Komedije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Kulak je meni fenomenalen, to so gadi pa rahlo malomeščanska burka.
Francoski... Luis De Funes je zabaven, kerkoli njegov film.
Les visiteurs, enka, ostali majčkeno slabši, Big Blue je na trenutke smešen, meni eden najlepših ljubezenskih filmov. Čeprav je ljubezen destruktivna in totalno neracionalna, ampak je pa lepa.
Francoski... Luis De Funes je zabaven, kerkoli njegov film.
Les visiteurs, enka, ostali majčkeno slabši, Big Blue je na trenutke smešen, meni eden najlepših ljubezenskih filmov. Čeprav je ljubezen destruktivna in totalno neracionalna, ampak je pa lepa.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
evva napisal/-a:men je bil pa všeč ta film z J.Lo Rezervni načrt, taka romantična komedija, ene par scen je blo res ful smešnih. Pa Bounty hunter je bil tud še kar.
Meni tudi- Rezervni načrt. Ni neki filmski presežek, je pa luškana romantična komedija.
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
spice girl napisal/-a:evva napisal/-a:men je bil pa všeč ta film z J.Lo Rezervni načrt, taka romantična komedija, ene par scen je blo res ful smešnih. Pa Bounty hunter je bil tud še kar.
Meni tudi- Rezervni načrt. Ni neki filmski presežek, je pa luškana romantična komedija.
Meni tudi
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
panterica napisal/-a:spice girl napisal/-a:evva napisal/-a:men je bil pa všeč ta film z J.Lo Rezervni načrt, taka romantična komedija, ene par scen je blo res ful smešnih. Pa Bounty hunter je bil tud še kar.
Meni tudi
Ojoj Kot kaze sem med redkimi, ki tega filma res ne priporoca. Niti ena scena v filmu me ni nasmejala ali vsaj zabavala, razen ideje filma ni prav nic zanimivega. Porazno, nobene privlacnosti med igralcema, neprepricljivo na vseh nivojih, niti liki me niso prepricali.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
inaa napisal/-a:kakšna pa je zgodba sploh? js sm vidla reklamo mi je bil še kar simpatičen do tistega dela ko nazorno prikazuje rojevanje..poj mi pa kr ni blo do gledanja več
Ni je.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov