Kritike filmov! 2#
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tialda - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
^^ The countess (krvava grofica)-jaz pa sem bila zelo navdušena nad filmom, ki je bil posnet po resničnem dogodku.
Grofica iz 17. stoletja se zaljubi v mladega plemiča-romanca ne traja dolgo. Nato postane obsedena z iskanjem večne lepote in mladosti, ki ju želi obdržati z grozljivimi kopelmi v krvi mladih devic... 8/10
Grofica iz 17. stoletja se zaljubi v mladega plemiča-romanca ne traja dolgo. Nato postane obsedena z iskanjem večne lepote in mladosti, ki ju želi obdržati z grozljivimi kopelmi v krvi mladih devic... 8/10
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Gone Baby Gone (Zbogom punčka) - ful mi je bil všeč ta film, zgodba mi je dobra, pa zanimiv konec - nepričakovan ... ni edn izmed običajnih srečnih koncev, zato mi je kul, čeprav je ful žalostn ... 9,5/10
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
The Box - totalno nori film. Pričakovala sem razreševanja psihološko - moralnih vprašanj, dobila pa ZF grozljivko (da, meni je bilo grozljivo, ful). Trenutno prvi na listi najbolj wtf-odbitih filmov (izrinil film Being John Malkovich na drugo mesto).
Ocena: neopredeljeno.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
tialda napisal/-a:^^ The countess (krvava grofica)-jaz pa sem bila zelo navdušena nad filmom, ki je bil posnet po resničnem dogodku.
Tudi jaz sem pogledala. Filem je res dober in priporočam ogled. Dodam pa še to: še dobro, da so "izumili" lepotne operacije...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
g00fy_qa napisal/-a:The Box - totalno nori film. Pričakovala sem razreševanja psihološko - moralnih vprašanj, dobila pa ZF grozljivko (da, meni je bilo grozljivo, ful). Trenutno prvi na listi najbolj wtf-odbitih filmov (izrinil film Being John Malkovich na drugo mesto).
Nori film v pozitivnem al negativnem smislu?
Down to you - pogledala sm ga, ker je ena v temi o romantičnih filmih napisala da je uredu. Nism istega mnenja. Glavna igralca mi sploh nista delovala za skupi, taka trda pač.. Ni blo čutit neke ljubezni. Morem priznat, da mi je blo težko gledat že po 30 minutah. Me ni prepričal.
2/10
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
500 days of Summer- ni mi bil všeč. Dolgočasen, glavna igralca me nista prepričala. Pa Summer mi je bedna. Ocena: 3/10
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
[vanessa] napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:The Box - totalno nori film. Pričakovala sem razreševanja psihološko - moralnih vprašanj, dobila pa ZF grozljivko (da, meni je bilo grozljivo, ful). Trenutno prvi na listi najbolj wtf-odbitih filmov (izrinil film Being John Malkovich na drugo mesto).
Nori film v pozitivnem al negativnem smislu?
Hmm, v dobrem. Sicer je ful stvari kar nekaj, na koncu ne razumeš praktično nič, ampak je dober film.
As the shadow follows the body,
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Verjetno sem preveč pričakovala in bila zato malce razočarana. Res je- Pandora je čudovita, mi pa sama zgodba po večini ni všeč. Preveč tipična zame. Skoraj bi lahko napovedovala naslednje scene. Gledljiv, ampak meni poleg lepe scenografije in seveda odlične animacije ter par ganljivih trenutkov nič posebnega.
Gledala sem pa v 3D. Pa nasvet za tiste, ki vam ni bil všeč 3D: Najboljše, najlepše se vidi, če sediš v prvih vrstah prva polovica vrst vsaj) in na sredini seveda. Drugje ni isti občutek.
Verjetno sem preveč pričakovala in bila zato malce razočarana. Res je- Pandora je čudovita, mi pa sama zgodba po večini ni všeč. Preveč tipična zame. Skoraj bi lahko napovedovala naslednje scene. Gledljiv, ampak meni poleg lepe scenografije in seveda odlične animacije ter par ganljivih trenutkov nič posebnega.
Gledala sem pa v 3D. Pa nasvet za tiste, ki vam ni bil všeč 3D: Najboljše, najlepše se vidi, če sediš v prvih vrstah prva polovica vrst vsaj) in na sredini seveda. Drugje ni isti občutek.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne morš skrit dejstva, da si matemtičarka.*mala* napisal/-a:Avatar 6.75/10
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^sem že gruntala kam prilepit, ja; noro
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Disneyeva risanka v 3D. Ne, resno...scenarij na nivoju Levji Kralj...film za fante pod 15 let in punce pod 18. Najbolj neoriginalen scenarij prejšnjega desetletja.
Disneyeva risanka v 3D. Ne, resno...scenarij na nivoju Levji Kralj...film za fante pod 15 let in punce pod 18. Najbolj neoriginalen scenarij prejšnjega desetletja.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
The invention of Lying
tema, ki obeta kul in dokaj zanimiv in ne toliko prežvečen scenarij se kmalu spremeni v tipično romantično/moralno naravnano skropucalo.
konca se ne spomnem dobro, ker sem od vsega hudega zaspala, ampak mislim da sem z enim učem ujela pocukran in klišejski hepi ending konec, ko prelepa protagonistka spozna, da fizični aduti niso tisto glavno za resno zveze.
poleg tega mi gre jennifer garner u ibr na živce, ne vem zakaj.
mirne duše lahko ta film spustite, razen če ne boste obležali z gripo in vam bo zmanjkalo vseh ostlih gluposti za gledat.
http://www.imdb.com/title/tt1058017/
tema, ki obeta kul in dokaj zanimiv in ne toliko prežvečen scenarij se kmalu spremeni v tipično romantično/moralno naravnano skropucalo.
konca se ne spomnem dobro, ker sem od vsega hudega zaspala, ampak mislim da sem z enim učem ujela pocukran in klišejski hepi ending konec, ko prelepa protagonistka spozna, da fizični aduti niso tisto glavno za resno zveze.
poleg tega mi gre jennifer garner u ibr na živce, ne vem zakaj.
mirne duše lahko ta film spustite, razen če ne boste obležali z gripo in vam bo zmanjkalo vseh ostlih gluposti za gledat.
http://www.imdb.com/title/tt1058017/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov