Komedije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 293 prispevkov
• Stran 3 od 20
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20
Naslednja
- G N R
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
pred kratkim sem kinu gledala kung fu pando in sem bila res pozitivno presenečena..noro dobra risanka, vsekakor vredna ogleda gledala sem pa jo s podnapisi, ampak si zelo želim pogledat tudi sinhronizirano verzijo..toda ne vem, kje naj to verzijo najdem. malo OT, ampak ve katera mogoče kje jo dobit?
-
crazy_bitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2007
najbolša komedija vseh časov po mojem okusu je Boat trip
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
wayne's world 1 & 2, Old school, The anchornman, Talladega nights, School of rock, Envy, Blades of glory, I now pronounce you Chuck & Larry, The Longest yard, Happy Gilmore, da ne pozabim vseh treh Austin Powersov.. pa še bi se našlo.. za dobro komedijo se rabi Will Ferrell, Mike Myres, Adam Sandler, Jack Black ali John C. Reilly
uuu.. pa History of the world part I. je bil tut super film
uuu.. pa History of the world part I. je bil tut super film
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
harold and kumar escape from guantanamo bay
harold and kumar go to whitecastle
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
G N R napisal/-a:pred kratkim sem kinu gledala kung fu pando in sem bila res pozitivno presenečena..noro dobra risanka, vsekakor vredna ogleda gledala sem pa jo s podnapisi, ampak si zelo želim pogledat tudi sinhronizirano verzijo..toda ne vem, kje naj to verzijo najdem. malo OT, ampak ve katera mogoče kje jo dobit?
U kinu?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Bulma napisal/-a:floribunda napisal/-a:harold and kumar escape from guantanamo bay
haha - to pa sta komediji in pol Kateri del ti je boljši?
ne bi mogla rečt, ker sem prvega gledala že res dolgo nazaj. pri obeh sem se od srca nasmejala, kar se mi ob teh komedijah ne zgodi pogosto.
vsi sicer pravijo, da jim je bil 1. del bolj všeč, ampak meni se zdi da ma tudi drugi ene par tko originalnih štosev da crkneš.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
floribunda napisal/-a:Bulma napisal/-a:floribunda napisal/-a:harold and kumar escape from guantanamo bay
haha - to pa sta komediji in pol Kateri del ti je boljši?
ne bi mogla rečt, ker sem prvega gledala že res dolgo nazaj. pri obeh sem se od srca nasmejala, kar se mi ob teh komedijah ne zgodi pogosto.
vsi sicer pravijo, da jim je bil 1. del bolj všeč, ampak meni se zdi da ma tudi drugi ene par tko originalnih štosev da crkneš.
ja, ta dva filma sta zakon
Let's swim to the moon .....
Prvi neprebran prispevek • 293 prispevkov
• Stran 3 od 20
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov