Kritike filmov! 2#
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
The Switch: Dodaten komentar nepotreben
Les yeux sans visage (1960) - grozljivo, srhljivo in temacno. Super film, priporocam (ni klasicna grozljivka, mogoce bolj triler - se vedno grozen, na drugacen in boljsi nacin kot serija The Saw - kar se zdaj pojmuje kot "horror movie"). Zdravnik, ki se odloci hcerki "pomagati" s transplantacijo obraza - za to pa seveda rabi drug obraz ... 9/10
Les yeux sans visage (1960) - grozljivo, srhljivo in temacno. Super film, priporocam (ni klasicna grozljivka, mogoce bolj triler - se vedno grozen, na drugacen in boljsi nacin kot serija The Saw - kar se zdaj pojmuje kot "horror movie"). Zdravnik, ki se odloci hcerki "pomagati" s transplantacijo obraza - za to pa seveda rabi drug obraz ... 9/10
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
kepka - Cosmofrik
Kle se jaz skoraj sama s sabo menim A nobena ne gleda kakih kul filmov, da bi jih priporocila tukaj?
I love you again (1940) - simpaticna romanticna komedija, naivna kot vecina teh starejsih, ampak sploh ne tako nadlezna, kot so moderne (npr. The Switch - fuj). Priporocam, ogled v dvoje, popkorn in ta film
I love you again (1940) - simpaticna romanticna komedija, naivna kot vecina teh starejsih, ampak sploh ne tako nadlezna, kot so moderne (npr. The Switch - fuj). Priporocam, ogled v dvoje, popkorn in ta film
-
kepka - Cosmofrik
Hvala, samo sem razen treh vidla ze vse nastete filme Pa teh list je kakor hoces na netu, ampak je fino prebrat se kako kritiko cist neodvisno in neprofesionalno od Cosmo forumasic
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Social Network - zgodba o newage uspehu, rojstvu Facebooka. Zelo realno prikazana zgodba, tudi čez igralsko zasedbo nimam pripomb. Celo Timberlake je presenetil v igralskih vodah, čeprav od njega nisem dosti pričakovala. Film, ki te pusti v razmišljanju še nekaj časa. 8/10
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
http://www.imdb.com/title/tt1020938/
http://www.youtube.com/watch?v=1vupEpNjCuY
"Dokumentarec" o dojenčkih. Kako so rasli in se razvijali 4 dojenčki na 4 koncih sveta. Lušno za pogledat, če imaš rad dojenčke.
"Dokumentarec" o dojenčkih. Kako so rasli in se razvijali 4 dojenčki na 4 koncih sveta. Lušno za pogledat, če imaš rad dojenčke.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Da ne bo kepka samevala tle, se še jz pridružujem mal...
Stranger than fiction (2006) (tudi že omenjen v tej temi), z rahlo nenavadnim konceptom, ampak zelo všečno.
Sicer Willa Ferrella ne poznam v drugih vlogah, bojda igra v večinoma "butastih komedijah", ampak tu je bil dober; Emma Thompson je pa sploh dobra ("I don't need nicotine patches, I smoke cigarettes!" )!
Accepted (2006), tip po zaključeni srednji šoli ni sprejet na noben faks, pa si zmisli svojega, heh, "cheap laughs", ampak simpatično. Justin Long v glavni vlogi.
Stranger than fiction (2006) (tudi že omenjen v tej temi), z rahlo nenavadnim konceptom, ampak zelo všečno.
Sicer Willa Ferrella ne poznam v drugih vlogah, bojda igra v večinoma "butastih komedijah", ampak tu je bil dober; Emma Thompson je pa sploh dobra ("I don't need nicotine patches, I smoke cigarettes!" )!
Accepted (2006), tip po zaključeni srednji šoli ni sprejet na noben faks, pa si zmisli svojega, heh, "cheap laughs", ampak simpatično. Justin Long v glavni vlogi.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Ondine
Nekaj za ljubiteljice Colina Farrela
Zgodba postavljena na Irsko, začinjena z malo mitologije, ljubezni, socialnih problemov.
Še ena izmed romantičnih komedij, ki je mene osebno pustila hladno, verjamem pa, da bo navdušila predvsem žensko populacijo daleč naokoli.
Na račun napol golih prizorov čisto mične blondinke, se ne bo posebno pritoževal tudi vaš dečko, če ga zvlečete s sabo v kino (čeprav so trdi nipli in drugi inserti gole kože v tem filmu samo in izključno s tem namenom, da si tudi kak tip pogleda ta film)
Torej, če so vam všeč zadeve tipa Leap year, Notebook in PS I love you, bo to ziher nekaj za vas.
Nekaj za ljubiteljice Colina Farrela
Zgodba postavljena na Irsko, začinjena z malo mitologije, ljubezni, socialnih problemov.
Še ena izmed romantičnih komedij, ki je mene osebno pustila hladno, verjamem pa, da bo navdušila predvsem žensko populacijo daleč naokoli.
Na račun napol golih prizorov čisto mične blondinke, se ne bo posebno pritoževal tudi vaš dečko, če ga zvlečete s sabo v kino (čeprav so trdi nipli in drugi inserti gole kože v tem filmu samo in izključno s tem namenom, da si tudi kak tip pogleda ta film)
Torej, če so vam všeč zadeve tipa Leap year, Notebook in PS I love you, bo to ziher nekaj za vas.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Harry Potter 100000...
Preveč razvlečen, premalo dogajanja, premalo intenziven, preveč počasnih scen, preveč dolgočasen..drgač pa vredu no.
Preveč razvlečen, premalo dogajanja, premalo intenziven, preveč počasnih scen, preveč dolgočasen..drgač pa vredu no.
It was forever..but it didnt last long..
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
* Love and Other Disasters
* Kate & Leopold
Oba filma sta mi bila kar všeč.
Oba sta lahkotni romantični komediji, pri kateri že v naprej veš kaj se bo zgodilo. Pa sta vseeno prav vreud za preganjanje dolgčasa.
V Love and other disasters ima glavna igralka tako dober stil
Meni je vedno čudovito oblečena
* Kate & Leopold
Oba filma sta mi bila kar všeč.
Oba sta lahkotni romantični komediji, pri kateri že v naprej veš kaj se bo zgodilo. Pa sta vseeno prav vreud za preganjanje dolgčasa.
V Love and other disasters ima glavna igralka tako dober stil
Meni je vedno čudovito oblečena
Don't worry, be happy!!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
The American- Gorge Clooney v glavni vlogi, in sicer kot plačanec al nekaj takega. V filmu je premalo dogajanja- več kot polovica filma prikazuje, kako se George sprehaja po italijanskem mestu. Dolgčas. Pričakovala sem malo več akcije, ampak je žal nisem dočakala.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
ninc napisal/-a:http://www.imdb.com/title/tt1020938/
men pa tale dokumentarec ni bil všeč, ker prikazuje samo posnetke, nima nobene "dodane vrednosti". manjka mi kakšna primerjava v razvoju teh dojenčkov, pa kakšna razlaga zakaj je tako...je pa kar zanimivo za pogledat.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
kepka - Cosmofrik
Easy A - Dobro sem se nasmejala in film priporocam, ceprav gre skoraj za klisejsko teenagersko komedijo! Igralska zasedba preprica, Emma Stone je super, celo Amanda Bynes ima netipicno vlogo v kateri se dobr znajde. Pa Patricia Clarkson in Stanley Tucci -
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Exit Through The Gift Shop (2010)
Briljantno.... Film je ena sama parodija, Mr Brainwash je prekleto smešen, Banksy se tud izkaže kot čist prizemljen človek, ohhhh js bi se z njim poročila . + soundtrack je odličen.
Briljantno.... Film je ena sama parodija, Mr Brainwash je prekleto smešen, Banksy se tud izkaže kot čist prizemljen človek, ohhhh js bi se z njim poročila . + soundtrack je odličen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov