Kritike filmov! 2#
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Prince of Persia - OK, glede na to, da je posnet po racunalniski igrci. Glavni igralec pa vsekakor ni bil prava izbira. recimo, da bi ga ocenila s 5/10 in priporocila sam, ce ste za brezmozgansko zabavo in ste zaradi slabega vremena zasli v kino.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Včeri sem, da počastim spomin na DNA, še enkrat pogledala The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - ocena 6,6 je še preveč, kaj so naredili z zgodbo. Resda je ful obsežna, ampak če jim je uspel Gospodarja prstanov posnet, zakaj ne bi še iz tega naredil serije filmov.
Bo treba še enkrat skozi BBC-jevo serijo.
Bo treba še enkrat skozi BBC-jevo serijo.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Prince of Persia - men se je zdel dober film...všeč mi je, da je dogajanje postavljeno v puščavo. Mogoče je slab izbor igralcev pa vendar to ne vpliva tako na sam film. Zgodba je dobra, vsaj meni se zdi, malce drugačno kot v igrici, a vseeno je koncept vzet iz nje. Seveda je veliko pretiravanja okrog spopadov in skokov, a vendar ne preveč. Mislim, da to kar paše v kontekst glede na to, da je tudi igra taka. Mi je všeč, da je ljubezenska zgodba v ozadju, ne tako kot v drugih filmih, kjer se vrti samo okoli tega, pa tudi ker ni takšnega poudarka na goloti in podobnem, ker je tega enostavno že preveč.
Tudi mojemu fantu se je film zdel zelo dober, ker je pričakoval manj. Je pa seveda preigral vse igrice.
Tako, da bi film ocenila z najmanj 9/10, ker se mi zdi, da bi bil lahko malo krajši.
Tudi mojemu fantu se je film zdel zelo dober, ker je pričakoval manj. Je pa seveda preigral vse igrice.
Tako, da bi film ocenila z najmanj 9/10, ker se mi zdi, da bi bil lahko malo krajši.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
seks u mestu 2 - en kup oblek in vsak kader drugačni out-fiti igralk, zgodbe pa sploh ni nobene..sm bla kr mal razočarana ker nekak tak velika oboževalka čevljev in bizarnih stilskih kombinacij pa spet nisem film je uredu za it kokice jest, mal poklepetat pa rečt 'o waw..lej to obleko, lej kuko mata hud stanvanje, lej kuko hud hotel..'..
Zivljenje je piskotek!
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
meni je bil pa sex v mestu zelo všeč. Sicer se je tudi meni malo vlekel in mogoče res ni neke blazne zgodbe, a mi je bil na momente zelo smešen (posebo Samanthine scene) tako da sem se vmes res nasmejala
Don't worry, be happy!!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Valentinovo
Sem sicer huge fenica filma Pravzaprav ljubezen, ampak Valentinovo mi nekako ni potegnil, čeprav je njegova očitna kopija.
Pravzaprav ljubezen je ljubek, na momente iskreno prisrčen in duhovit film,česar jim v ameriški razlčici ni uspelo poustvarit.
Primerno za kak deževen dan, ko s cimrami nimaš kaj počet, se bašeš s sladoledom in valjaš po kavču.
Sem sicer huge fenica filma Pravzaprav ljubezen, ampak Valentinovo mi nekako ni potegnil, čeprav je njegova očitna kopija.
Pravzaprav ljubezen je ljubek, na momente iskreno prisrčen in duhovit film,česar jim v ameriški razlčici ni uspelo poustvarit.
Primerno za kak deževen dan, ko s cimrami nimaš kaj počet, se bašeš s sladoledom in valjaš po kavču.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
Sej nisem rekla, da je zanič
So filmi, ki niso primerni za noben moment
So filmi, ki niso primerni za noben moment
- floribunda
- Cosmopsiho
Berlin calling
Film 'moderne' nemške produkcije z Paulom Kalkbrennerjem, odličnim nemškim glasbenim producentom, v glavni vlogi.
Film o party sceni, odvisnosti od drog in glasbi. Soundtrack je odličen, vse ostalo pa precej pod nivojem.
Komot lahko spustite.
Film 'moderne' nemške produkcije z Paulom Kalkbrennerjem, odličnim nemškim glasbenim producentom, v glavni vlogi.
Film o party sceni, odvisnosti od drog in glasbi. Soundtrack je odličen, vse ostalo pa precej pod nivojem.
Komot lahko spustite.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ko se s fantom ne moreš odločit kateri film gledat v kinu, greš pač gledat oba
Seks v mestu 2 6/10
Moram rečt, da sem glede na komentarje in oceno na imdb pričakovala manj.
Je kar kul, parkrat sem se pošteno nasmejala, brez Samanthe bi bil film dolgočasen. Večina dobrih outfitov, nekaj slabih (po mojem okusu seveda). Gledljiv, a nič posebnega.
Perzijski princ- sipine časa6/10
Tudi tukaj sem pričakovala manj. Verjetno si ga sploh nebi nikoli ogledala, če nebi imel fant blazne želje (in me podkupil z zgornjim ). Sem malce zatreskana v Gemmo Arterton, ker mi je res zelo luštna punce. Tudi Jake se mi ni zdel napačen v tej vlogi. Js bi edino več scen z vrtenjem časa Zopet gledljiv, a nič posebnega.
+
When in Rome 3/10
Upala sem na kakšno lahkotno komedijo, ki me bo vsaj pošteno nasmejala. Nasmejala sem se točno 1×, pa še to bolj tako-tako. Vse najboljše fore pokažejo že v trailerju. Pa imam drugače precej rada take lahkotne komedije, ampak tale me sploh ni pritegnila. Vsaj kratka je, če ne drugega. Pa še med glavnima igralcema ni niti kančka kemije. Kr neki...
Seks v mestu 2 6/10
Moram rečt, da sem glede na komentarje in oceno na imdb pričakovala manj.
Je kar kul, parkrat sem se pošteno nasmejala, brez Samanthe bi bil film dolgočasen. Večina dobrih outfitov, nekaj slabih (po mojem okusu seveda). Gledljiv, a nič posebnega.
Perzijski princ- sipine časa6/10
Tudi tukaj sem pričakovala manj. Verjetno si ga sploh nebi nikoli ogledala, če nebi imel fant blazne želje (in me podkupil z zgornjim ). Sem malce zatreskana v Gemmo Arterton, ker mi je res zelo luštna punce. Tudi Jake se mi ni zdel napačen v tej vlogi. Js bi edino več scen z vrtenjem časa Zopet gledljiv, a nič posebnega.
+
When in Rome 3/10
Upala sem na kakšno lahkotno komedijo, ki me bo vsaj pošteno nasmejala. Nasmejala sem se točno 1×, pa še to bolj tako-tako. Vse najboljše fore pokažejo že v trailerju. Pa imam drugače precej rada take lahkotne komedije, ampak tale me sploh ni pritegnila. Vsaj kratka je, če ne drugega. Pa še med glavnima igralcema ni niti kančka kemije. Kr neki...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
Teško je biti fin - ful dobr film, zelo realen, ene parkrat mi je kr zastal dih, se pa tut mal nasmejiš njihovim foram, 9/10
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov