Kritike filmov! 2#

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lia7bibi » 07. Feb. 2010 23:22

Man on fire 9/10
akcija,drama z meni zelo dobro zgodbo.na koncu sem imela solze v očeh.vsekakor film vredn ogleda :wink:

Reqiuem for a dream 9/10
nekdo zgoraj ga je že opisal in se strinjam da je film res ganljiv.seže ti v srce in da mislit.

The jacket
7/10
psihološka drama(mogoče že kr mal grozljivka),z dobro zastavljeno zgodbo,zame mogoče malo preveč sci-fi.dober igralec in na splošno dober film.

The departed
9/10
Leo Di bo pač za vedno moj no.1 :love: akcija,dobra zgodba in nepričakovano odvijanje dogodkov.si upam skoraj trdit,da nihče ne napove takega konca.definitvno vreden ogleda :wink:

Havoc
6/10
spet eden tipičnih filmov ko lepo bogataško dekle zapade v mafijo.droga,seks in rokenrol :D
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 10. Feb. 2010 11:54

Fireball 8/10

Akcijski film, v katerem ne primanjkuje dogajanja in krvavih prizorov.

V filmu je prikazana predvsem bratska ljubezen in predanost, ter žrtvovanje, ter način koliko je človek sposoben narediti in uničiti, da bi maščeval bratovo življenje. Seveda se vse skupaj dejansko zaplete, ko se dejansko zave, v kaj se je podal, ter ali mu bo uspelo rešiti njegovo življenje, ali zna zaradi tega izgubit lastno življenje....
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 10. Feb. 2010 12:52

http://www.imdb.com/title/tt0913445/

Young People Fucking

zabavna komedija, ki prikazuje vse zgode in nezgode petih parov med seksom. Zelo vredno ogleda!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2009
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objavaNapisal/-a creative PERSON** » 13. Feb. 2010 21:01

Dioniz napisal/-a:kaj če ti ne bi konca filma pisala v opis?

ah, je že prepozn
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Feb. 2010 16:46

Whip it 6/10
Ellen Page je naveličana svojega vsakdanjega življenja in si najde popestritev v tekmovanji z rolkami (ki znajo bit zelo nasilna). Seveda v zgodbi tudi ne manjka fant :D in seveda starši ne obravnavajo tega njenega početja (še posebn mama ne, ki jo sili v lepotna tekmovanja).
Simpatičen film za kakšno prijetno popoldne, hkrati pa nič presenetljivega. Solidno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 17. Feb. 2010 17:23

Dirty Harry (1971) - 7/10 Skoraj vestern, samo da ni - je kriminalka, s kar precej prepricljivega nasilja, kar je osvezujoce, glede na to, kako cistunski so danes v holivudu.

Dodajam Do I feel lucky?' Well, do ya, punk? sceno med moje najljubse :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 17. Feb. 2010 17:57

New York i love you

moja ocena 2/10

Meni se je film zdel res dolgočasen. Sploh ni celotne zgodbe.
Film sicer prikazuje zgodbe pr 10 različnih ljudi in vsakemu od njih je name namenjeno kakšnih 10 minut.
Par zgodb se mi je sicer zdelo zelo zanimivih, ostale so mi bile pa čisto brezvezne. Pa še med sabo se nič ne povezujejo. :roll:
Pa tok sm pričakovala od tega filma :?
Don't worry, be happy!!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Feb. 2010 21:07

meni se je new york i love you zdej napovprečen h wood romantični film. sicer ni zdej nek presežek, ampak za ameriško produkcijo je presenetljivo 'not happy ending, i know the whole scrip without even seeing it'...in fragmenti zgodbe so se mi zdeli kr povezani v nek smisel.

včeraj sem pogledala 15minut i hate valentine's day in še to je blo preveč. še ta grkinja je nekam grdo skujšala in s tem zgubila še prikupnost, ki je prej reševala njene like.
še slabše od njenega filma o počitniški romanci v grčiji al kaje je bla že tista zadeva.

dugače pa the imaginarium of doctor parnassus

http://www.imdb.com/title/tt1054606/
jaz sem sicer freak na fantazijske pustolovščine, ampak ta gilliam je s svojo domišljijo spet presegel moja pričakovanja. tehnična izvedba efektov bi bila lahko boljša, ampak pandora se lahko vseeno proti gilliamovim svetovom skrije v eno temno, temno luknjo. imho.

priporočam.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Feb. 2010 22:16

^^ Se strinjam glede New York I love you in I hate Valentine's Day.
Pri New York mi je bilo par zgodb super (npr. Robin Wright Penn in tista scena pred/v lokalu, starčka- si predstavljam mene in fanta isto čez 50 let :lach: , Bradley Cooper in Angie iz DH, tist s maturantskim; no te sem si najbolj zapomnila).

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel 2/10
Šokantna ocena :lach: Nezanimiv film, čeprav so veverčki še vedno the cutest thing ever in toda imamo še veverčice (al kak se reče) :D Sem pričakovala, da se bom vsaj parkrat iskreno nasmejala, pa kar od nikjer.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 21. Feb. 2010 10:17

film Valentinovo..je že kdo gledat? kakšen se vam zdi?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Feb. 2010 11:41

Valentine's Day 4/10
Film, ki zelo spominja na Love Actually, ampak seveda ni pol tako dober kot le ta. Pač ameriška kopija s trapastim praznikom, pocukrana, predvidljiva. Jennifer Garner igra obupno, isto Ashton Kutcher, najbolj všečna zgodba je bila Julia Roberts in Bradley Cooper (ki se mi prikupuje zadnje čase) ter malce Jamie Foxx in Jessica Beil in Anne & Topher, Jessica Alba zgleda čist preveč rjava/zažgana za moje pojme, pa tudi o njeni igri bi se dalo kaj slabega povedat. Taylor& Taylor zgodba je čist kr neki. V bistvu sem pričakovala še manj, tako da me je skoraj presenetilo, da sem se parkrat nasmejala vmes. Všeč sta mi Patrick & Eric brez majice :lach:
Pač lahkotna komedija, ampak nič posebnega.
Uporabniški avatar
niinii
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a niinii » 21. Feb. 2010 11:48

The book of Eli - 8/10

Precej všečen film. Ene par for je ful smešnih. Drugače pa je film precej resničen. Prikazuje življenje na Zemlji 30 let po tem, ko so ljudje z atomskimi bombami skoraj uničili planet. Kar je za nas zdaj samoumevno je takrat nek privilegij.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 21. Feb. 2010 23:20

The Times Traveler`s Wife

Po svoje ima film zanimivo zgodbo. Henry potuje skozi čas..Prav to potovanje, pa mu lahko prinese določene težave potem, ko si ustvari družino...

8/10 :wink:
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 22. Feb. 2010 11:18

u cankarju pogledala Ubil sem svojo mamo (francoski film, zmagovalec lifa).. super film! :)
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 22. Feb. 2010 16:08

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Veverički ja, zdj so se jim pridružile še veveričke, konkurenca pa te zadeve :P Pa še zaljubili so se. Sproščujoče, da se malce nasmejiš njihovim prigodam in obnašanju. Sem mnenja,lahko bi še dodali kakšne smešne prigode, več humorja, ampak drugače pa za pogledat je. 7/10 :wink:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov