Kritike filmov! 2#

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 03. Avg. 2010 22:49

js nimam nič proti malo bolj 'artiš' filmom, samo ta je res krrrrrr neki.

zeh.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 04. Avg. 2010 15:38

Knight and day - spodobno poletno akcijsko razvedrilo - ne pricakujte zgodbe ali pa akcije, ki uposteva zakone fizke. Pricakovala sem (pod)povprecen film in bila presenecena, ko sem se vecino casa zabavala :D Priporocam, ce ste Inception ze gledal in bi sli v kino gledat zabavno razvedrilo. 6/10 (film se ne dela, da je nekaj kar ni)
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
JustThatGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a JustThatGirl » 05. Avg. 2010 20:47

Get him to the greek Po poplavi površinskih komedij kot so bile Lovec na glave,Morilci in Seks v mestu 2 je bil ta božji dar :D
Resno,končno komedija pri kateri si lahko nasmeješ! Ok,ne rečem zdej da je nek presežek ampak je pa vredno ogleda,ker je res zabavno :razz:
9/10 :cool:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 06. Avg. 2010 10:14

Summer055 napisal/-a:pogledala The last song in mi je bil kar lep (če odštejem antipatično Miley in meni ne dosti bolj simpatičnega tistega fanta, ki je igral Willa)
Je pa knjiga stokrat boljša (+ zelo drugačna glede na film)

Js sm se pa cel čas slinla ob pogledu na Willa. :D :scherzkeks:
Drugače pa film - nič posebnega, pričakovala sm več glede na to da se gre za knjigo od Sparksa.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Avg. 2010 12:19

KickAss! :D Zelo, zelo všečen film z zelo meni ljubo tematiko o super junakih, igrajo tud zelo simpatični igralci..taka sveža komedija/akcija o fantu, ki se odloči postati super junak in se spravi nad zločince :) 9/10
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Avg. 2010 19:55

^^men je pa žal, da sem samo preletela IMDB stran in ne zraven še pogledala žanrov :freak: .. sprva se mi je zdel "vauu, kok kul, to bo pa še zabavno!", od nekje 40. minute naprej sem bla pa :tot: (čeprov, valda, ima film vmes tud dobre momente).
Mogoče sem sam tolk občutljiva.. :D
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 10. Avg. 2010 9:45

bom kr tukej ,ce ne pa prestavte post v drugo temo ..... in sicer vcerej sem na kanala a gledala film girl, interrupted (nas prevod nore in svoobdne), pa sem ene 20min prd koncem zaspala. al je katera gledala ta film + ce mi lahko prosim pove, kako se konca. da ga potem lahko ocenim :)

nazadnje sem videla tisto, ko suzana odhaja iz norisnice - ko pac se dogovarjajo, kdaj bo sla pa te fore
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 12. Avg. 2010 15:57

The Expendables: :lach: Ce so "tapravi" akcijski filmi iz 1980 - 1990 - leteca trupla, razstreljeni helikopterji in vse ostale fizikalnim zakonom kljubujoce zadeve - vasa stvar, potem tega ne smete zamudit. Sem se ful zabavala, 7/10 :D

Ce pa greste gledat dobr film, ker ma dovolj dobre ocene, zelo odsvetujem - realna ocena filma (z zgodbo, karakterji itd. je nekje pri 4) :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Avg. 2010 0:37

Končno mi je uspelo prilest na Film pod zvezdami in res toplo priporočam ogled kake projekcije. Ambient je fantastičen! Vstopnice je dobro kupit že malo prej, da zadeva ni razprodana.

Zresni se

je več kot spodobno večerno razvedrilo, ki te z obilico črnega humorja in banalnih dialogov res nasmeje.
Življenjski problemi po Židovsko :D
_taychi_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a _taychi_ » 13. Avg. 2010 7:19

Tudi sama sem bila "pod zvezdami" in je res čist drug občutek, kot pa v kinodvoranah.
Uporabniški avatar
creative PERSON**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2009
Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom

Neprebrana objavaNapisal/-a creative PERSON** » 15. Avg. 2010 0:14

the karate kid

Čudovit film o prepletu 2 resničnostnih zgodb, ki ju poveže kung fu. Lahko bi se kr reklo da je ceu film ena velika oda kung fu-ju, sej nazorno prikazuje čudovitost in miselnost te borilne veščine, za katero velja da jo upravlja naša notranja energija.

Film je doug 2 ure, ampak tt če bi biu doug 5 ur se ga nebi mogla naveličat sej je enostavno :yau: :respekt:. zasvoji te. definitivno je postal eden mojih najljubših filmov, če ne clo fav. film.

10/10
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
Uporabniški avatar
MissBananca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBananca » 15. Avg. 2010 11:53

The A-Team . Akcijski film, ki ni samo za fante ;) Res zakon film....zame 8/10.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 15. Avg. 2010 19:13

Nine (Devet) (mjuzikl)

Izjemni režiser Guido se pripravlja na začetek produkcije svojega težko pričakovanega devetega celovečerca, Italija. Nenadoma izgubi nadzor tako nad svojim poslovnim kot tudi ljubezenskim življenjem. Obkrožen z osupljivimi ženskami – zapeljivo ljubimko Carlo, zvesto ženo Luiso, igralsko muzo Claudio, kostumografinjo in zaupnico Lilli, spogledljivo novinarko, prostitutko iz njegovega otroštva in mamo – išče navdih in rešitev iz brezna, v katerega se pogreza. Njegova poželenja, spomini in sanje se zlivajo v dinamično, razsežno glasbeno domišljijo. (Vir: Kolosej)

Nisem ljubiteljica mjuziklov, je pa fajn film za popestritev večera. Igra kar nekaj znanih igralk: Nicole Kidman, Penelope Cruz, Kate Hudson, Fergie, Sophia Loren... itd.

Ocena 6,5/10 :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 16. Avg. 2010 12:37

floribunda napisal/-a:Končno mi je uspelo prilest na Film pod zvezdami in res toplo priporočam ogled kake projekcije. Ambient je fantastičen! Vstopnice je dobro kupit že malo prej, da zadeva ni razprodana.

Ja res je, tudi jaz priporocam, simpaticno je.

Inception - film, ki navdusuje gledalce po vsem svetu (3. na IMDB?!) - se celo na Cosmo forumu :D Film je res dober, par manjsih kiksov v zgodbi, ki te zmotijo med gledanjem, sicer nimam pripomb - super igra, genjalna režija, slika (pasa za oci) - 8/10. Mislim pa, da ga vsi tako hvalijo in dol padajo predvsem zato, ker je eden redkih malo boljsih filmov v zadnjem cajtu. In pa ni mi cisto jasno, kje vsi vidijo nek "mind fuck" in "film te cist zjebe" - ker se meni to sploh ni zdelo (ni nekih vecjih presenecenj ali plot twistov - s tem, da moram poudarit, da sem za film vidla le en trailer in nisem vedela, kaj pricakujem). Morda zato ne dam visje ocene.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Avg. 2010 21:21

Zadnje čase gledani (pomanjkanje nadaljevank :lach: ):

Once 7.5/10
Lušten film, postavljen na Irsko. Super glasba in igralca res dobro odigrata svoji vlogi. Precej netipičen film.

Inception 8/10
Definitivno eden najboljših filmov zadnje čase. Zelo možen kandidat za obilico Oskarjev. Vreden ogleda, pa tudi js ne vem kje vsi najdejo ta "mind fuck". Leonardo se izkaže, Marion super paše ta vloga, Ellen preseneča (si jo nisem predstavljala v takem filmu).

The Last Song 2/10
Mislim da se sploh ne da opisati z besedami, kako mi je Miley antipatična (in grda, pa redko to rečem za koga). Če bi bila vloga glavne igralke dodeljena drugi, bi film prilezel na 4, kaj več pa ne.

Killers 5/10
Ashton in Katherine. Simpatičen, gledljiv film, čeprav med igralcema ni nobene kemije.

Leap Year 4/10
Bila sem precej razočarana nad filmov, ker mi je bil trailer precej simpatičen. Nasmejala sem se enkrat in to je bilo to.

Remember me 8/10
Žal sem že vedela konec in si s tem precej pokvarila celoten film, ampak mi je bil vseeno zelo všeč. Roberta je zanimivo videti v drugi vlogi kot smo ga navajeni v Somraku.

Date Night 5/10
Kar solidna komedija + Tina mi je itak precej simpatična. Romantični večer, ki se spremeni v akcijo :-)

The Back-up Plan 1/10
Meni totalno beden film. Jennifer ne zna igrat (morala bi ostat pri petju, ali pa še to ne :D). Še kar ne verjamem, da mi uspelo celotnega pogledat.

Get him to Greek 6/10
Sproščena komedija. Kul igralska zasedba z odtrganimi forami :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov