Kritike filmov! 2#

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Dec. 2010 12:14

Due date - zelo dobro izbrana igralca, R.Downey Junior še posebej zelo dobro odigra svojo vlogo :) začne se bolj blago, šale ne prepričajo do dobre tretjine filma, kjer se vse skup razvije in dobi vse zgodbo in dobro dozo humorja :) ampak jz sm morala kr mal počakat, ker me tiste banalne šale sprva niso prepričale. V drugi polovici filma se vse skup tud zelo približa svojmu predhodniku "The hangover"(hitre smešne scene) in doseže svoj namen, mal pa tud preseneti. :)
7/10
It was forever..but it didnt last long..
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 18. Dec. 2010 15:53

Sleepy Hollow- znova pogledala in vedno bolj sem navdušen nad Timom Burtonom in Johnnyem :) Zanimiva zgodba, Johnny zopet odličen. Definitvno priporočam vsem, ki še niste pogledali :)
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 20. Dec. 2010 20:45

Taking Chance - glede na to, da sploh ni moj zanr / tip filma, pa se TV film (in po resnicnih dogodkih) sem bila prijetno presenecena (razlog za ogled: Kevin Bacon). Ni prevec sluzast in jaz sem ga razumela kot anti-vojnega, pravzaprav. Ni ne vem kaj, ampak priporocam.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 20. Dec. 2010 21:08

Due Date - ni presegel mojih pričakovanj, žal. Sicer dobra, lahkotna komedija, zgodba ima dobro zastavljen dramatični trikotnik, tako da časa za dolgčas ni, ampak vseeno premlahav začetek in preveč poudarka na situacijski komiki ter na nekoliko bizarnemu, a preveč hangoverish karakterju Ethana Tremblaya. Zvezda absolutno Robert Downey Jr., ki se je v zelo kratkem času uspel prebit med moje najljubše igralce, katerega igra je brezhibna, vsekakor pa bi več komike zlakoto bilo namenjene prav njemu, saj ima za moje pojme odličen smisel za igranje nekoliko bolj sarkastično obarvanih likov. Plus še na igro Juliette Lewis, je izvrstno razsvetlila film, v tistem malem delčku, kjer se pojavi. 6,5/10
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 28. Dec. 2010 17:43

Ne le dis à personne - dobra kriminalka! Res priporocam, tudi tistim, ki jim francoski filmi sicer niso vsec! 8/10
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 30. Dec. 2010 13:29

The Town

Kdo bi si mislo ampak Ben Affleck je zelo dober režiser! Kriminalka vredna ogleda! 8/10
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a janeva » 31. Dec. 2010 13:58

http://www.imdb.com/title/tt0947798/
Black Swan
Mislim da ga bom mogla še enkrat pogledat, da ga bom boljš razumela. Ne vem kaj so ble v filmu sanje, kaj prividi...ampak me take vrste filmi zanimajo - psihološke drame :) Malo me spominja na Mullholand drive, sam mi je ta bolj všeč :P
And I love Natalie Portman. Priporočam.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 06. Jan. 2011 11:49

ZABRISKIE POINT

super film!
okvirna zgodba je sicer zelo preprosta in zdi se, da se nič tako bajnega ne zgodi. a je film dovolj vizualno privlačen, da sem ga kljub pozni uri+ resni zaspanosti, uspela pogledat do konca (kar se mi zadnje čase ne dogaja tako pogosto).

+ muzika je super!

priporočam!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 06. Jan. 2011 11:56

DATE NIGHT

napol spodobno večerno razvedrilo, ki me malo spominja na RESNIČNE LAŽI, s tem da je Steve Carell neprimerno bolj simpatičen kot Švarci.

za deževne večere v dvoje, malo romantike, malo akcije :D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 07. Jan. 2011 11:00

Возвращение - (The Return) ker sem slisala par kritik, da gre za ful tezek, globok film in da te sokira, sem se prpravla na to, da bo se enden v seriji ruskih filmov 80, 90, 2000ih (ki so milo receno bedni). Pa ni, film je kar simpaticen, je seveda malo bolj pocasen tempo in tudi nekaj tragicnih dogodkov, ampak na koncu filma nisi ne depresiven ne zalosten - zgodilo se je to, kar se je pac moralo. :D In film pricara nekaj mistike okoli Bajkalskega jezera ... lepo posnet. 6.5/10

Despicable me - :lach: Mene je spominjal na kake stare filme o "hudobnih" doktorjih ali kaj podobnega. Zakon, priporocam, 8/10 in tudi slovenska sinhronizacija je cisto na mestu. http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1033111065/ :rofl:
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 07. Jan. 2011 11:32

The exam: http://www.imdb.com/title/tt1258197/

8 kandidatov, 80min, eno vprašanje en odgovor in ena sanjska služba.
Dober film. Komaj čakaš kaj je tisto vprašanje, ki ga iščejo in na koncu se zaveš, da je bilo cel čas pred nosom :)
Priporočam. Moja ocena 8/10
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 08. Jan. 2011 21:59

Ta je bil tudi meni všeč.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 08. Jan. 2011 23:57

jz sem ga danes pogledala po vajinih priporočilih, in ja, super film je :zustimm:
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 09. Jan. 2011 9:02

Titanic 2
Na IMDB-ju ima oceno 1,9 in sem res pričakovala poden od filma. Sicer ni bil nek vrhunski ampak se ga je dalo čisto komot pogledati. Sem gledala že dosti slabše filme, tako da se mi je ta zdel še kar ok, za preganjanje dolgčasa.
Ima pa drugače res zelo slabe animacije narejene. Mislim da bi jih še jaz bolje naredila :)
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 09. Jan. 2011 10:48

Easy A - lušten filmček, sem pričakovala navaden teen-rom-kom šit ob katerem lahko spim, pa sem vseeno veselo ostala budno cel film. Kar dober cast, še posebej Emma Stone in Thomas Haden Church, tekoča in zanimiva zgodba ter seveda predvidvljiv konec. 6,5/10

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov