Kritike filmov! 2#

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Jul. 2010 19:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 01. Jul. 2010 22:11

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Jul. 2010 22:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
JustThatGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a JustThatGirl » 01. Jul. 2010 22:59

Eclipse Morem reči da sem kar malce razočarana :roll: Mogoče sem pričakovala preveč...Sej ni bil slab film,kul je bil,samo občutek sem imela da se je vse preveč vleklo,pogovori in to.Sej vem da je tako tudi u knjigi in vesela sem da niso dosti spreminjali ampak se mi je zdelo nekako monotono no. Knjiga se mi je zdela boljša :? Aja,pa tudi nekatere spremembe ljudi mi niso všeč.Esme,Jasper?! Eh. Aja,ta film je še eno potrdilo da Kristen Stewart ne zna igrati,medtem ko se mi je Robert zdel super. Ampak če objektivno pogledam na celo stvar bi film ocenila nekje 7/10 :wink: Priporočam ogled,ampak ne pričakujte preveč.Moje mnenje no.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 03. Jul. 2010 7:48

JustThatGirl napisal/-a:Eclipse Morem reči da sem kar malce razočarana :roll: Mogoče sem pričakovala preveč...Sej ni bil slab film,kul je bil,samo občutek sem imela da se je vse preveč vleklo,pogovori in to.Sej vem da je tako tudi u knjigi in vesela sem da niso dosti spreminjali ampak se mi je zdelo nekako monotono no. Knjiga se mi je zdela boljša :? Aja,pa tudi nekatere spremembe ljudi mi niso všeč.Esme,Jasper?! Eh. Aja,ta film je še eno potrdilo da Kristen Stewart ne zna igrati,medtem ko se mi je Robert zdel super. Ampak če objektivno pogledam na celo stvar bi film ocenila nekje 7/10 :wink: Priporočam ogled,ampak ne pričakujte preveč.Moje mnenje no.

No ja,če pričakuješ zgolj Lauterja (zgoraj brez ali pa tudi ne) potem je to to,vsa pričakovanja izpolnjena . priznam da sem njegova ogromna fanica in da sem na momente v kinu blazno cedila sline :oops:
Je pa res,da Kristen ne zna igrat in nasplošno ona meni tako ne paše v celotno dogajanje.
Mi je pa Eclipse od vseh treh delov najboljši. prvi mi je bil preveč zgrešen (glede na knjigo), drugi je bil dokaj vredu ampak tale zadnji...no ne vem,zame bi lahko posneli Eclips samo z lautnerjem haha XD
Aja pa še to. meni so vsi Cullenovi tok luštni,res taki vampirčkasti in ne dojamem kje hudiča so pobrali Pattisona?! Ker je,čist kontra kot vsi...ma ne maram ga :twisted:
Dam 9/10 :D
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 03. Jul. 2010 11:37

Eclipse me je malček razočaral, in sicer zato, ker so ogromno pomembnih stavri v knjigi spustili. Hitro so preleteli samo najpomembnejše, medtem ko so ful časa porabili za novorojene vampirje. Drugače mi je bil kar kul. Robert je zelo popravil svojo igro v primerjavi s prvim in drugim delom. Jasper je imel katastrofalno frizuro. Še vedno pa mi je najbolj simpatičen Cullen Emmett- pravi big brother :) Rosalie je ful lepa v tem delu, res prava Rose iz knjige- v prejšnjih delih mi ni bila lepa. Jacob je pač Jacob, jaz sem še vedno za Edwarda, ki je v tem delu res lep, še lepši kot v prejšnjih dveh :D. Definitivno je knjiga boljša, ampak ok, oceno dam 8/10
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 04. Jul. 2010 18:31

inaa napisal/-a:seks u mestu 2 - en kup oblek in vsak kader drugačni out-fiti igralk, zgodbe pa sploh ni nobene..sm bla kr mal razočarana ker nekak tak velika oboževalka čevljev in bizarnih stilskih kombinacij pa spet nisem :roll: film je uredu za it kokice jest, mal poklepetat pa rečt 'o waw..lej to obleko, lej kuko mata hud stanvanje, lej kuko hud hotel..'..

Se podpišem pod tale komentar :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Jul. 2010 19:49

buubbika napisal/-a:Everything Is Illuminated - začetek tako prizadet, da se moraš smejat :D. Konec pa realen, žalosten (vojna). Več o tem: http://www.youtube.com/watch?v=tSUOYY4oukc. Ocena: 9/10

Sem tudi jaz ujela tale film včeraj :) Žal nisem videla celega, ampak kukr sm vidla je bil res ful zanimiv, tako da priporočam ogled (jaz si moram pa tudi še celega pogledat).
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lia7bibi » 05. Jul. 2010 14:37

Remember me 8/10
film sicer nima neke nove tematike,me je pa konec tako prevzel (tudi sama zgodba je dobra) da mu dam tako visoko oceno.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 05. Jul. 2010 17:08

Shutter Island - Loved it :D Sicer ja, na sredi filma se ti lahko že mal dozdeva kako se bo končalo(predvsem po izkušnjah podobnih filmov, če nisi ravno pogost gledalec filmov se ti ne bo sanjalo), ampak tudi za nas, ki smo že vnaprej vedeli konec filma, popestrijo z dodatnimi zapleti na koncu, ki jih ne moreš predvideti. Lepo izpeljan konec, Leonardo kot vedno briljanten igralec, kr domov bi ga vzela!!!
9/10
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Jul. 2010 17:16

Vedla si zato, ker si nekje prej že prebrala al si zvedla med filmom?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 06. Jul. 2010 8:31

Pač med filmom sm razvozlala.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 06. Jul. 2010 11:20

lia7bibi napisal/-a:Remember me 8/10
film sicer nima neke nove tematike,me je pa konec tako prevzel (tudi sama zgodba je dobra) da mu dam tako visoko oceno.

Dober film ja, sam me je grdi Pattison tolk motil, da sm se res s težavo prebila do konca. :roll:
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 06. Jul. 2010 21:50

Eclipse-nekoliko več akcije, kot v drugih filmih, kar mi je všeč. Kot vedno pri filmih, veliko spuščeno iz knjige. Nekoliko preveč mi je bilo novorojenih vampirjev, medtem ko sem bolj pogrešala ostale. Jacob nas je vsekakor celo zgodbo zabaval s svojimi pripombami. Kot so že napisale Rosalie je vsekakor čudovita, kot tudi Edward. Všeč so mi bili tudi podnapisi, pri New moon so bili res katastrofalni.
9/10
chou
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a chou » 07. Jul. 2010 19:59

Od Eclipse glede na trpljenje, ki sem ga doživljala ob prejšnjem delu sploh nič nisem prav pričakovala. Mogoče je dobro, da sem knjigo prebrala že dolgo nazaj in se ne spomnim zaporednih dogodkov in podrobnosti, ker bi to film veliko bolj pokvarilo. Kristen Stewart pa izraza še sploh ni spremenila, punca na enak način pove ljubim te in idi stran. Medtem ko pa Pattison .. no, saj nima take vloge kot v Remember me, zato me niti ni tako navdušil, je pa zaigral boljše kot v prejšnjih dveh delih.
Torej nekje .. 6.5/10.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov