rekla.True inspiration ta Aron Na koncu so se mi prau solze ulile,nism si mogla pomagat,tako čustven film ki je
Sem šla pogledat malo posnetke na jutub in so dejansko resnični posnetki od njega,sm bla prau presenečena da obstajajo.Kaj je tip preživel...
Film 10/10
Sem šla pogledat malo posnetke na jutub in so dejansko resnični posnetki od njega,sm bla prau presenečena da obstajajo.Kaj je tip preživel...
Film 10/10
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
The King's Speech
Film govori o očetu Elizabete II., ki je zelo močno jecljal in moral opravljati javne nastope (posneto po resnični zgodbi). Igra Colina Firtha je izjemna in naredi film vreden ogleda. Večino časa poslišaš njegovo trudenje, da bi kaj povedal in je kjub temu odličen film.
Ocena: 9,5 (čista 10 za Colina Firtha)
Film govori o očetu Elizabete II., ki je zelo močno jecljal in moral opravljati javne nastope (posneto po resnični zgodbi). Igra Colina Firtha je izjemna in naredi film vreden ogleda. Večino časa poslišaš njegovo trudenje, da bi kaj povedal in je kjub temu odličen film.
A goal without a plan is just a wish.
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Dioniz napisal/-a:BlackDahlia napisal/-a:ampak je bil to eden tistih lahkotnih filmov, ko ni treba zraven nič razmišljat, ker že vnaprej veš vse
vnaprej si predvidevala konec? daj ne seri!
Kateri del napisanega ti ni jasen? Ja, vnaprej veš kaj sledi. Waw, ne?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
WaW!
It was forever..but it didnt last long..
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
ja res waw
Jaz sem si ogledala nazadnje THE RUNAWAYS, je ne kdo priporočil, pa ker obožujem Joan Jett sem mogla pogledat plus še dve igralki, ki ju imam rada (pa ne zaradi Twilighta )
meni je bil film super, res vreden ogleda, še posebej če imate radi to zvrst glasbe.. mu dam kar 9ko
Pred kakšnim tednom pa sem gledala film KNOWING. V glavni vlogi eden mojih najljubših igralcev Nicolas Cage, ki je spet odigral odlično, tako kot pač on zna. Zanimiva tematika, taka bolj znanstveno fantastična. Napeta zgodba, ki vzbudi zanimanje, vsaj pri meni ga je
Mogoče malo mlačen konec pa par nejasnosti, recimo ocena 7
Jaz sem si ogledala nazadnje THE RUNAWAYS, je ne kdo priporočil, pa ker obožujem Joan Jett sem mogla pogledat plus še dve igralki, ki ju imam rada (pa ne zaradi Twilighta )
meni je bil film super, res vreden ogleda, še posebej če imate radi to zvrst glasbe.. mu dam kar 9ko
Pred kakšnim tednom pa sem gledala film KNOWING. V glavni vlogi eden mojih najljubših igralcev Nicolas Cage, ki je spet odigral odlično, tako kot pač on zna. Zanimiva tematika, taka bolj znanstveno fantastična. Napeta zgodba, ki vzbudi zanimanje, vsaj pri meni ga je
Mogoče malo mlačen konec pa par nejasnosti, recimo ocena 7
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Se razmislam o ogledu Runaways, ker mi je ta Kirsten zoprna do konca.
Due date - nic posebnega. Pa sem fanica Roberta, pa tudi Zach je kul, ampak sam film kot celota nekako ne deluje kot bi moral, ali pa sem enostavno imela prevelika pricakovanja. Vseeno bi ga priporocila za kak vecer, ogled na TVju, ne v kinu.
Due date - nic posebnega. Pa sem fanica Roberta, pa tudi Zach je kul, ampak sam film kot celota nekako ne deluje kot bi moral, ali pa sem enostavno imela prevelika pricakovanja. Vseeno bi ga priporocila za kak vecer, ogled na TVju, ne v kinu.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^ v tem filmu celo ni tok, je pa res da je podpovprečna igralka. Tud Dakota Fanning je mene mal razočarala, v splošnem pa je film res dober.
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
PeggySue* napisal/-a:Black swan-fenomenalen,čudovit film!Odlična glasba,balet,ples,igralska zasedba,ter tudi sama zgodba!Natalie Portman jemlje dih s svojo lepoto.Sicer pa zelo dobro prikazani občutki,krhke balerine.Natalie jo je odigrala briljantno! 9/10
Se kar pod tole podpišem. Meni je film fantastičen.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
Ajča napisal/-a:The King's Speech
se zelo strinjam!
super film, čeprav je drama se fajn nasmejiš, colin je pa bil res odličen!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Včeraj sem končno pogledala Inception, priznam da se mi ni zdel vreden ogleda v kinu in sem čakala na DVD izdajo...in sem mela kar prav.
Ne vem al so bila moja pričakovanja previsoka, zaradi vsega pompa, ki se je okoli tega filma dogajal al je ta film čisto zares navaden crap.
Polno lukenj in nesmislov v zgodbi, prenapihjenosti in sploh nobenega zaresnega scenarija.
Kot da bi en navdušenec nad psihologijo, ki si je glih eno knjigo prebral, in Freuda zgooglau (pa še to bolj površno) napisal scenarij za film.
Da o tem da ultranadarjena študentka arhitekture očitno še v življenju ni slišala za Escherja, sploh ne govorim.
Igralska zasedba zelo všečna, vse ostalo totalno prenapihnjeno.
Ne vem al so bila moja pričakovanja previsoka, zaradi vsega pompa, ki se je okoli tega filma dogajal al je ta film čisto zares navaden crap.
Polno lukenj in nesmislov v zgodbi, prenapihjenosti in sploh nobenega zaresnega scenarija.
Kot da bi en navdušenec nad psihologijo, ki si je glih eno knjigo prebral, in Freuda zgooglau (pa še to bolj površno) napisal scenarij za film.
Da o tem da ultranadarjena študentka arhitekture očitno še v življenju ni slišala za Escherja, sploh ne govorim.
Igralska zasedba zelo všečna, vse ostalo totalno prenapihnjeno.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Tomorrow when the war began - ojoj. Zgleda, da je vojna tematika spet kul in ce mas na rami brzostrelko, super frizuro in mal razmazano maskaro sred pragozda, si nepremagljiva. In lepa, itak. Bedno, ampak priznam da vsaj na zacetku zabavno. Ce vam je bil vsec Red Dawn, pol vam bo tale tud. 3/10
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
http://www.imdb.com/title/tt1341167/
http://www.youtube.com/watch?v=yGk2TojOd-4
FOUR LIONS (komedija)
5 angleških muslimanov, se odloči da postanejo mudžahedini in načrtujejo teroristični akt.
MOJE MNENJE: Že res dolgo nisem gledal tako smešnega filma, smejal sem se od začetka in do trenutka ko se začnejo rolati creditsi. Samo angleži so sposobni narediti komedijo na resno tematiko, kot je urjenje teroristov da na koncu gledalec navija da se bo rastrelil. Film je posnet v takšnem dokumentarnem formatu, liki so genialni-popolni idiot, popoln zadetek.... Ta film ima vse, in ne razumem kako je ušel pod radarjem večine ljudi.
Must see!
OCENA : 8, je res res res zabaven film
http://www.youtube.com/watch?v=yGk2TojOd-4
FOUR LIONS (komedija)
5 angleških muslimanov, se odloči da postanejo mudžahedini in načrtujejo teroristični akt.
MOJE MNENJE: Že res dolgo nisem gledal tako smešnega filma, smejal sem se od začetka in do trenutka ko se začnejo rolati creditsi. Samo angleži so sposobni narediti komedijo na resno tematiko, kot je urjenje teroristov da na koncu gledalec navija da se bo rastrelil. Film je posnet v takšnem dokumentarnem formatu, liki so genialni-popolni idiot, popoln zadetek.... Ta film ima vse, in ne razumem kako je ušel pod radarjem večine ljudi.
Must see!
OCENA : 8, je res res res zabaven film
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
A Serbian Film /Srpski film....
Najbolj fucked up film, ki sem ga kdarkoli gledala in mi je žal da sem si ga ogledala.Bolane scene do konca, ki vključujejo incest, poniževanje žensk,nasilje , pedofilijo,nekrofilijo,... tudi konec preseneti.
Scene se mi še kar odvijajo v glavi, tako da preobčutljivim zagotovo ne priporočam ogleda.
Niti ne vem, kako bi ga ocenila....lahko samo rečem, da mi še nikoli ni bilo slabo ob kateremkoli filmu, niti nisem dobila solznih oči v sekundi, kot pri tem.
Najbolj fucked up film, ki sem ga kdarkoli gledala in mi je žal da sem si ga ogledala.Bolane scene do konca, ki vključujejo incest, poniževanje žensk,nasilje , pedofilijo,nekrofilijo,... tudi konec preseneti.
Scene se mi še kar odvijajo v glavi, tako da preobčutljivim zagotovo ne priporočam ogleda.
Niti ne vem, kako bi ga ocenila....lahko samo rečem, da mi še nikoli ni bilo slabo ob kateremkoli filmu, niti nisem dobila solznih oči v sekundi, kot pri tem.
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov