Kritike filmov! 2#
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Step Up 3D
Film sem si šla ogledat, ker obožujem ples in ker je bil eden izmed producentov Adam Shankman (sodnik na sytycd us) + noter igra/pleše Twitch, pokaže tudi Legacy in še koga znanega za tiste, ki spremljate sytycd. Film ima malo zgodbo, ampak veliko odličnih plesnih točk. S fantom sva bila oba navdušena, tako da 10/10 zame, ker je res nekaj kar sem dolgo čakala in me kljub temu ni razočaralo. Še enkrat si ga grem ziher pogledat
Film sem si šla ogledat, ker obožujem ples in ker je bil eden izmed producentov Adam Shankman (sodnik na sytycd us) + noter igra/pleše Twitch, pokaže tudi Legacy in še koga znanega za tiste, ki spremljate sytycd. Film ima malo zgodbo, ampak veliko odličnih plesnih točk. S fantom sva bila oba navdušena, tako da 10/10 zame, ker je res nekaj kar sem dolgo čakala in me kljub temu ni razočaralo. Še enkrat si ga grem ziher pogledat
A goal without a plan is just a wish.
-
Larchiiie - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2009
Date Night
Pogledala pred 14 dnevi. Po dooolgem času res en film ob katerem se nasmejiš do solz. Priporočam ful. V glavnih vlogah igrata Tina Fey & Steve Carell od bolj znanih pa igra tudi Mark Wahlberg. Scene so super in bi rekla, da je to čista akcijska komedija ampak res vredna ogleda. Ko bom imela čas si ga bom zagotovo še enkrat pogledla. 10/10
Pogledala pred 14 dnevi. Po dooolgem času res en film ob katerem se nasmejiš do solz. Priporočam ful. V glavnih vlogah igrata Tina Fey & Steve Carell od bolj znanih pa igra tudi Mark Wahlberg. Scene so super in bi rekla, da je to čista akcijska komedija ampak res vredna ogleda. Ko bom imela čas si ga bom zagotovo še enkrat pogledla. 10/10
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Camp rock 2
glede na to, da mi je bil prvi del zelo všeč me je drugi kar razočaral. Motilo me je, ker je bil malo preveč podoben muzukalu. Pa tudi zgodba ni bila ravno vrhunska no. ampak vseeno kar vredu za pogledat, čeprav je bil meni prvi del dosti boljši.
Kot noč in dan
Zgodba sama se mi je zdela dost vredu in s tem tudi film. Sicer mi je šlo naživce (kot v večini akcij) kako vsi streljajo vanj, a ga nihče ne zadane, in podobne stvari
Ampak vseeno kar ok za pogledat. Sm mogoče celo pričakovala malo slabše.
glede na to, da mi je bil prvi del zelo všeč me je drugi kar razočaral. Motilo me je, ker je bil malo preveč podoben muzukalu. Pa tudi zgodba ni bila ravno vrhunska no. ampak vseeno kar vredu za pogledat, čeprav je bil meni prvi del dosti boljši.
Kot noč in dan
Zgodba sama se mi je zdela dost vredu in s tem tudi film. Sicer mi je šlo naživce (kot v večini akcij) kako vsi streljajo vanj, a ga nihče ne zadane, in podobne stvari
Ampak vseeno kar ok za pogledat. Sm mogoče celo pričakovala malo slabše.
Don't worry, be happy!!
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Gremo mi po svoje - glede na to, da gre za slovenski in se mladinski film sem bla rs prijetno presenecena, super je posnet, zabavno je-dobri dialogi, zgodbe je ravno dovolj, da ni dolgcas, igra je ok (no eni tamali ne znajo ravno igrat, ampak pricakovanja so bila mnogo nizja). Film priporocam Domnevam, da bo dobil nagrado obcinstva na FSF.
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=DA8MVoqBfKs
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=DA8MVoqBfKs
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Sej niso samo italijanski filmi, so filmi, ki črpajo snov iz italijanske književnosti.
Konformist je baje kul in Pasolinijev Dekameron je ziher vreden ogleda
Konformist je baje kul in Pasolinijev Dekameron je ziher vreden ogleda
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Mislm da to ne spada v kritike filmov
Drugače pa
Shawshank redemption
Niti pod razno najboljši film ever Mislm sej je kul in vse, dober film, lep razplet, ampak mislim da si priznanje bolj zasluži Stephen King s še eno originalno idejo.
8.5/10
-
kepka - Cosmofrik
Born yesterday - ceprav Judy Holliday ne maram kej prevec, je tukaj super - film je simpaticen, se vreco popkorna zraven, pa je super vecer s kolegicami zagotovlen Zgodba ima za razliko od modernejsih romanticnih komedij vec globine, karakterji pa tudi. Priporocam.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tudi jaz končno pogledala film The Shawshank redemption(se mi zdi, da je še ena pisala na prejšnji strani..) in menim, da pač..Hja, ni najboljši film ever. Je pa izjemno dober film, ki mu nekako ne moreš oporekati skoraj na nobenem koncu..ne moreš kritizirati ne zgodbe, ne igre, ne posamičnih "sfaljenih" scen, snemanja..Vse je pač dobro. In zato ima povprečno oceno 9.2 ker mu pač nižje ne moreš dati. Tako mu dam tud jaz 10/10 ampak, ne kot oceno najboljšega filma ever.
It was forever..but it didnt last long..
-
kepka - Cosmofrik
Raising Cain - kul reziser (De Palma)in glavni igralec (Lithgow), ampak film je pa zanic. Od zacetka se gre, pol pa je prevec za lase privleceno, da ni ne grozljivo, ne srhljivo ne smesno. Samo za ljubitelje zanra ali pa ce res ni boljsega filma na TVju.
-
JustThatGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Koper
Chatroom -ne razumem zakaj ima tako slabo oceno na IMDb-ju.Meni osebno je bil super.Dobro,ni ravno film leta ampak je precej dober.Sem pričakovala precej in to tudi dobila glede na to da je režiser režiral Krog.Zgodba je bila odlična,nekaj novega,igralci prav tako ok.Ugl.,dober film.
-
kepka - Cosmofrik
Summer055 napisal/-a:Socialno omrežje - film, ki govori o nastanku facebooka.
Meni se je film zdel res super in vreden ogleda. tako da ga priporočam
Ja, je kar zanimiv - se posebno ker je tezko po taki predlogi naresti gledljiv film. Ne vem, koliko je "po resnicnih dogodkih" posnet, ampak gledalcu je zgodba predstavljena zelo verjetno. Priporocam, ni pa nek presezek (knjige pa nisem brala). Ocena na IMDB (http://www.imdb.com/title/tt1285016/) se mi zdi mal pretirana.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov