Kritike filmov! 2#
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Larchiiie - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2009
Remember me
Mal drugačna romantična drama, ki nima srečnega konca kot ga imajo ponavadi vse. Sicer mi je 2 uri filma v kinu minilo zlo hitro se mi zdi zgodba včasih mal preveč podrobna in nerazumljiva. Konec zlo žalosten vendar čist brezveze na celotno zgodbo in zgleda kt, da so ugotovil, da je film preveč enak in srečen in so zato tak konec dali.
Sicer vredu film a ga ne bi še enkrat šla gledat. 7/10
Mal drugačna romantična drama, ki nima srečnega konca kot ga imajo ponavadi vse. Sicer mi je 2 uri filma v kinu minilo zlo hitro se mi zdi zgodba včasih mal preveč podrobna in nerazumljiva. Konec zlo žalosten vendar čist brezveze na celotno zgodbo in zgleda kt, da so ugotovil, da je film preveč enak in srečen in so zato tak konec dali.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Pandorum - znanstvena fantastika, z veliko obetajoco zgodbo. Skozi film vse skupaj zvodeni, (spoiler) tiste kreature / zombiji, ki to niso so cist za brezveze v filmu, konec je precej za lase privlecen. Ampak spodobno razvedrilo, sploh za nek nov (2009) film tega zanra z nekaj dobrimi zasuki zgodbe, ce mate rade sci fi Ne pa pricakovat neke grozljivke, ker to sploh ni (ceprav pise, da je). 6/10
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Larchiiie napisal/-a:Remember me
Se ne bi mogla bl strinjat. Zelo vsecen film, ampak konec pa sploh ne pase zraven, kt da bi ga iz nek drgje potegnl...tak ameriski
Live. Love. Surf.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Iron Man 2 - spet eden od obveznih ogledov v kinu ASAP, glede na mojo navdušenost nad filmskimi predelavami Marvelovih stripov (pa pustimo daj neuspelega Spidermana 3) in prvim delom filma. Vsekakor dobro nadaljevanje, kako se bo zgodba pisala, pa je bilo jasno še ob koncu prvega dela ko se Tony Stark ni držal kartic in je jasno in glasno dal vedeti, da on je Iron Man. V drugem delu ima Iron Man skorajda rockstar vlogo, seveda pa tudi nove nasprotnike. Robert Downey Jr. je spet več kot odličen v vlogi Tonyja Starka (Iron Man bi bržkone izgubil ves čar, če bi v njegov oklep stopil kdorkoli drug, ker je Downey naravnost rojen za igranje te vloge), na nasprotnem polu pa spet več kot sijajen Mickey Rourke, kot njegov enemy #1. Več akcije kot v prvem delu, ampak ima svoj edge in ne gre za Michael Bay-evsko serijo eksplozij, malo bolj mlačna in že večkrat videna zgodba, zelo zelo živceparajoč lik Hammerja, ampak kot rečeno: Tony Stark reši vse luknje filma. 8/10
Še en spojler: Samuel L. Jackson proti pričakovanjem niti enkrat ne reče ''motherfu*er!''
Še en spojler: Samuel L. Jackson proti pričakovanjem niti enkrat ne reče ''motherfu*er!''
-
kepka - Cosmofrik
Tearjerker napisal/-a:Iron Man 2 - spet eden od obveznih ogledov v kinu ASAP, glede na mojo navdušenost nad filmskimi predelavami Marvelovih stripov (pa pustimo daj neuspelega Spidermana 3) in prvim delom filma. Vsekakor dobro nadaljevanje, kako se bo zgodba pisala, pa je bilo jasno še ob koncu prvega dela ko se Tony Stark ni držal kartic in je jasno in glasno dal vedeti, da on je Iron Man. V drugem delu ima Iron Man skorajda rockstar vlogo, seveda pa tudi nove nasprotnike. Robert Downey Jr. je spet več kot odličen v vlogi Tonyja Starka (Iron Man bi bržkone izgubil ves čar, če bi v njegov oklep stopil kdorkoli drug, ker je Downey naravnost rojen za igranje te vloge), na nasprotnem polu pa spet več kot sijajen Mickey Rourke, kot njegov enemy #1. Več akcije kot v prvem delu, ampak ima svoj edge in ne gre za Michael Bay-evsko serijo eksplozij, malo bolj mlačna in že večkrat videna zgodba, zelo zelo živceparajoč lik Hammerja, ampak kot rečeno: Tony Stark reši vse luknje filma. 8/10
Se strinjam s to oceno jaz bi dala sicer mogoce 7.5/10 Sem se kar dobro zabavala in film je to, kar obljublja da bo - zabava z veliko akcije, dobro igralsko zasedbo, nevsiljivimi ha ha elementi in zgodbo, ki te pritegne a jo pozabis ze naslednji dan.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Par filmov v zadnjem času:
Dear John 2/10
Eden slabših filmov po mojem okusu. Ne dvomim pa, da bo marsikateri romantični dušici všeč. Tipično- John in Savannah se zaljubita, seveda se zalomi, tipična in pričakovana zgodba. Upam da je vsaj knjiga kaj boljša, ker tale film res ni nič posebnega in sem skoraj zaspala zdraven. Channing Tatum po mojem okusu sploh ne zna igrat, medtem ko mi je Amanda vsaj simpatična
The Bounty Hunter 3/10
Jou, kak sem več pričakovala/upala od tega filma in sem bila blazno razočarana. Sta mi pa Gerard in Jennifer še vedno oba simpatična in hot, ampak film je pa podpovprečen. Trailer pokaže praktično vse. Škoda.
How to Train Your Dragon & Cloudy with a Chance of Meatballs & Up
Tri zelo simpatične risanke, ki so vse vredne ogleda. Bi vsem dala precej visoko oceno (ene 7 )
Se strinjam Pa pogrešala sem več "dogajanja" med bogovi, ker sem bila tud js kot otrok obsedena z prebiranjem grške mitologije. Sem pa mislna, da bo film slabši kot je potem dejansko bil (gledala na fantovo željo, sama ga verjetno sploh nebi) in me je malce pozitivno presenetil.
Dear John 2/10
Eden slabših filmov po mojem okusu. Ne dvomim pa, da bo marsikateri romantični dušici všeč. Tipično- John in Savannah se zaljubita, seveda se zalomi, tipična in pričakovana zgodba. Upam da je vsaj knjiga kaj boljša, ker tale film res ni nič posebnega in sem skoraj zaspala zdraven. Channing Tatum po mojem okusu sploh ne zna igrat, medtem ko mi je Amanda vsaj simpatična
The Bounty Hunter 3/10
Jou, kak sem več pričakovala/upala od tega filma in sem bila blazno razočarana. Sta mi pa Gerard in Jennifer še vedno oba simpatična in hot, ampak film je pa podpovprečen. Trailer pokaže praktično vse. Škoda.
How to Train Your Dragon & Cloudy with a Chance of Meatballs & Up
Tri zelo simpatične risanke, ki so vse vredne ogleda. Bi vsem dala precej visoko oceno (ene 7 )
Tearjerker napisal/-a:Clash of The Titans je bil zame obvezen obisk v kinu. Prvič, ker sem kot froc oboževala grške mite in legende in drugič - Liam Neeson. Film ni nič nadpovprečnega, odvija in razvija se za odtenek prehitro in glede na to, da je bila 3D tehnika narejena, ko je bil film že posnet, se mi je zdelo čisto enako, če bi film gledala 2D. Mene navdušuje predvsem zaradi zgodbe (čeprav variira od originalnega mita, je pa do potankosti ista, kot v originalu), velika plusa sta seveda odlična Liam Neeson in Ralph Finnes, ostalo bolj kot ne v povprečju. 7/10
Se strinjam Pa pogrešala sem več "dogajanja" med bogovi, ker sem bila tud js kot otrok obsedena z prebiranjem grške mitologije. Sem pa mislna, da bo film slabši kot je potem dejansko bil (gledala na fantovo željo, sama ga verjetno sploh nebi) in me je malce pozitivno presenetil.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kepka - Cosmofrik
*mala* - super si zapisala, se strinjam! Jaz bi sicer dala Bounty Hunterju se nizjo oceno kot filmu Dear John (ki je, se strinjam, tudi beden), ker je pa TAKO zanic, da ... nimam besed. In pa Clash of the Titans me je razocaral, brezvezen film, z grsko mitologijo ima lih toliko skupnega kot Pepelka. Ripoff. Ga ne bi priporocala - razen ce ste hude ljubiteljce akcijskih scen, med temi scenami je pa cas za pogovor o novem laku za nohte.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Moram še oment da mi je v Clash of the Titans bla Io tak luštna, da nisem mogla nehat strmet vanjo (veliko bolj luštna kot je Gemma kadarkoli zgledala). Pa vlogi Zeusa in Hada sta bili super dodeljeni. Čeprov ne morem mimo, da bi rada vsaj taglavnih 12 bogov vidla, da spregovorijo kako besedo
Pa vidim, da moram Iron Man 2 gledat glede na komentarje.
+
Veronika Decides to Die 5/10
Mene film ni navdušil. Mogoče bi morala knjigo prebrat. Na trenutke se mi je film precej vlekel in se mi ni zdel nič posebnega. Zgodba me ni prepričala, čeprav je "Buffy" čist solidna v tej vlogi.
Pa vidim, da moram Iron Man 2 gledat glede na komentarje.
+
Veronika Decides to Die 5/10
Mene film ni navdušil. Mogoče bi morala knjigo prebrat. Na trenutke se mi je film precej vlekel in se mi ni zdel nič posebnega. Zgodba me ni prepričala, čeprav je "Buffy" čist solidna v tej vlogi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kepka - Cosmofrik
Whiteout - OK no, dost brezvezen triler (ze po prvem dialogu ti je jasno, kdo je kriv in po 20 minutah filma ves razplet). In seveda ima glavna junakinja se eno traumo in na zacetku filma se slaci in tusira. Kate Beckinsale je neprepricljiva kot neka krhka policistka se potem tam pretepa kot lev - wtf. Za dezeven vecer, ce ni nic drugega in hocete prej zaspat. 4/10
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
swenney todd - sicr nism lih lover mjuziklov ampak ta je pa res odličn. je zlo zanimiv vidt mjuzikl posnet na temačno tematiko edini tak k ga poznam. da sploh ne govorim kok so usi dobr odpel sploh carterjeva me je presenetla. pa tt koko se je dobr johnny vživel v vlogo sploh nism pomisnla na jacka sparrowa, ugl supr. 10/10
ja edin zmotla me je tista nerealistična povsod špricajoča kri sam ne tok da bi zmanjšala moj dobr vtis
ja edin zmotla me je tista nerealistična povsod špricajoča kri sam ne tok da bi zmanjšala moj dobr vtis
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
kepka - Cosmofrik
Na putu, bosanski film o mladem muslimanskem paru. Proti pricakvanjem super film, ki ga priporocam. Igra pa samo v Ljubljani. 8/10
http://www.kolosej.si napisal/-a:Režiserka čustvene drama Grbavica prikazuje življenje običajnega bosanskega para, ki se znajde v slepi ulici življenja, ko Luna nikakor ne more zanositi, Amar pa zaradi težav z alkoholom izgubi službo. Po naključju srečata Amarjevega prijatelja iz vojne, ki mu ponudi delo v zaprti muslimanski skupnosti. Luna kmalu opazi številne spremembe pri Amarjevem dojemanju vere in odnosu do žensk, kar njuno razmerje postavi na dodatno preizkušnjo.
-
kepka - Cosmofrik
Robin Hood - film me je razocaral. Je akcija in spektakularni prizori in bitke, ampak je predolg in ne prcakujte Gladiatorja, ker to ni to. Igra je dobra, rezija tudi, ampak koncni izdelek ne preprica, vmes sem gledala na uro in se sprasevala, zakaj se ni konec?! Vse smo pa tudi ze videli v filmih kot so Braveheart in Elizabeth. Sej se skoraj ne da primerjat, ekr je drug tip filma, ampak vseen, Robin Hood (1991) je bolj kul. Bi dala oceno 6/10, pa se to je radodarno
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^men je pa še vedno najboljši "Robin Hood" iz leta 1993
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sej, lih zatokepka napisal/-a:Mel Brooks, pac
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov