The Wolf of Wall Street, zame 7.5/10. Sj je dobr film, ampak me pa ni spet preveč navdušu. Na trenutke se mi je vlekel. Je pa par odličnih scen, kul posneto, igralci fajn (čeprov se mi zdi, da Leo vedno bolj iste vloge igra). Je pa film definitivno must watch
Dallas Buyers Club 8.5/10- mene je film precej šokiral. Super glavna igralca (vlogi vredni oskarja- Matthew McConaughey in Jared Leto- komaj prepoznavna, a fantastična). Po resnični zgodbi (film o električarju, leta 1985, ki zboli za AIDS). Vredno ogleda!
Rush 7/10- soliden film o dvoboju 2 dirkačev Forumule 1. Kul prizori dirk
Blue Jasmine 6/10- razočarana. Malce "prazen" film, brez posebnega učinka, bistva nekak. Všeč mi je edino Cate v glavni vlogi (odlično zaigrano), drgač pa blah...
La vie d'Adèle/ Blue is the warmest color 8.5/10- film odmeven predvsem zaradi lezbičnih prizorov, brez kančka sramežljivosti. Zelo dober film, katerega bistvo niso lezbijke, pač pa razmerje, srečen del in razpad.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.