Kritike filmov! 2#

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

flaša86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša86 » 17. Avg. 2010 8:26

Inception-da nima midfucka??? očitno vsak razume drugače filme..no sej ravno to je poanta...men je bil orenk 'midfuck', še posebi konec...

Nazadnje gledala:
-The Joneses...no ja,kr zabavn film, ampak predvsem sem gledala zaradi Davida Duchovnya:) ene 6-7/10
-Primal fear-star, ampak čista 10ka...
- enako veja za The usual suspect, tud en izmed taboljših filmov
-Memento...pač Nolan:) za moj okus, mislim da ne zna naredit slabega filma...10!
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 17. Avg. 2010 10:49

*frisko* napisal/-a:bom kr tukej ,ce ne pa prestavte post v drugo temo ..... in sicer vcerej sem na kanala a gledala film girl, interrupted (nas prevod nore in svoobdne), pa sem ene 20min prd koncem zaspala. al je katera gledala ta film + ce mi lahko prosim pove, kako se konca. da ga potem lahko ocenim :)

nazadnje sem videla tisto, ko suzana odhaja iz norisnice - ko pac se dogovarjajo, kdaj bo sla pa te fore

ta film sm gledala že precej časa nazaj, tako da se ga samo bežno spomnim. na strani od wikipedie (http://en.wikipedia.org/wiki/Girl,_Interrupted) pa piše, da na koncu (ko gre iz bolnišnice) Susanna omeni, da je ostala v stikih z Georgino ter da je videla Liso, ko se je imela za vkrcati na podzemno s svojim sinom. kolikor se spomnim, ni bil slab film. če pa si zaspala na koncu, zgleda, da tudi preveč zanimiv ni bil :D
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 17. Avg. 2010 15:04

Jst sm po Inceptionu lucidno sanjala. Tko da ma orenk mindfuck :D Sm ga pa že kak mesec nazaj pogledala, dala bi mu oceno 9. Z lahkoto bi brisali tiste nepotrebne akcijske prizore in skrajšali film!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 17. Avg. 2010 15:43

ne ne bi! akcijski prizori so odličen del filma!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 17. Avg. 2010 16:58

Ja đizs no, kdaj se boste na tem forumu naučil da moji pogledi niso nujno vaši? Pač ne prenesem akcije, še posebej nepotrebne, heheh :D Kot npr tist slalom, ipd.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 17. Avg. 2010 19:05

ja vredu. Samo pol ne glej akcijskih filmov pa se pol pritožuj, da je preveč akcije :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 17. Avg. 2010 22:19

Grown ups- 2/10. Čist bedna komedija. Vsebuje sicer nekaj meni hecnih komičnih vložkov, vse ostalo je pa dolgčas. Tipična ameriška komedija, kjer se ve kakšen je konec. Če nebi bi gledala v družbi sestrce, bi cev film preklikala.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Avg. 2010 22:42

Frequently Asked Questions About Time Travel - ne znam ocene dat, ampak men ful simpatičn film! ..pa preživela bi tud brez krvavih scen :? (ja, res ne maram oz. v take sorte filmu nisem pričakovala)
(če bi bla nasploh trenutno v boljšem psihofizičnem stanju, bi se lahko kr pošteno nasmejala)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 18. Avg. 2010 10:08

Maratonci tečejo častni krog

Če si filma še niste pogledali....it's a must!
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 18. Avg. 2010 10:10

Killers- edina pozitivna točka sta Chaterine Heigel in Ashton Kutcher. Sicer je fim wannabe Mr. and Mrs. Smith. 2/10 pa še to samo zaradi igrlacev
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Avg. 2010 0:38

Inside I'm Dancing (za ameriški trg "preimenovano" v "Rory O'Shea Was Here" :roll:) - bjutiful; touching. Lepa zgodba o prijateljstvu (jz sem predvsem to vidla v filmu oz. kakšen vpliv ima na sočloveka).
Uporabniški avatar
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a agonistka » 19. Avg. 2010 18:17

Exam

9/10
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 19. Avg. 2010 18:49

Spread z Ashtonom Kutcherjem v vlogi moške kurbe, ki se preživlja s svojimi uslugami, išče predvsem bogate potrebne ženske ter živi na njihov račun v zameno za sex.
Nakar se zaljubi v navadno dekle, kelnerco brez denarja itd......ona jebača kao spreobrne (vloga pisana na kožo delusional, pa brez zamer :D ) in on zamenja luksuz ter kurbanje za njo, preprosto deklico.
Seveda ima zgodba tudi twist, da bi ga izdala se mi ne zdi pametno, če bo slučajno kdo gledal ta film.
Gledljiv, mogoče mu manjka malo bolj dramatičen konec. Drugače nič posebnega.

6,5/10

Slika

:D :D :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 19. Avg. 2010 19:07

purple_rain napisal/-a:Inside I'm Dancing (za ameriški trg "preimenovano" v "Rory O'Shea Was Here" :roll:) - bjutiful; touching. Lepa zgodba o prijateljstvu (jz sem predvsem to vidla v filmu oz. kakšen vpliv ima na sočloveka).

zelo "ganljiv" film, vrednega gleda. Mi je pa zanimivo kako dobro sta glavna igralca odigrala vlogo "invalidov", glede na to, da v resničnem življenju nimata nobenih "problemov"
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Avg. 2010 0:13

^^ :gut:, me veseli, da še kdo pozna ta film.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov