Kritike filmov! 2#
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Complicated
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2009
Okej ljudje včeraj sem gledala film Corellijeva Mandolina kjer nastopata Penelope Cruz in Nicolas Cage in pri prizoru seksa, ko jo je Cage slekel je imela pod pajsko dlake. Ženska je bla dobesedno čupava. Temu sem se potem smejala še pol ure.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Sex and the city 2
maš kul romantične komedije.
maš povprečne romantične komedije.
maš brezvezne romantične komedije za zaspat.
pol maš podn.
in pol še sex and the city 2.
maš kul romantične komedije.
maš povprečne romantične komedije.
maš brezvezne romantične komedije za zaspat.
pol maš podn.
in pol še sex and the city 2.
- Complicated
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2009
sončk napisal/-a:Če se ne motim se film dogaja med drugo svetovno vojno, takrat so ženske pač imele dlake pod pazduho. Ne vem kaj je tako smešnega na tem (razen če maš trinajst let?)?
Ja ziher. Igralke, ki nastopajo v filmih, ki se dogajajo v srednjem veku oz. v rimskih in grških časih nimajo dlak pod pazduho in potem se najde ena Penelope v filmu, ki se dogaja med drugo svetovno vojno vsa čupava. Ljudje so se takrat tudi brili. Ne vem zakaj bi blo to tolk čudnega, ker se kao dogaja med drugo svetovno vojno. Sej je bla vojna, sej je blo trpljenje, sam sori takrat pa ljudje niso bli na stopnji neandartaleca. In ne nimam trinajst let.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ah kje. poglej si kak film iz 80ih. vse so kosmate ko severni medvedi.
britje je postalo popularno šele zelo pozno.
back on topic!
britje je postalo popularno šele zelo pozno.
back on topic!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ na zadnjih par postov..
Em. Pred kratkim sem gledala Vicky Cristina Barcelona..nimam velik pripomb, simpatično, ampak - Scarlett mi je bla pa obupna. Vem, vloga pač, ampak zdej se mi kar ona cela taka smotana zdi.
Em. Pred kratkim sem gledala Vicky Cristina Barcelona..nimam velik pripomb, simpatično, ampak - Scarlett mi je bla pa obupna. Vem, vloga pač, ampak zdej se mi kar ona cela taka smotana zdi.
- femme.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2010
Splice-Hibrid - Ta film bi kar uvrstila med boljše filme saj je njegova izvirnost in originalnost res nadvušujoča!Mogoče me je zmotilo le to, da naj bi bil film grozljivka ampak v filmu ni bilo dejansko skoraj nič groznega.Konec je zelo presenetljiv, film pa dokaj bolan - a vreden ogleda.
Sicer pa Izvor najboljši film ever!
Sicer pa Izvor najboljši film ever!
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
JustThatGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Koper
The wackness Meni je bil ta film super,po dolgem času nek tak odtrgan film.Čeprau je bil na trenutke precej depresiven,da sm bla še js slabe volje,se ga je splačalo gledat.In smešen je tudi,na tak nevsiljiv način.Devetdeseta leta v New Yorku.Zakon. 8/10
-
purple_rain - Cosmopsiho
V sklopu prireditve filmobus (filmi [narejeni po knjižnih predlogah] na odprtem, ful luštno), v organizaciji MKLJ sem si včeri ogledala film Zlo (2003) - men pretresljiva zgodba o soočanju mladih fantov z ustrahovanjem/nasiljem v šoli in vklapljanjem v novo družbo. Lepo prikazano.
O zasedbi pa samo: hot in hot! (čeprav drugi ima mal hecno, nerdy vlogo, je v 7 letih od filma lepo "zacvetel" )
Aha. Ondskan je super hot film!
O zasedbi pa samo: hot in hot! (čeprav drugi ima mal hecno, nerdy vlogo, je v 7 letih od filma lepo "zacvetel" )
Aha. Ondskan je super hot film!
- lumus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2010
Roberta R. napisal/-a:femme. napisal/-a:Sicer pa Izvor najboljši film ever!
Resno? Meni pa ni bil pretirano všeč..
Se strinjam, tudi meni ni bil pretirano všeč..vse skupaj je že malo predolgo trajalo..za moj okus. (8/10)
Drugače pa sem nazadnje v kinu gledla Salt..In morem priznat, da sem bila kar malo razočarana.. Nevem,nekak sem pričakovala več kot samo navadno akcijo. Mogoče že zaradi same igralske zasedbe:) (6,5/10)
-
purple_rain - Cosmopsiho
Fanboys - men je bil dejansko "wiiiiii, srčkano"! Ful zabavno!
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Salt: totalno razocaranje. Zgodba je tako banalna, da je ne morjo resit niti dokaj OK igra niti super posnete akcijske scene. Film se jemlje prevec resno (v Knight and day na primer gledalca ne zmoti dejstvo, da je pol scen nemogocih, ker je pac tak, haha akcijski film) in po prve pol ure se samo se sprasujes wtf, po prvi uri pa se lahko samo se smejes "razpletu". Odsvetujem - 4/10.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov