Komedije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
adrianca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2010
kaj pa uni film, ki igra ena mlada igralka, ne morm se spomnt kko se kliče, ki je neki ful razvajena, živi v miamiju in pol jo oče pošlje v internat v anglijo, in se sprva ne ujame, pol pa se ful spremeni? a mogoče kdo ve naslov?
i need inspiration, not just another negotiation.
-
JustThatGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Koper
adrianca* napisal/-a:kaj pa uni film, ki igra ena mlada igralka, ne morm se spomnt kko se kliče, ki je neki ful razvajena, živi v miamiju in pol jo oče pošlje v internat v anglijo, in se sprva ne ujame, pol pa se ful spremeni? a mogoče kdo ve naslov?
Wild child mogoče?
-
adrianca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2010
JustThatGirl napisal/-a:adrianca* napisal/-a:kaj pa uni film, ki igra ena mlada igralka, ne morm se spomnt kko se kliče, ki je neki ful razvajena, živi v miamiju in pol jo oče pošlje v internat v anglijo, in se sprva ne ujame, pol pa se ful spremeni? a mogoče kdo ve naslov?
Wild child mogoče?
ja ja ja! hvala!
i need inspiration, not just another negotiation.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
adrianca* napisal/-a:kaj pa še kašni filmi od teh navijačic razen bring it on? pozna kdo še kašnega?
Ni film, je pa o navijačicah- nadaljevanka Hellcats
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ni komedija, ampak je oddaja in intervju z Charlie Sheenom. Kot veste ima Charlie probleme z prostitukami, drogami - in je bila serija Two and half men ukinjena. Oddaja je bolj smešna od katerekoli komedije, tip je še bolj odštekan in nor kot lik Charlie, oddaja je polna hudih scen in še večjih legendarnih izjav.
http://www.youtube.com/watch?v=IrPZY55mX2c Sneak peak
Are you BI- polar?
No, I am BI- Winning.
Najdete jo na piratu, sam utipkate Charlie Sheen, pa ima največ sejalcev. Neki 20/20 je oddaja
http://www.youtube.com/watch?v=IrPZY55mX2c Sneak peak
Are you BI- polar?
No, I am BI- Winning.
Najdete jo na piratu, sam utipkate Charlie Sheen, pa ima največ sejalcev. Neki 20/20 je oddaja
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Life as we know it
Meni osebno ena najboljših romantičnih komedij kar sem jih v zadnjem času gledala. Dejansko sem se smejala kar se pri takem žanru dostkrat ne Simpatična glavna igralca + dobra igra.
Meni osebno ena najboljših romantičnih komedij kar sem jih v zadnjem času gledala. Dejansko sem se smejala kar se pri takem žanru dostkrat ne Simpatična glavna igralca + dobra igra.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
The Royal Tenenbaums
Odpičena črna komedija o fotru, ki se skuša na stra leta svoji družini oddolžiti za svojo 17letni odsotnost. Zanimiva igralska zasedba, ki je ne bi pričakovala skupaj v enem filmu.
Priporočam
Odpičena črna komedija o fotru, ki se skuša na stra leta svoji družini oddolžiti za svojo 17letni odsotnost. Zanimiva igralska zasedba, ki je ne bi pričakovala skupaj v enem filmu.
Priporočam
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
3 idiots
Novejši produkt indijske filmske zakladnice. Za moje pojme nevzdržno zanič mešanica bollywoodskega kiča, hollywoodske teenage komedije in muzikla. V pol ure gledanja mi ni izvabilo niti K od kislega nasmeha.
Novejši produkt indijske filmske zakladnice. Za moje pojme nevzdržno zanič mešanica bollywoodskega kiča, hollywoodske teenage komedije in muzikla. V pol ure gledanja mi ni izvabilo niti K od kislega nasmeha.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov