Kritike filmov! 2#
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Gremo mi po svoje: mene film ni preveč navdušil. Če nebi igral Zrnec bi biv film res beden. Sicer pa skoraj tipičen slovenski film: malo se preklinja, malo golote.
Jaz, baraba: Fletna risanka, nism si misnla da mi bo tko všeč. Sem na koncu skoraj zajokala, ko pride Gru po svoje punčke
Jaz, baraba: Fletna risanka, nism si misnla da mi bo tko všeč. Sem na koncu skoraj zajokala, ko pride Gru po svoje punčke
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sončk napisal/-a:Exit Through The Gift Shop (2010)
Briljantno.... Film je ena sama parodija, Mr Brainwash je prekleto smešen, Banksy se tud izkaže kot čist prizemljen človek, ohhhh js bi se z njim poročila . + soundtrack je odličen.
kul film, čeprav bi jaz osebno raje več zvedela o banksyu kot o enem instant umetniku, ki je do slave prišel s popolno banalizacijo že tako banalnih del. ampak najrž je to point?!
drugače pa...BANKSY je itak legenda in dokumentarec se splača pogledat že zaradi njegovih stvaritev.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ja itak da je to point. Sej Mr Brainwash sploh ni resničen, v bistvu je ta dela naredu Banksy. Kokrkol realističen se film zdi, je to bil point. O Banksyju pa ne boš nikol nič izvedla, ker ko izgine krinka, izgine tut čar njegovih del...
- floribunda
- Cosmopsiho
Ne osebnih podatkov iz njegovega zivljenja ampak več o njemu v smislu njegovih del in inspiracije za nastanek le-teh
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
A Film with Me in It - neka utrgana črna irska komedija/"krimič".
Tale mi je tud bil najs.floribunda napisal/-a:Ondine
Nekaj za ljubiteljice Colina Farrela
Zgodba postavljena na Irsko, začinjena z malo mitologije, ljubezni, socialnih problemov.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ meni tudi
Houd de wereld tegen
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Unknown - kul triler, kriminalka. Pet moskih se zbudi sredi puscave v nekem skladiscu in nimajo pojma, kdo so. Nic novga, ali pretresljivga, ampak zanimivo, dinamicno in do konca te zanima kaj se zares dogaja. Igralska zasedba je OK. Priporocam za kak dezevn / snezen vecer.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Bang, Bang, You're Dead
Zgodba o fantu, ki pride nazaj na šolo eno leto po tem, ko je naredil lažni bombni preplah na tej šoli. Zanimiv film, ker kaže perspektivo tega "bombaša" in zakaj je naredil to kar je.
Ocena na IMDB-ju 8/10, moja 7/10
Zgodba o fantu, ki pride nazaj na šolo eno leto po tem, ko je naredil lažni bombni preplah na tej šoli. Zanimiv film, ker kaže perspektivo tega "bombaša" in zakaj je naredil to kar je.
Ocena na IMDB-ju 8/10, moja 7/10
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
..Evelyn.. napisal/-a:Harry Potter 100000...
Preveč razvlečen, premalo dogajanja, premalo intenziven, preveč počasnih scen, preveč dolgočasen..drgač pa vredu no.
V tem filmu ni sonca, preveč temačno
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
paranormal activity 2
Beda od bede.. Prvi del sem še mislila okej je blo nekako, zdej ta je pa čisti polom. Scene so smešne in ne grozne kot govorijo. Mi smo se v dvorani kar nekajkrat pošteno nasmejali. Vidi se da so dogodki tako izmišljeni da vse skupaj deluje katastrofalno! Konec je bedn, brez smisla.
Torej, žal mi je da sem vrgla stran čas in denar za tko bedno "grozlivko"
0/10
Beda od bede.. Prvi del sem še mislila okej je blo nekako, zdej ta je pa čisti polom. Scene so smešne in ne grozne kot govorijo. Mi smo se v dvorani kar nekajkrat pošteno nasmejali. Vidi se da so dogodki tako izmišljeni da vse skupaj deluje katastrofalno! Konec je bedn, brez smisla.
Torej, žal mi je da sem vrgla stran čas in denar za tko bedno "grozlivko"
0/10
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
kepka - Cosmofrik
The Sunchaser- precej naiven (preobrat v zgodbi je pricakovan, ampak ne kej prevec verjeten) feel good film, ki pa me je vseeno navdusil, ceprav ocen nima najboljsih. Vsake tolko casa je treba tudi kak tak film pogledat Igra Woody Harrelson, prepricljivo kot ponavadi. Priporocam.
- floribunda
- Cosmopsiho
rockerca15 napisal/-a:Včeraj sem si pogledala Črne brate. ohhhh... super film. Postaneš kar ponosen, da si s primorske!!!
Pa še igralci so hudi. Še posebej Pavlek. Kok je hud!!! in njegove plave oči... ohhh
in še bolš je njegova punca! Kok je dora!!! Take lepe lase ima. ji kar zavidam!!!
In tist prizor z vlaka. Najbolš!!! Ful doro sta odigrala.
Me prav firbec matra. če mata tudi v resnici kaj. Gotovo sta čudovit par!
Ste si ogledali film? Vam je bil všeč, pa igralci?
pestavljeno. izvornol temo zaklepam.
- floribunda
- Cosmopsiho
kepka napisal/-a:Easy A - Dobro sem se nasmejala in film priporocam, ceprav gre skoraj za klisejsko teenagersko komedijo! Igralska zasedba preprica, Emma Stone je super, celo Amanda Bynes ima netipicno vlogo v kateri se dobr znajde. Pa Patricia Clarkson in Stanley Tucci -
Kul filmček. Ravno prav za trenutno vreme
-
kepka - Cosmofrik
Remember me - glede na to, kako res slabe kritike sem brala, sem pricakovala resnicno zamorjen, brezvezen film in sem se pripravila na uro in se nekaj pretvarjanja, da ne spim Ampak moram priznat, da je nekako presegel moja pricakovanja, igra in zgodba (ja, za lase privlecena, ampak to se je vidlo ze po trailerju) - cisto gledljiv je. Mogoce se moji standardi nizajo, kdo ve , ampak v poplavi res enih drekastih filmov, se mi ta sploh ni zdel tako slab. Kaj so kritiki pricakovali - Casablanco, al kaj? Ta mali vampir pac ni Humprey Bogart (dopuscam pa moznost, da mogoce bo).
Oldboy - wow. 10/10. Definitivno priporocam, mogoce ni za vsakega, ni lahkoten fim, ampak te pa zadane.
Funny face - ceprav mjuzikli niso lih moderni (razen Glee), je ta film se vedno aktualen. In simpaticen. Audrey Hepburn dela v knjigarni, kjer jo slucajno opazi modni fotograf (Astaire) in neka fensi fashion revija isce nov obraz (kao intelektualko). Prisrcno, simpaticno, naivno ampak vredno ogleda.
Oldboy - wow. 10/10. Definitivno priporocam, mogoce ni za vsakega, ni lahkoten fim, ampak te pa zadane.
Funny face - ceprav mjuzikli niso lih moderni (razen Glee), je ta film se vedno aktualen. In simpaticen. Audrey Hepburn dela v knjigarni, kjer jo slucajno opazi modni fotograf (Astaire) in neka fensi fashion revija isce nov obraz (kao intelektualko). Prisrcno, simpaticno, naivno ampak vredno ogleda.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
kepka mene pa Oldboy ni prepričal. Pričakoval sem ogromno ampak mi je končni twist bil malo.... ne vem, ni me zadel tak kot sem mislo, da me bo...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov