Kritike filmov! 2#

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Feb. 2011 15:10

Kepka, you are going down! :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 02. Feb. 2011 15:32

Ne, zakaj? Samo ZS sem ji poslala, kjer sem jo vprašala kako se film konča (ker sem ga že večkrat gledala pa vedno zaspala proti koncu)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Feb. 2011 15:44

Šala je bila, a te je Insomnia uspavala? :lol:
Dober film je, sploh Robin ga seka, ker igra creepy tipa
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 02. Feb. 2011 15:52

lol, ni me film uspaval, samo vsakič sem ga na letalu gledala (zgleda da me letanje uspava). :D Super film drgač!
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 02. Feb. 2011 17:23

kepka napisal/-a:Insomnia - solidna kriminalka in delno psiholoski triler, kot ze naslov sugerira, ima glavni lik tezave zaradi nespecnosti (bele noci na Aljaski), obenem pa mora razresiti umor najstnice. Se bolj se zaplete, ko ustrelijo njegovega partnerja ... Originala (norveski film) nisem gledala, je pa za ameriski remake vsekakor super film. Priporocam!

Meni je bil ta tudi fajn...
Uporabniški avatar
BlackDahlia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackDahlia » 02. Feb. 2011 19:02

American Psycho. Če ne drugega, sem se fajn narežala zraven, sploh ko je Bale letal nag po bloku s sekiro. :lach: Mater je hud! :oops:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 02. Feb. 2011 19:09

"Če ne drugega"?!!? :D :P Cel film je great!
Hud pa je ja. :D :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Feb. 2011 23:07

http://www.imdb.com/title/tt1640680/

http://www.youtube.com/watch?v=0DDuRraJbOg

ARMADILLO

Dokumentarec, ki sledi 6 mesečnemu služenju Danskih vojakov v Afganistanu.

Moje mnenje- tole je the shit, je vojni dokumentarec kot ga še ni. Ne le da prikaže vojno tako kot je, prikaže tudi vojake in čustva in mišljenje o vojni, kot nekakšna mešanica Big Brotherja in kakšnega vojnega filma.
Dogajanje in čustva so tako napeta, da kar obsediš- scene bojev pa so tako dobro posnete, da misliš da tebe napadajo iz hriba.

OCENA: 10 (višja od Restrepa, saj je Restrepo bolj orientiran na politiko, ta pa bolj na vojaka, okolico in portret vojne)
Uporabniški avatar
BlackDahlia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackDahlia » 03. Feb. 2011 13:45

..Evelyn.. napisal/-a:"Če ne drugega"?!!? :D :P Cel film je great!
Hud pa je ja. :D :D

:D Saj je bil cel film zanimiv, ampak je bil to eden tistih lahkotnih filmov, ko ni treba zraven nič razmišljat, ker že vnaprej veš vse. Mi je pa bila tudi muzika zakon (John Cale z intro piano komadom). Bale je pa itak njamsi! :D Če smo že pri njem, lahko omenim še tri njegove filme, ki so na moji top lestvici: The Machinist, Harsh Times, ki sem ga omenla že nedolgo nazaj, in pa The Fighter. Aja, pa Batman! :D
Uporabniški avatar
cdefgahc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a cdefgahc » 03. Feb. 2011 21:30

jaz pa sem ravno pogledala film Temple Grandin in me je več kot navdušil! Že samo zaradi tega, ker je res tak tip filma, katere rada gledam, poleg tega ima zanimivo zgodbo. Govori o avtistični punci, ki kljub avtizmu uspe na mnogo področjih. Moja ocena je čista desetka in priporočam ogled.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Feb. 2011 22:07

BlackDahlia napisal/-a:ampak je bil to eden tistih lahkotnih filmov, ko ni treba zraven nič razmišljat, ker že vnaprej veš vse

vnaprej si predvidevala konec? daj ne seri! :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 06. Feb. 2011 21:01

Pret-a-porter
Naravnost iz devetdesetih, dobe poudarjenih ramen, las, posprejanih na strehco in omarastih plaščev. Če ne zaradi drugega, mi je bilo zaradi tega fajn za gledat. Ampak tle je še enih šest vzporednih zgodb, ki na čist zabaven način govorijo o smislu in nesmislih mode.
Ne vem, možno da mi je bil film toliko bolj všeč zaradi krivično nizke ocene na imdb-ju (4,9), sama bi mu dala 8 :cool: .
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 06. Feb. 2011 23:57

Torej, dons sm spet pogledala Bonnie & Clyde, pa itak nimam nč druzga za rečt kot: KLASIKA, 10/10.
me pa bolj razžalosti dejstvo, da bodo letos nardil remake in bo bonnie igrala hillary duff. je res da je vizualno podobna faye [bonnie iz leta 1967], AMPAK NE MORŠ NA TAK NAČIN UNIČT KLASIKE! >.<
u just kill me.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Feb. 2011 18:50

http://www.imdb.com/title/tt1017451/

http://www.youtube.com/watch?v=uHpEJ749TRM

THE RUNAWAYS

16-letna Joan Jett, hoče postati rock zvezda, z menedžerjem ustanovita žensko rock skupino The Runaways- in rock se je za vedno spremenil......

Moje mnenje: Film je dobra biografija skupine Runaways, ki so res vplivale na celotno glasbo in pretresle temelje s tem, ko so pokazale da znajo ženske vihteti kitare, in imajo lahko pokvarjena besedila- zatorej je to zelo ženski film (zelo feminističen). Kristen Stewart, je res kopija Joan Jett (sploh ko ima tiste obrvi), ampak še vedno trpi za sindromom, ki ga ponavlja v vseh filmih-ko gleda v tla ko govori, potem pa počasi izpod čela gleda. Dakotta Fanning, itak ni kritike-punca obvlada, ona bo nekoč največja igralka, v filmu je krhka, sexapilna, arogantna....Neverjetno.

Torej dober film, odlična glasba, lezbo scene (jej-something for me), pa še rocknroll življenje pokaže.

Ocena : 7 (Kristen naj gleda več v kamero pa bo višja)

Aja punce ki ne poznate The Runaways ali pa Joan Jett (solo potem), si resno stegnite musiko, ker je to res dobra glasba-to morate ženske poslušat ,ne pa tistga pop šita.

http://www.youtube.com/watch?v=pMDn6V7ZLhE

http://www.youtube.com/watch?v=hdhonK8NMm8
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 07. Feb. 2011 19:19

Black Death - srednjeveški misterij postavljen v čas druge pandemije bubonske kuge in inkvizicije; pustolovska odiseja, ki se dotika drame in skrivnostnega. Všečna, dobro sledljiva zgodba, dobro dodelani liki brez generičnega kongomerata (heroj + comic sidekick + stari modrec itd....), z dokaj nepredvljidljivimi preobrati. Všečnih tudi nekaj eksplicitnih rahlo krvavih scen. Sean Bean je odličen za fantazijske in srednjeveške vloge. 7/10

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov