Komedije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bonita* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2011
Moja najljubša komedija je francoski film Tais-toi! oziroma po angleško Ruby & Quentin. Res vredno ogleda, humor je super pa še Gerard Depardieu in Jean Reno igrata. 

I was never really insane except upon occasions when my heart was touched.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Crazy Stupid Love
ne samo komedije ampak tak dobrega filma nasploh že dolgo nisem gledal. Nadkomedija!
ne samo komedije ampak tak dobrega filma nasploh že dolgo nisem gledal. Nadkomedija!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Men je bil tudi všeč ta film. Eden boljših v tem žanru zadnja leta.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Johnny English in Johnny English Reborn
Nikakor se ne morem navadit, da Atkinson v filmih govori
Prvi del še kolikor toliko zabavna parodija, ki se v nadaljevanju (predvsem zaradi večjega vložka denarja v celotno produkcijo) precej sfiži, na račun specialnih efektov, helikopterjev in ostalega višjeproračunskega kiča, namesto da bi vseskupaj gradilo na fenomenalnih sposobnostih Rowana Atkinsona, da s svojo mimiko najbolj brezvezne in vsakdanje situacije naredi komične.
Nikakor se ne morem navadit, da Atkinson v filmih govori

Prvi del še kolikor toliko zabavna parodija, ki se v nadaljevanju (predvsem zaradi večjega vložka denarja v celotno produkcijo) precej sfiži, na račun specialnih efektov, helikopterjev in ostalega višjeproračunskega kiča, namesto da bi vseskupaj gradilo na fenomenalnih sposobnostih Rowana Atkinsona, da s svojo mimiko najbolj brezvezne in vsakdanje situacije naredi komične.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
evva napisal/-a:^^a je že gledu kdo Oropajmo bogataša?? Komentarji so ful pozitivni,nism pa še gledala.
ja jst sm gla gledala en teden nazaj v kinu. film je za znort dobr (vsaj men)

- floribunda
- Cosmopsiho
O filmu Bridesmaids je bilo na tem forumu že kar nekaj napisanega. Simpatičen filmček, kjer se z lahkoto poistovetiš z glavno protagonistko, če si 26let stara dečva (such as me) pa sploh, vsaj v določenem delu svojega življenja
Primeren način preživljanja zdolgočasene nedelje

Primeren način preživljanja zdolgočasene nedelje

-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
The Change-Up (2011)
Sem že pogledal veliko boljšiha ampak tud veliko slabših filmov. Ta mi je bil kr všeč. Lahkotna komedija, ki pa vseeno ma neko sporočilo pa nekaj dokaj smešnih šal. Za pogledat, če bi radi izklopli možgane za slabi dve uri.
Sem že pogledal veliko boljšiha ampak tud veliko slabših filmov. Ta mi je bil kr všeč. Lahkotna komedija, ki pa vseeno ma neko sporočilo pa nekaj dokaj smešnih šal. Za pogledat, če bi radi izklopli možgane za slabi dve uri.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
V_Rose_V napisal/-a:Arthur (tudi igra tale Russell)...
Tako kot sem se tej komediji narežala, pa se že dolgo nisem nobeni. Že samo trailerju sem se nasmejala. Samo ni mi jasno, da ravno taki komediji dajo tako nizko oceno na imdb-ju. Zdaj si pa še Bridesmaids nemaravam pogledat. Crazy stupid love mi je bil tudi kar ok, in pa Horrible bosses.

V težkih dneh še kako paše pogledat nekaj sproščujočega in da celo niso crap od komedij.

»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Horrible bosses je bila meni ena slabših komedij. Res totalno nezabavna! Tudi Friends with Benefits je bla blah.
Mi je bil pa Arthur res smešen in definitivno priporočam.
Mi je bil pa Arthur res smešen in definitivno priporočam.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
Aja, Friends with benefits sem pozabla, ta je tudi letošnja. Nisem je niti do konca pogledala. Zanimanje mi je padlo oz. bolje rečeno zaspalo, ko sta začela z intimnimi trenutki... Res sta mi bla annoying, sploh Justin mi je antipatičen še iz N sync časov. 

»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
- floribunda
- Cosmopsiho
Dioniz napisal/-a:Crazy Stupid Love
obstaja en skoraj identičen film (kateremu se zdej nikakor ne spomnim naslova, itak), le da namesto goslinga vlogo zapeljivca polnega fint za pecanje žensk, odigra sin moža, ki je bil zapušče, ker je ženska v rkizi srednjih let. ampak ma glavni igralec tako mimiko, da crkneš od smeha in se potemtakem pri tem filmu nisem mogla znebit občutka, da je le slaba kopija.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov